ÁPR
07
2015
ÁPR
04
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

ÁPR
03
2015

A takarítónő 5. rész

gruppen

Márta heti jelenése rendszerré vált. Minden alkalommal pontosan érkezett, gyors átöltözést követően munkához látott és szinte észrevétlenül ragyogó tisztaságot teremtett a lakásban. Mint Hófehérke a törpék tanyáját, úgy tette Márta az én lakásomat ismét élhetővé. Hosszú elhanyagolt hónapok és évek nyomait tüntette el, felpezsdítette a lakást és a szexuális életemet. Nem utolsó sorban a sajátját is. Egyre szabadabban élvezte az együtt töltött órákat és a végletekig elment az örömszerzésben. A tapasztalatlan és kielégületlen feleségből egy lepedő akrobata vadmacskává fejlődött. Ahogy az idő halad előre úgy lettek az együttléteink egyre intenzívebbek és sokszor szinte kicsavart mint egy mosogató rongyot. Az egyre fokozódó fizikai igénybevétel mellett észrevettem egy másik annál sokkal veszélyesebb folyamat kialakulását, ami megrémített. Egyre szomorúbban ment el és többször tett célzást, hogy legszívesebben nálam maradna. Kétségtelen lett...

*  *  *

Kaland a sógornőmmel

hetero, nyaralás

Ez a történet rólam és a sógornőmről írtam. A feleségem húga Suzy mindig nagyon tetszett nekem. Sokat fantáziáltam róla és ilyenkor rendre mindig nagy merevedésem lett, amelyet egy jó önkielégítéssel mindig orvosolni kellett. Mindig nagyon jó alakja volt, de mióta szült az óta tetszik a legjobban, nagyon jó kerek feneke lett, gyönyörűen domborodó vénuszdombja van, amely édes kis tevepatákban végződik, és nem utolsó sorban a kívánatos mellei, amelyek a szoptatás alatt duplájára nőttek és most sem lettek sokkal kisebbek, egyszóval kívánatos harmincas.
A történet előzményéhez hozzá tartozik, hogy a feleségem néha szokta mondani”kuki”, amit nem szeretek ezért mindig mondom Neki, hogy büntetésből csengetek a dupla csengő gombokon (a mellbimbói) és akkor abba hagyja.

*  *  *
ÁPR
02
2015

Az Igazi Gyönyör

leszbi

Adrienn vagyok, 23 éves. Azon a csütörtök éjjelen nem tudtam elaludni. 1 óra körül lehetett, amikor kiültem az erkélyemre elszívni egy cigarettát, és meginni még egy pohár bort. Farkasréten lakom egy emeletes családi házban. Hangulatos innen a kilátás. A Pest környéki éjszakai fények, és a közeli erdős hegyoldal... Anna járt a fejemben, és az a bő másfél hét, amióta ismertük egymást. Végre volt valaki az életemben, akivel igazán egy hullámhosszon voltam. Jól megértettük egymást, és többnyire Annának is ugyanazok voltak a kedvenc hobbijai, mint nekem. A régi barátnőimet is kedveltem, de vele sokkal több közös témám volt, meg úgy általában véve sok mindenben hasonlítottunk egymásra. Anna amúgy 27 éves.
Egy gazdagréti kisboltban találkoztunk először. Kisegített némi apróval, aztán amikor kiértem az utcára, Anna még ott kávézott a bolt előtt. Mondta, hogy néhány hete költözött ide Gazdagrétre egy közeli településről, és még nem ismer...

*  *  *

Új barátok

homo

Kis kikapcsolódásra vágyva megragadtam az interneten kínálkozó egyik jónak tűnő lehetőséget egy gyógyvizes lubickolásra Zalában. Épp magányos voltam, így nem kellett senkivel egyeztetnem az időpontot és jelentkeztem. A kedves női hang közölte, hogy mivel egyedül vagyok a szállodában össze fognak rakni egy másik férfival hacsak nem akarom kifizetni az egyágyas horribilis összegű felárat. Mondtam, jó lesz ez így. Legalább nem unatkozom magamban az üres órákon. Gyors csomagolás és már indulhattam is a „last minut” felkínált pihenésre.
Valóban a szállodában tájékoztattak az elhelyezésről és a szobatárs személyéről. Ő már fenn volt a szobában, menjek csak fel és helyezkedjek el. A szót tett követte és a lift felrepített a negyedikre ahol némi keresgélés után megtaláltam a szobám. Illetve fél szobám. Mosolygós magamforma középkorú férfi üldögélt a szobában és melegen üdvözölt. Megbeszéltük az elhelyezkedést és kipakoltam a bőröndből....

