OKT
05
2016

A magántanárnőm

hetero

A gimnázium első év vége fele, a tavasz közepén kezdtem el Melindához járni, mert a többi tantárggyal ellentétben a fizika nem tartozott az erősségeim közé, és elkellett a segítség, hogy legalább kettesre görbüljön az év végi átlagom.
Melinda a 30 - as évei elején járó egyedülálló anyuka volt. Erre magamtól is rájöttem még mielőtt jobban megismerkedtünk volna, mert eleinte este7 - 8 között szokott vállalni, és a kisiskolás lányán kívül senki nem volt otthon, a polcokra kihelyezett képekről pedig csak ő és a kislánya mosolyogtak ránk.
Azelőtt nem igazán néztem meg az utcán a molett nőket, ő viszont nagyon helyes volt, és kifejezetten még talán csak molettnek sem lehetett mondani, annál inkább egy nagyon vonzó szőke nőnek, akin - természetesen tisztelettel szólva - volt is mit fogni.

*  *  *

Szomszéd kanapé

homo

Fekete haj, izmos test. Ő költözött a szomszéd lakásba. Találkoztam vele mikor leugrottam a boltba egy kis gyümölcsért. Megbeszéltük, hogy átmegyek és segítek neki kipakolni. Ahogy egy jó szomszédhoz illik. Este hétfelé átmentem, már nagyjából berendezkedett, de mondta, hogy segíthetnék a tévét beállítani, ha értek hozzá. Mivel gyorsan megoldottuk, leheveredtünk, hogy igyunk egy kis bort. Minden pohár után egyre inkább nyíltabban kezdett beszélni. Elmondta, volt egy barátnője, de 3 év után szakítottak, nem működött. Minden pohár után még valamit elmesélt, mire szép lassan kinyögte, hogy a férfiakkal is le szokott feküdni. Emiatt is szakított a kedvesével. Négy pohár bor után, azért ettől a kijelentéstől kicsit felment a pulzusom. Nem hittem el, egy ilyen jó pasi, és még meleg is? Nem bírtam magammal és kicsit remegett a kezem és kiöntöttem a bort.

OKT
04
2016

Újragondolt házasság - Visszavágó

hetero, férj-feleség

Gábor, harmincegynéhány éves kora ellenére már jól menő vállalkozásokat vezetett. Gimnáziumi szerelmével már több, mint 15 éve van együtt, természetesen most már, mint házastársak, jóban rosszban. Éva egyszeri kisiklását kivéve, kapcsolatuk ideálisnak mondható, a kis félrelépés is inkább megerősítette, érzelmi vonalon és a szexualitás terén nyíltabbá tette kettejük viszonyát. Legutóbb Gábor elég morbid játékkal lepte meg kedvesét. Akkor Éva elhatározta, hogy viszonozza valahogyan azt a "beteges" meglepetést.
Ezen a novemberi szombat délután, amit most elmesélek, éppen útban voltak egy kis vidéki faluba, ahova egy borvacsorára voltak hivatalosak, egy kevésbé ismert, de annál igényesebb borászathoz. Éva szervezte ezt a programot, Gábor most annyira nem volt boldog.

*  *  *

Felhevülten a parton

hetero, nyaralás

TasteMeNow
Nyári rekkenő hőség van, de még csak kora délután, így átok lenne kimenni a partra. Kicsit pihengetünk még otthon, aztán egyszer csak felpattanok és közlöm Veled, hogy vetkőzz. Nagyra tárt szemekkel nézel rám, most mi lesz? Kicsit megszeppensz, de megölellek és súgom, hogy strandra megyünk. A félelem kezd picit eluralkodni rajtad, amikor bevillan a víz képe előtted. Mondod is, hogy de, de én...kissé megszeppenve: "Tudod, hogy nem tudok úszni!" Tudom Kincsem, mondom mosolyogva, majd hozzáfűzöm: Nem baj az, gyere. Már eleve, ahogy itthon meztelenre vetkőzöl előttem, felizgat a látvány. Szép formás melleidet bámulom, ugyanígy feszes, formás popsidat, ahogy magadra öltöd csodaszép bikinidet, mely éppen annyit takar Belőled, hogy az idegen férfiak még csak-csak megállják izgalmukat, én azonban egyfolytában a szeretkezésre gondolok, ha csak meglátlak benne.

