A+ A-

Szex anyámmal

Ádám vagyok, 17 éves, szüleimmel egy kisvárosban lakom, a szomszédos városban lévő szakközépiskolába járok. Édesapám 47 éves, egy tengerjáró hajón hajóskapitány, édesanyám 42 éves, kimondottan csinos nő, szép mellekkel, egy butik tulajdonosa.
Édesapám a munkájánál fogva sokat van távol, két három havonta jön haza egy hétvégére.
Nem volt még barátnőm, de a szexről az internetnek köszönhetően jártas vagyok, gyakran nézek pornófilmet, és erre szoktam esténként maszturbálni.
Egy családi házban lakunk, a földszinten nappali, étkező fürdőszoba, az emeleten vannak a hálószobák. Amikor apám itthon van, akkor éjszakánként szoktam hallani, hogy szexelnek, de nem foglalkoztam vele, mert mégiscsak a szüleim.
Apám már régen távol volt, amikor egyik nap az utolsó két tanóránk elmaradt.
A házunktól nem messze leszálltam a buszról, és amikor a házunkhoz értem, akkor láttam, hogy anyám kocsija a ház előtt áll. Kicsit furcsa volt, mert délelőtt mindig az üzletben szokott lenni, mindig én szoktam előtt hazaérni. Nem tulajdonítottam neki jelentőséget.
A ház ajtaja zárva volt, ezt egy kicsit furcsálltam. Kizártam, beléptem a folyosóra, és láttam, hogy a fogason a kabátja mellett egy másik kabát is van. A nappaliból nyögések és halk sikolyok hangzottak, egyből tudtam, hogy ott anyám szexel valakivel. Apám még nem volt várható haza, ezért halkan lettem a táskám, és óvatosan a félig nyitott ajtóhoz lopozkodtam.
Benéztem, és láttam, hogy a kinyitott ágyon egy férfi hanyat fekszik, és anyám rajta lovagol, teljesen az ajtó felé fordulva. Ovatosan leselkedtem, láttam amint egy hatalmas fasz anyám enyhén szőrös pinájában ki be járkál, formás mellei összevissza ugrálnak, miközben mindketten hangosan nyögnek.
A férfi arcát nem láttam, csak a haját, így biztos voltam benne, hogy nem apám van ott mert annak ősz a haja, a férfi akin anyám lovagolt pedig barna hajú volt.
Hirtelenjében nem tudtam mit tegyek, de a farkam már ágaskodott, és mivel anyám nem vett észre, ezért úgy döntöttem, hogy leselkedek egy kicsit. Láttam amint a fasz járkál anyám pinájában, közben elővettem a farkamat, és az ajtó takarásában elkezdtem verni. Éreztem, hogy nem sok van hátra, elővettem a zsebkendőm, és belevertem a farkam.
Rendbeszedtem magam, óvatosan kiosontam a lakásból, majd visszajöttem, és nagy lendülettel beléptem a nappaliba. Anyám az ágyon térdelt, a pasas pedig hátulról dugta a seggét.
Amikor észrevettek, akkor szétugrottak, anyám magára kapta a takarót, és ekkor láttam, hogy egy tőlem nem sokkal idősebb srác volt az, aki anyámat dugta. Anyámnak annyit mondtam, hogy apám nem ezt érdemli.
Kirohantam a házból, és a szomszéd utcában lakó nagyszüleimhez mentem.
Még oda sem értem, de már csörgött a telefonom, és láttam, hogy anyám keres. Kinyomtam, de tovább csörgetett. Amikor meguntam, akkor kikapcsoltam.
Este mentem csak haza, anyám az ebédlőben ült, engem várt vacsorával.
Köszöntem neki, ledobtam a táskám, és egyből a fürdőbe mentem.
- Szia - mondta, de én mentem tovább, nem foglalkoztam vele- tudod apád amikor távol van, akkor nekem már hiányzik a szex, és ezért tettem amit láttál, de igérem hogy többet nem fog megtörténni.
- Nem érdekel, azt csinálsz amit akarsz, mondtam, és mentem fürdeni, majd felmentem a szobámba.