ÁPR
01
2015

Balatoni csúcsok

hetero, nyaralás

Gyerekkori legjobb barátom, Zoli családjának van egy balatoni nyaralója. 14 éves korunkban megengedték a szülei, hogy pár haverral felügyelet nélkül lemehet egy hétre nyaralni. Azóta hagyomány lett ebből, minden évben megyünk néhányan, egy év kivételével állandó meghívott vagyok. El lehet képzelni, hogy miket műveltünk szülők nélkül. Első évben egy hétig csatak részegek voltunk. Második évben már mást is ki akartunk próbálni, így a hét csúcspontjaként a parton megismert csajokat elhívtunk bulizni. Akkor volt meg az első, maszturbáláson túlmutató szexuális kalandom. Nem szépítem, az egyik csaj a fürdőszobában leszopott, tartott vagy egy percig. Amikor elővettem a farkam, és egy női kéz rámarkolt, már attól majd felrobbant, aztán bevette a szájába, elkezdte cumizni, én meg azonnal elélveztem. Letöröltük az összespriccelt testrészeit és a farkamat, visszahúztam a gatyát, és ennyi volt. Nem vagyok rá büszke, mai fejjel legalább viszonoznám,...

*  *  *

Véletlenül a szomszéd férfit szoptam

gruppen, férj-feleség

Pár éve ezelőtt normális családi életet éltem első férjemmel, aki egyébként rendes férfi volt, csak egy kicsit túlzásba vitte a tradícionális életvitel szabályait. Persze, ennek voltak jó oldalai is. Elszánt, és kitartó ragaszkodása jelentéktelen dolgokhoz viszont néha kibírhatatlan volt. Mégis, aránylag rövid idő alatt megszoktam őket, talán mert voltak, amelyek némileg oldották a feszültséget.
Ilyen volt a Mikulás ünnepség, amire meghívtuk a két szomszéd házaspárt is – akiknek már voltak gyermekeik, – hogy tartsuk együtt a Mikulás ünnepséget a négy gyermeknek és persze magunknak is. Ahogy besötétedett, a férfiak elűntek, még igazán mi sem tudtuk, mire is készülnek. Fél óra sem telt bele, mikor beállított három Mikulás. Tudtuk, hogy a mi férjeink azok, de nem tudtuk, hogy melyik-melyik, mert rendkívűl jól sikerült a Mikulás jelmez, még sejtésünk sem volt. A gyerekek el voltak varázsolva az ajándékoktól, a három Mikulás és a...

MÁR
31
2015

Myrna 6. fejezet

hetero, vibrátor

Trey egyik keze Myrna felé nyúlt, s a fejét leejtette az asztalra - halottat játszott.
Myrna felnevetett.
- Szegény kis lükék!
Brian a háló felé terelte Myrnát.
- Túl jó vagy hozzánk - mondta neki.
- Vigyázni fogok rátok. Az elmúlt pár hónapban mind fontosak lettetek számomra.
- Még Eric is?
Myrna felnevetett.
- Igen, még Eric is.
- Te is fontos vagy nekünk - mondta Brian. - Nem is emlékszem, mikor voltunk utoljára ennyire... rendezettek.
Rendezettek? Uh.
- Kolonc vagyok a nyakatokon, ugye?
Brian továbbterelte Myrnát a hálószoba ajtajához, majd magához húzta és vadul megcsókolta. Egy rúgással bezárta az ajtót.
- Nem vagy kolonc - duruzsolta. - Csodálatos vagy.
Mint azt már mondtam: túl jó az ilyen alakoknak, mint mi.