MÁJ
26
2014

Kurvát játszik a feleségem 6. rész

gruppen, nyaralás, anál, vibrátor, játék, férj-feleség

– Csak nem képzeled, hogy csak neked jár a jóból.
Szótlanul feküdtem tovább a két lány meleg teste között, s lassan elszunyókáltam. Arra ébredtem, hogy fázni kezdtem, és Kriszti halk hangját hallom:
– Helló hétalvó. Ideje lenne felkelni, és pótolni az elhasznált energiát egy vacsorával, mert így használhatatlan leszel éjszaka, azt pedig egyikünk se akarja. Igaz Melinda?
Az asztalnál halkan beszélgettünk, miközben jóízűen fogyasztottuk a kiadós vacsorát.
– Mikor lánnyal vagy, egyenlő partnerként szoktatok együtt lenni, vagy valamelyikkőtök szokott domináns lenni – tettem fel a kérdést Melindának.
– Mire gondolsz? – kérdezett vissza Melinda.
– Két lány közül az egyik fiúsabban viselkedik, vagy hogyan is fogalmazzam meg a kérdést – feleltem.

*  *  *
MÁJ
23
2014

Szerelemboszorkány

gruppen, anál

Nem tudjuk, honnan jött az a lány. Sosem mondta el. Egyszer csak ott volt, és beragyogta az éjszakát. Nézett csillogó szemeivel, vizsgálódva fürkészett, én pedig már az első pillanatban elvesztem pillantásában, huncut fénye annyira magával ragadott. Aztán rám vetette kislányos mosolyát, és úgy éreztem, különlegesen puha vasmarokba fogtak.
- Táncolunk? – kérdezte könnyedén, én pedig bólintottam rá, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.
A haverok röhögtek, mivel sohasem láttak még táncolni. De csak addig röhögtek, amíg észre nem vették a lány mozgásán a vágyat. Még a léptei is érzékiek voltak. Nemcsak az ajkai, a pillantása, hatalmas hajzuhataga, hanem még a füle tövében, a nyaka ívében is volt valami bujaság. Egyedül kislányos mosolya, az nem illett a képbe, de az meg éppen ezért volt lefegyverző.

*  *  *

Nyaralás a nagyszülőknél

családi, testvérek, szűz

A nagyszülőknél nyaraltunk húgommal, mikor ez az eset megtörtént. Egy kicsit későn érő típus voltam, így abban az időben még csak nézegettem a lányokat, és ábrándoztam. A nyaralásra az új bringákkal mentünk a falura, mert a nagyszülők nem laktak messze tőlünk. Akkoriban még apám húga, aki csak néhány évvel volt idősebb nálam, a nagyszüleimnél lakott, és nem volt senkije. Így visszagondolva rá, nagyon jó alakja volt és hatalmas cicijei, de ez nekem akkoriban nem tűnt fel, mert hát ugye rokonok vagyunk.
Szóval ott nyaraltunk egy hetet, és hely hiányában ilyenkor egyikünk mindig vele aludt egy ágyban, a másikunk pedig egy másik szobában. Hogy ne legyen vita soroztunk a tesóval, mert így volt igazságos. Az első nap volt a tesóé, utána jöttem én.

*  *  *
MÁJ
22
2014

Swinger buli

gruppen

A következő történet velem és korábbi barátnőmmel történt meg. Több, mint 3 éve jártunk együtt, mikor már szinte mindent kipróbáltunk a szexben. Eljött hát az idő, hogy ellátogassunk egy swinger buliba...
Kezdjük talán az elejéről: egyik este észrevettem, hogy barátnőm a számítógépemen éppen swinger bulis fotókat nézeget az interneten. Egy általam korábban nézegetett oldalra bukkant. Mindketten zavarba jöttünk. Hogy oldjam a feszültséget, rögtön rákérdeztem: lenne kedved elmenni egy swinger buliba?
- Még nem gondolkodtam rajta. – mondta barátnőm. Láttam, hogy a képek nézegetése közben punciját simogatta, így biztos voltam benne, hogy érdemes a témát tovább feszegetni.

*  *  *

Lift sztori

homo

Enyhén kapatos állapotban is tudtam, hogy ismeretlen az a srác, aki belépett mellém a liftbe kora hajnalban. Aranyosan festett nagyon és el is vörösödött amikor valami köszönés félét dünnyögtem neki.
Vad ruhát viselt, a farmere feszült a lábán, hosszú szárú bakancsába felemás cipőfűző volt, és rózsaszín póló kandikált ki a bőrkabátja alól! Nem egy férfias öltözet, de tetszett nekem, olyan természetességgel viselte a szokatlan kombinációt, mintha a teste részét képezné a ruha.
Ahogy felfelé siklott a lift beszívtam a citrus illatot, amit a parfümje árasztott és legszívesebben odabújtam volna hozzá, hogy megízleljem a száját. Biszexuális beállítottságú vagyok, ám fiú kalandom, még nem igen volt addig. Inkább, csak a fantáziám csapongott az azonos neműek iránt.

MÁJ
21
2014

Kurvát játszik a feleségem 5. rész

gruppen, nyaralás, férj-feleség

A sörömet kortyolgattam a könnyű ebéd után. Velem szemben Kriszti és Melinda az utolsó falatokat fogyasztották.
– Mi lesz a délutáni program? – kérdeztem a lányokra nézve.
– Egy kis lustálkodás, napozás, esetleg közös jakuzzi – nézet Kriszti Melindára.
– Nekem jó. Hála nektek, az egész hétvégém szabad – tette hozzá Melinda.
– Menjünk – szóltam, s felálltam az asztaltól.
– Mindjárt utánatok megyek – mondta Melinda – csak felugrok a szobámba fürdőruháért.
– Rendben, akkor a szobánkban várunk –feleltem.
Kettesben, lassan sétáltunk vissza lakosztályunk felé.
– Milyen volt Melindával kettesben? – kérdeztem Krisztit.
...

*  *  *

E&M 1. Szombat hajnal...

hetero

Egy szeptember reggel Milán arra ébredt, hogy borzalmas izomláz van a combjában az előző esti ágyjelenet miatt. Remegő lábakkal állt fel, hogy kimenjen a dolgát végezni. Amennyire csak tudott, csendben kiosont a wc - re, majd a konyhába. Néma hisztivel fogadta, hogy nem maradt kávé, így kénytelen lesz főzni. A konyhában üldögélve, várva, hogy elkészüljön a nap indításához elengedhetetlen forró fekete, lassan hömpölyögtek a gondolatok a fejében. Emesével három napja voltak együtt, bár már lassan egy éve ismerték egymást. Ez volt az első együtt töltött éjszakájuk, ami egész tűrhetőre sikerült és mivel előre megbeszélték, hogy az egész hétvégét egymás karjaiban és lábai közt töltik, jó előre bevásároltak, hogy hétvégén mással ne kelljen foglalkozniuk. Fülének annyira kedves sistergéssel lefőtt a kávé, öntött magának egy csészével, majd rágyújtott. A...

*  *  *