Anyám próbált mentegetődzni, de én nem foglalkoztam vele. Este szemeim előtt láttam, amint a hatalmas fasz járkál anyám pinájába, és erre a képre gondolva kivertem a farkam.
Az elkövetkező napokban nem nagyon beszéltem anyámmal, de minden este rá gondolva maszturbáltam.
Hétvégén apám hazajött. Láttam anyámon, hogy fél tőle, hogy elárulom, próbált a kedvemben járni. Először azon gondolkodtam, hogy elárulom, de mégsem tettem.
Vártam, hogy este legyen, mert tudtam, hogy szexelni fognak, és eldöntöttem, hogy megpróbálom kilesni őket.
Előttük elmentem lefeküdni, és vártam, hogy mi lesz. Hallottam, hogy feljönnek a szobájukba, és amint beértek a szobába, én ovatosan kilopoztam a szobámból, és odamentem az ő szobájukhoz, letérdeltem a kulcslyukhoz és benéztem rajta. Az ágy pont szemben volt, arra ráláttam.Anyám meztelenül mászott rá az ágyra, és ekkor vettem észre, hogy a puncija teljesen símára van borotválva. Láttam, hogy apám mögé térdel, és láttam, amint bedugta a farkát anyámba, de pont úgy voltak fordulva, hogy semmit sem láttam, csak hallottam, amint nyögnek. Vártam egy kicsit, de nem vártoztattak a helyzeten, így csak a testüket láttam, ezért rövidesen a szobámba mentem, és a hangokra, illetve a korábban látott anyám lovaglására gondolva kivertem a farkam.
A hétvége gyorsan eltelt, apám visszament dolgozni.
Az egyik nap kissé később mentem haza az iskolából anyám már otthon volt.Bementem, és a konyhában volt, egy fehér tanga és egy melltartó volt rajta. Nem tudtam, hogy miért van így, lehetséges, hogy megint valakivel kefélt, és még nem volt ideje felöltözni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.5 pont (137 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Bizse42
2019. 05. 15. szerda 00:49
Édesanyjával ez a "hátsó kapus" támadás inkább erőszakos támadás volt, ÉRZELMEK NÉLKÜL! Ez nem tudott felizgatni, pedig imádom ….. Válaszolok rá!
#13 Annariás
2018. 07. 16. hétfő 03:37
Borzasztó s igénytelen. Válaszolok rá!
#12 hairy_pussy
2018. 07. 9. hétfő 08:37
azt hiszem nem eszem többet margarint nyes Válaszolok rá!
#11 sunyilo
2018. 07. 8. vasárnap 10:11
Ez messze van attól, ami tetszik. A jótól meg még messzebb... Válaszolok rá!
#10 sztbali
2018. 07. 7. szombat 00:18
A szűz rész se stimmel, a továbbiakkal se találtad el a jó történethez szükséges dolgokat. Válaszolok rá!
#9 cscsu50
2018. 07. 6. péntek 17:15
egyetértek listike- vel Válaszolok rá!
#8 listike
2018. 07. 6. péntek 07:56
Undorítóan erőszakos, nem tetszett. 1pont. Válaszolok rá!
#7 gyuri0926
2018. 07. 6. péntek 07:46
Ez úgy marhaság ahogyan van , a srác , ha segget akar dugni , dugja a haverját , ne az anyját , az anya pinájának van szüksége a fia faszára . Válaszolok rá!
#6 feherfabia
2018. 07. 6. péntek 06:17
Ez nagyon gyenge! Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2018. 07. 6. péntek 05:52
Minősíthetetlenül rossz. Kár, hogy nem lehet mínusz pontot adni. Válaszolok rá!
#4 veteran
2018. 07. 6. péntek 04:25
Mindig undorodtam a durvaságtól, az erőszakoskodás még rosszabb.1 pont. Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 07. 6. péntek 04:02
Nekem sem tetszett.5P Válaszolok rá!
#2 zoltan611230
2018. 07. 6. péntek 03:04
Nem volt valami jó. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!