Hírek

FEB.
24.
2023

Asszony lesz a lányból

Én már nem vagyok fiatal, a gyermekeim – egy lány meg egy fiú – családos emberek, sőt, az unokáim sem éppen kicsik. A fiam, miután megnősült, külföldre költözött, a lányom azonban itthon maradt. Ő is férjhez ment, és van nekik egy aranyos kislányuk, aki középiskolába jár. Kezdetben nálunk laktak, de aztán elköltöztek tőlünk, azonban nem messzire, itt béreltek lakást a másik utcán, úgyhogy továbbra is sűrűn voltunk együtt, s a lányuk, Mónika, mitőlünk járt iskolába, mivel mindkét szülő dolgozott. Ezt most már múlt időben mondom, mert a lányomék házassága, sajnos, megromlott, s úgy döntöttek, hogy jobb lesz elválni. Mónika az anyjánál maradt, s még több időt töltött nálunk, mint azelőtt, s mi...


Újabb nap

Megint egy nap az egyetemen. Egy hónapja nem voltam. Az órarend... Ilyen.

Imádom a költőket, és a verseiket... De ma egyáltalán nem érdekelnek... Csak Rá tudok gondolni. Arra, hogy egy épülettel arrébb ott van, és alig ruhában edz vagy csak kiabál a fiaival. Annyira bizsergető gondolat ahogy kidagadnak az erek a nyakán és emelt hangon káromkodik.

Vajon milyen lehet még az a szituáció amikor káromkodik és dagadnak az erei a testén?!...

Kicsöngetés nem volt ugyan... De a mozgolódás magamhoz térített álmodozásomból.

Nem tudtam megállni és lementem futni, de mint egy nindzsa úgy játszottam át magam a kondi terembe.

Húsz perc múlva ismét zenével a...


FEB.
23.
2023

A fától az erdőt 3. rész

Rettenetesen zúgott a fejem mikor magamhoz tértem. Nehézkesen kezdtem nyitogatni a szemem. Egy bűbájos mosolygó arc bontakozott ki a homályból.
– Meghaltam? És most angyalok jöttek értem? – sóhajtottam egy nagyot.
– Azzal még várhatunk vagy nyolcvan évet. Nem kell úgy sietni fiatalember. – nevette el magát az angyalkám.
– Dr. Szilágyi Anna vagyok. – mutatkozott be.
Mi történt velem? – kérdeztem kissé kótyagosan.
– Az autóbuszuk balesetet szenvedett, agyrázkódással hozták be a mentősök, így került az én osztályomra. – tájékoztatott.
– És az angol lányok? Velük mi van? – ültem fel rémülten.
– Semmi baj velük. Karcolásokkal megúszták. – nyugtatott meg. – De ha...


A szemközti szomszéd

A nevem Péter, a középiskolában, második osztályos tanuló vagyok. Mit mondhatnék, félig abban a korban, mikor már nagyon érdekeltek a nők, és félig abban mikor sok lehetőségem nem volt egy igazi szexuális kalandra. A szüleimmel egy harmadi emeleti panelben éltünk. Nem voltunk kő gazdagok, de nem is számitottunk szegénynek. Amolyan középosztály. A szüleim jól kerestek, mindenem megvolt amit csak kívánhattam. Ahogy telt az idő egyre jobban foglalkoztatott a szexualitás, képzeletben általam ismert nőkre, netes pornóra maszturbáltam, és egyre komolyabb és komolyabb perverz fantáziáim lettek. Történt egy július végi hétvégén, hogy a szemközti ház második emeletére egy nagyon szemrevaló nő...


FEB.
22.
2023

Oké, megcsinálom

„Úgy érted, hogy sztriptíztáncosnő is lesz? A francokat! ” – kiabáltam a bátyámmal.
Jeff bátyám csak megvonta a vállát, és azt mondta: „Hé, nem az én hibám, ne velem kiabálj. Mike szervezi Sam legénybúcsúját, és ő mondta, hogy fog szerezni egy sztriptíztáncost”.
„Akkor mondd le. Mondd meg Mike-nak, hogy találtál egy sztriptíztáncost, és mondja le az övét” – parancsoltam.
„És kit fogok találni? Nem fogom lemondani a sztriptíztáncost anélkül, hogy ne lenne helyettese. Meglincselnének. Istenem, szedd össze magad! Ez csak egy sztriptízbemutató, nem fog kefélni Sammel” – válaszolt Mike.
Tétováztam, és elgondolkodtam. „Oké, megteszem. Csinálok egy sztriptízbemutatót. Így biztos...


