A+ A-

A szopás gyönyöreibe való bevezettetésem 2. rész

Úgy terveztem meg a napi programomat, hogy a lehető legtöbb időm maradjon a könyvkereskedésre. Aztán még egy banknál is megálltam, hogy váltsak jó néhány negyed dollárost, minden esetre felkészülve. Egészen kerge birka módjára szédelegtem az idegességtől, amikor végre ismét beléphettem a boltba. Gyorsan a hátsó traktus felé pillantottam és elkeseredetten konstatáltam, hogy csupán egyetlen kabin foglalt. Azonnal a végétől visszafelé a második kabint választottam ki, mert addigra az én képzeletemben már az volt a 'fasz - szopó - kabin'. Bereteszeltem magam mögött az ajtót, elkezdtem nézni a filmet, lehúztam a farmerom cipzárját és vártam. Ismét az első film az 'igazi', míg a második 'homokos' film volt. Már majdnem véget ért a második film is, a nyugtalan faszom a kezemben dagadozott és éppen arra gondoltam, hogy ez a látogatásom más szempontból viszont szerencsétlenül alakult, amikor meghallottam, hogy az utolsó kabinnak az ajtaja kinyílik, majd becsukódik és a vetítőgép életre kelve elkezd zakatolni.
Ideges várakozással telt el a következő perc, vagy talán kettő is. Végre úgy éreztem, hogy le tudom győzni az idegességemet és nagy elhatározással akcióba kezdtem. Azt mondtam magamban, hogy "most vagy soha" Egészen halkan felemelkedtem a székről, letérdeltem a földre egy jó lábnyira a faltól, szemben a nyilással és óvatosan kémleltem át a szomszédos kabinba. Ott, ahol két héttel korábban én ültem, egy tagbaszakadt, 'kamionos' férfi verte szép lassan, komótosan a kemény, vastag faszát, ami úgy tűnt, hogy legalább húsz centis. Lassan közelebb hajoltam a réshez, de fogalmam sem volt, hogy mit fogok tenni utána. De aztán már megkezdődött szinte magától. Az alak felemelkedett a székéről és 'véletlenül' szembe fordult a nyílással. Így a meredező szerszáma pont a szemem közé mutatott, alig tíz centire tőlem. Nyilvánvaló volt, hogy tudatában van a jelenlétemnek és valami jelzésre vár tőlem. Még közelebb hajoltam, már szinte hozzáértem a falhoz, és a nyílástól alig egy centire szétnyitottam a számat. Vártam. Arra a pontra jutottam, hogy már szó szerint remegtem a vágyakozástól, amikor megpillantottam a sötét, felduzzadt hegyét a fasz - fejének, amint éppen próbál áthatolni a résen. Gyorsan nyeltem egyet, megnyaltam az ajkaimat, majd előrehajolva nekiestem és végre az a selymesen sima, csupasz bőre annak a vértolulásos szervnek hozzáért az ajkaimhoz.
Egyszerűen leírhatatlan az az érzés, az a szenzációs érzése az első érintésnek. Ez járt a fejemben és erről fantáziáltam már két hete és most itt volt a valóságban! Számításba véve minden akadályozó tényezőt úgy találtam, hogy nem kell elkapkodnom semmit és szépen nyugodtan végrehajthatom, amiről immár két hete álmodozom. Széttártam az ajkaimat és lassan beszívtam a kívánatos fasznak a forró fejét a számba. Lágyan, óvatosan megpöccintettem a nyelvemmel a húgycső nyílását és már meg is ízlelhettem az első, sós kéjcseppet, ami éppen készült onnan kifelé. A nyelvem ekkor elkezdett mozogni, örült örvénylően forgolódni, mintha tejesen önálló életet élne és a nyálammal elkeveredő kifolyó kéj - cseppekkel fényesen sikamlóssá varázsolta a csupasz makkot. Nyilvánvalóan élvezte ezt a zsákmányom tulajdonosa is, mivel lassan, de nagyon határozottan tolta a faszát felém. Ekkor abban a félhomályos kabinban - egyre fokozódó gerjedelmemben megpillantottam, amint az a hatalmas szerv teljes hosszában mered előttem. Mivel az éhes számmal a fasz végén dolgoztam, tisztán láthattam a vérrel telt vénákat, amik a vastag, lüktető rúd selymes bőre alatt húzódtak és ettől a gyönyörök eddig számomra ismeretlen magasságaiba repültem.
Teljesen nyilvánvaló volt, hogy a névtelen partnerem azt kívánja tőlem, hogy a lüktető faszából még többet tömjek a szájamba és ez teljesen egybeesett az én igyekezetemmel. Nagyom óvatosan, nehogy a fogaimmal véletlenül felsértsem azt a rendkívül kényes testrészt, széttárva az ajkaimat hagytam, hogy fokozatosan csússzon rá a szám a szerszámára egészen addig, míg végül az el is tűnt bennem teljesen. Ekkor egy jó erőset szívtam a csepegő lyukából, amiért egy áradat meleg kéjcseppel jutalmazott. Az ajkaimmal befedtem a fogsoromat és úgy szánkáztam párszor végig a számmal a rúdján, miközben a nyelvemmel játékosan simogattam végig a szinte lángoló szervnek az alsó felét, majd visszahúztam a fejem és egészen lassan toltam csak ismét előre, először csak néhány centit, majd egyre többel és többel, míg végül ismét be volt teljesen tömve a falánk, kiéhezett szám. Tágra nyílt szemekkel ijedten figyeltem, ahogy az a vastag fasz lassan, fokozatosan eltűnik az ajkaim között. Amikor megéreztem, hogy a dagadt makk nekifeszül a torkom hátsó felének, minden igyekezetemmel azon voltam, hogy ellazítsam az izmaimat és kihasználjam ezt a kínálkozó alkalmat. Egy - két pillanatig úgy tűnt, hogy ez nem fog sikerülni, mert a torkom összeszorult és az a hatalmas szerv elakadt a szélénél, de aztán egy pici, alig észrevehető finom lökés és máris csodálkozva vettem észre,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (76 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 firstex 2005. 02. 25. péntek 08:28
Nagyon jól, gusztusosan megírt történet. 10.
#3 Zoli 2003. 03. 10. hétfő 15:52
Tetszett, lehetne Mo-on is ilyen, én mennék..
#2 locco 2003. 03. 6. csütörtök 19:04
1pont
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?