A+ A-

Tengerész apa 1. rész

Megijesztett a hangosbemondó hangja a repülőn. Már majdnem ott voltam. Négy éve nem láttam apámat. Ő és anya nem igazán tettek semmit, hogy házasságuk ideális legyen, és mint többkortársam családja, a mienk is válás miatt szétdarabolódott. Két éves voltam, mikor elváltak, és tíz ujjamon megtudom számolni, hányszor láttam apámat azóta. Aggódtam a találkozó miatt, de úgy döntöttem, mégis csak az apám, hát találkozom vele. A saját döntésem volt. Mire nagykorú lettem, tudtam, nem akarok olyan életet, mint amilye anyámnak volt. Visszaemlékszem, mikor épp 12 éves voltam, hallottam nagyapámat beszélni, hogy mindent megtett a válásért, és hogy apám ne láthasson.
Habár nem gyakran láttam apámat, mégis írtam neki anyám és nagyapám tudta nálkül. Barátom Tommy segített, az ő címén leveleztünk, és gondoskodott róla, hogy megkapjam apám leveleit. Szuper szülei voltak, megértették a helyzetemet és megőrizték a titkomat. Tommy apja és nagyapám nem voltak jóban sosem, és nagyapám mindig vissza akart tartani, mikor épp Tommyhoz készültem.
Kiszálltam a gépből. Ideges voltam. Volt még majdnem három órám a busz indulásáig, ami apám szállás helyére visz. Küldött lakáskulcsot. Talán nem lesz mérges, ha így egy nappal korábban érkezem. Összeszedtem a csomagjaimat, átcammogtam a buszállomásra, vettem egy jegyet, ami apám városába visz. A kijelzőn egy óra késés szerepelt az indulási idő mellett. Szóval négy óra az indulásig. Sebaj! Beszórtam a cuccomat a csomagmegőrzőbe, és elindultam felfedezni a buszpályaudvar környékét, arra gondosan ügyelve, nehogy eltévedjek, és tuti visszataláljak.
Itt más volt, mint ahonnan én jöttem. Olvastam az itteniekről, hogy hogyan élnek, de közvetlen közelről látni egészen más és izgalmas élmény volt, különösen a barna bőrű, déli pasikat. Úgy öltöztem, mint bármely más amerikai húszéves fiatal: póló, farmer és sportcipő. Egy mexikói fiú jött épp felém, és kacéran rám kacsintott, és azt mondta „Culo Blanco”. Megértettem, amit mondott, és meglepte válaszom: „¡Vete Tomar por Culo!”. Nevettünk mindketten, kezet ráztunk. „ez az egytlen spanyol mondat, amit tudok.” Álltunk a buszpályudvaron, csevegtönk egymással, de aztán indult a buszom. Tudtam, hogy többet akarta volna a beszélgetésnél, de nem volt több időm. Ráadásul nem is ismertem sem őt, sem a környéket, így annyira nem is bántam, habár elég kanos voltam. Mint mindig. Az elmúlt éjszakát Tommynál töltöttem. Ő régi barátom, és ez egyetlen, akit hiányolni fogok az a forró teste és a mindig kemény farka.
Végre indult a busz. Jó utam volt Este tízre értem apám városába. Halvány gőzöm sem volt, hogy jutok el gyalog a célomhoz, így fogtam egy taxit. Öt perc alatt odaértem. Apám nem egy házban élt, ahogy korábban elképzeltem, hanem egy lakótömbben. A kulcs, amit küldött, kinyitotta a főbejáratot, ami a LOBBYn keresztül vezetett egy tágas fogadótérbe, ahol a postaládák sorakoztak. A psotaládán láttam, hogy a harmadikon van a lakása. Elindultam felfele a lépcsőn, habár a lift is ott várt a földszinten. A lépcső mögött újabb nyitott teret fedeztem fel, közepén egy viszonylag nagy medencével. Néhány fiatalabb férfi ült a medence körül, meztelenül. Frizurájukból ítélve mind tengerész. Tovább mentem. A második emeletről le lehetett látni a medencéhez. …csak pasik. Sehol egy nő… A farkam duzzadni kezdett. Felmentem a harmadikra. Apám apartmanja közvetlenül a lépcső mellett volt.
Sötét volt a lakásban, mikor beléptem, de a nappai ablakán beszűrődött annyi fény az utcai világításból, hogy könnyen megtaláltam a villanykapcsolót. Apám nem volt otthon, gondoltam, dolgozik. Hát elindultam felfedezni a lakást. Két hálószoba, az egyikben tv. Gondoltam, az az ő hálószobája, így a másikban pakoltam le. Izzadt voltam és fáradt a hosszú út után. Levetkőztem, lezuhanyoztam, és lefeküdtem aludni. Gondoltam, reggel meg lesz lepve, hogy már itt vagyok.
Elnyomott az álom a fáradtságtól. Hajnali kettőkor ébredtem, hogy pisilnem kell. Felkeltem, de mikor kinyitottam a szobám ajtaját, meglepve láttam, hogy apám szobájából fény szűrődik ki, és több férfi hangját is hallottam. Sokkolt és egyben fel is izgatott, amit mondtak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.1 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2018. 12. 23. vasárnap 08:50
Jobb szeretem a heterót vagy a bit.
#6 joe013 2018. 12. 20. csütörtök 21:51
............
#5 veteran 2018. 12. 20. csütörtök 18:01
Jobb szeretem a heterot.
#4 deajk2008 2018. 12. 20. csütörtök 10:46
Kurvára tetszett 10p ment... jöhet a folytatás
#3 Gróf úr 2018. 12. 20. csütörtök 07:03
Jó kezdet, de a folytatása jobban érdekelne. Megadta az alaphangot, már csak építeni kell rá!
#2 A57L 2018. 12. 20. csütörtök 04:26
Családban marad.
#1 Törté-Net 2018. 12. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?