Első állásom története 6. rész

Reggeli ébredésemkor, még kissé éreztem a tegnap esti „vörösborozás” fáradalmait, de nem értem rá sebeimet nyalogatni. Gyorsan elkészültem, mentem reggelizni, ami után kinyitottam a könyvtárat, mivel a holnapi váltás miatt ma minden könyvet vissza kellett hozni. Sorban jöttek is, és már fél tizenkettő is elmúlt, mire végeztem. Közben lebonyolítottam néhány telefont, mert szerveznem kellett a mai búcsúestet, amit délben ki kellett hirdetnem. Minden rendben ment, jön a diszkós, és a korábbi anyagok között talált humorista is vállalta a fellépést. A gazdasági vezetőhöz mentem, ahol felvettem a pénzt, amivel a fellépőket fizetnem kellett. Máris az ebédnél tartottunk. Én voltam az első, s mire a...


FEB.
21.
2023

Albérlet 2. rész

Másnap reggel, amikor felébredtem Edit már a konyhában ült, köntös volt rajta.
– Szia, jól aludtál? – kérdezte.
– Igen – válaszoltam, de szeretném látni ami a köpeny alatt van.
– Megyek öltözni, mert megyek dolgozni, mondta felállt, és szétnyitotta a köntöst. Egy fekete melltartó és tanga volt rajta, majd összefogta, és bement a szobába. Vártam, hátha kell segíteni öltözni, ezért csináltam egy kávét, és az asztalnál leültem. 10 perc múlva jött, egy miniszoknya, és egy blúz volt rajta.
Elköszöntünk egymástól, és kiment a lakásból.
Napközben interneteztem, a Messengeren kaptam tőle egy üzenetet, amiben egy email címet kért.
Elküldtem, majd rövidesen jött a válasz....


Igaz szeretet 7. rész

... Nem ment ki, nézett hátulról, láttam a tükörben. Törölközőt a kád szelére dobtam. Indultam kifelé öltözni, de nénnye megfogta a kezem.
– Sietsz? Nem beszélgetünk még egy kicsit? – meglepetés meglepetést követett.
– Igazából mosni kell meg valami kaját összerittyenteni.
– Kaját tudok adni... – határozottan mondta nénnye.
– Jó akkor maradhatok. – indultam a ruhámért, de elkapta csuklóm.
– Gyere a szobába kényelmesebb. – húzott az ágyához, majd hirtelen mikor leültem visszafordult. – Az ajtó... – a puliktól nemigen van ismerős sem aki betudna jönni, max apa akinek csak ugrálnának. Azé jobb ha a függönyt is behúzom, még félreérthető lenne két nő meztelen...


FEB.
20.
2023

Boldog Akt-Napot, Anya!

– Jaj, drágám, gyere ide!
Ez a négy szó teljesen megváltoztatta az életem!

Péntek reggel volt. Otthon voltam az egyetemről, és segítettem a nagybátyámnak a tereprendezésben. Szabadnapom volt, de elfelejtettem kikapcsolni az ébresztőt.
Előző este a road-ja voltam néhány barátomnak egy garázszenekarban, akik koncertet adtak egy belvárosi klubban. Néhány nehéz emelés mellett ez ingyenes sört jelentett. Melyik egyetemista tud ennek ellenállni?
De a reggel 6: 30-as ébredés nem működik egy késő éjszakai pörgés után. Így jártam, mert elfelejtettem kikapcsolni az ébresztőt! Szóval, elég nyűgösen ébredtem, meztelenül kiterültem az ágyamon, tomboló kemény farokkal.
A májusi...


Aliz Csodaországban

Aliz a feleségem. Jövő hónapban ünnepeljük a 20. Házassági évfordulónkat, és azt kell, hogy mondjam, kimondottan boldog házasságban élünk. 24 éve vagyunk együtt, és most is fülig szerelmesek vagyunk egymásba. Sokszor állítok be egy csokor virággal, vagy egy üveg borral, és gyakran megyünk vacsorázni is hangulatos éttermekbe. Enikő lányunk 17 éves, szerencsére az anyja szépségét örökölte. Aliz tavasszal töltötte be a harminchetet, de most is olyan gyönyörű, mint amikor megismertem: magas, izmos, sportos. Nincs rajta egy csepp felesleg sem. Kicsi, tenyérbe simuló mellekkel áldotta meg a sors, és gömbölyű, izmos popsija is olyan, hogy szívesen legeltetem rajta a szememet. Vállig érő barna haja...