OKT
03
2016

Születésnap 2. rész

hetero

Előzmény:
A szülinapon történtek után már 5 héttel vagyunk. Az eltelt időben sok dolgunk akadt a cégekkel és így az akkor történtek tabuként voltak tekintendők mindhármunk számára. Persze voltak érzéseim, hogy szempár tapad rám és marad ott mind a bátyám, mind a felesége Ildi részéről is. Igen, én is főleg már nap végén fáradtan merengtem el rajtuk, emlékek keringtek, sokat fel is kavartak, de tudtam ezt el kell nyomni magamban.
Esemény:
Egyik partnerünk meghívott minket Debrecenbe egy sétarepülésre a Hortobágy felett szombaton. A sok munka mellett kellett már egy kikapcsolódás, így örömmel elfogadtuk és úgy intéztük, hogy már csütörtök délután elmehessünk. A szállodában már csak két hálószobás apartmant kaptunk. Csütörtök délben elindultunk, de sajna még a pályán István kapott egy telefont, hogy az egyik szálloda építkezésén az üveg tető tartószerkezetét nem találták stabilnak és át kellene nézni még aznap délután,

*  *  *

Egy teljesen normális család 4. rész

családi, vibrátor, tini, anya-fia, testvérek, anya-lánya, illusztrált

Dávid a szobájában tanult, valami másnapi dolgozatra készült, André pedig tévézni akart, de csak hülyeségek voltak a tévében. Épp a szobájába akart menni, hogy lefeküdjön, amikor az előszobában az anyjával találkozott, aki a fürdőszobából jött ki és a hálószoba felé ment.
Amikor odaért, André legnagyobb meglepetésére belülről bereteszelte az ajtót. (A kulcsot már régebben elvesztették, és mivel apja nem akart zárat cserélni a vastag tölgyfaajtón, inkább felszerelt rá belül egy reteszt.) André nem tudta mire vélni, hogy anyja bezárkózott. Egy-két percig ott maradt az ajtó előtt, hátha valami baja van az anyjának, és segítségre van szüksége.
Egy pillanatnyi habozás után felemelte a kezét, hogy bekopogjon és megkérdezze, segíthet-e valamiben, amikor belülről nem hangosan, mégis jól hallhatóan egyértelmű és félreérthetetlen nyögést és sóhajtozást hallott.

*  *  *
OKT
02
2016

Kedves Látogatóink!

Ma délelőtt az oldal működésében komoly fennakadások voltak, amiket elméletileg elhárítottunk.
Aki továbbra problémát talál, kérjük jelezze email-ben vagy az Ügyfélszolgálaton.

További jó olvasást: A 15 éves Törté-Net Szerkesztősége

OKT
01
2016

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 15 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

SZEP
30
2016

A biciklitúra

hetero

A biciklis monitorom pontosan délután egy órát, nyolcvannyolc perc alatt 27 km eddig megtett távot és százharminchármas pulzust mutatott. A 41 kilométeres táv kétharmadánál jártam, de úgy éreztem, még csak most melegedtem be, kár lenne fél órán múlva már végezni is a tekeréssel. Kirobbanóan jó formában éreztem magamat aznap, 25 éves kisportolt testemnek meg se kottyant ennyi, az őszi napsütés pedig kellemesen melegítette csontjaimat. Már hallom is néhányatokat felhorkanni: „Micsoda? Fiatal, sportos lány, állítólag kirobbanóan jó formában alig több mint 18 km/h átlagsebességgel biciklizik százharminchármas pulzussal? Hát ez nem túl jó eredmény, sőt, igazából elég szánalmas!”. Igazatok is lenne, ez bizony szánalmas is lenne sík terepen, ám dél-Svájc hegyei igencsak magasak, és az utóbbi egy órában szinte végig csak felfelé tekertem.