A+ A-

Országos cimborák 2. rész

Fordítás
Eredeti: Lifelong Buddies, literotica.com
Röhögtem. Kent mindig is a barátom lesz, történjen bármi. Igaz, nem tudtam, ebből mi sül ki.
Felállt, megpóbálta rendbeszedni magát. Az ajkán és az állán még ott volt a spermám, és látszott a fürdőnadrágban keményen meredező farka. Jó nagy fasz, baszki.
Kissé zavartnak tűnt, amikor kiment a fürdőszobába, hogy megmosdjon. Én végigfeküdtem az ágyon, nem aggódva azon, hogy meztelen vagyok. Nem tudom, miért, de még szerettem volna meztelenül maradni egy ideig, és tudtam, hogy ezt Kent sem zavarja.
Amikor visszatért, olyan bűnös arcot vágott, mint amikor elkapják a kisgyereket sütilopás közben. Megkérdeztem tőle:
- Kent, mi a fasz történt?
Közben a farkát néztem, amely már nem volt olyan merev, mint pár perccel ezelőtt, de még mindig erősen duzzadt a nadrágjában. Kent csak állt a szoba másik sarkában, talán mert nem akart mellém telepedni az ágyban. Végül azt válaszolta:
- Nem tudom. Még soha nem csináltam ilyet, és nem is gondoltam ilyesmire. De amikor megláttalak faszverés közben, beindultam. Hidd el, nem vagyok meleg, de valamiért érezni akartam a farkad. Aztán megtettem.
Láttam, hogy még mindig merev a farka. Gyámolatlanul állt ott, nem mozdult, és éreztem, szüksége van arra, hogy megnyugtassam. És miért ne tenném, hiszen nem történt semmi, csak egy kis ártatlan játék a legjobb berátommal, nem?
Nem ölelkezős barátok vagyunk, ha valahogy ki akarom fejezni az érzéseim, inkább hátbavágom. Most mégis felkeltem az ágyból, oda mentem és megöleltem. Ő is átkarolt és megölelt.
- Kent, te vagy a legjobb barátom, és ez nem fog megváltozni. Történt, ami történt, ne aggódj. Azt viszont elmondom, hogy kurva jól szopsz!
Miközben ölelkeztünk, éreztem, hogy a kemény farka nyomja a lábamat. Elengedtem őt és kicsit hátrább léptem. Elbizonytalanodtam egy pillanatra, de aztán azt gondoltam magamban, miért ne, és rátettem a kezem a jókora csomagjára. Furcsán éreztem magam, de nem volt kellemetlen.
- Úgy tűnik, neked is szükséged lenne egy segítő kézre! – mondtam.
Kent felnyögött és azt válazsolta:
- Johnny, nem kell megtenned, jól vagyok. Beugrok a medencébe és lenyugszik.
Én jobban tudtam, mire van szüksége, és vissza akartam adni a kölcsönt. Beakasztottam az ujjam a nadrágjába és elkezdtem lefele tolni. Ő megmozdította a csipjét, hogy segítsen, és hamarosan telhes hosszában megláttam a farkát. Bazdmeg, nagyon nagy volt. Azt gondolom, nekem sem kicsi, nagyjából 18 centiméter, de neki legalább 20 volt és nagyon vastag. Nem olyan vastag, mint egy sörösdoboz, de sokkal vastagabb, mint az enyém.
Teljesen lehúztam róla a fürdőnadrágot, és ahogy kilépett belőle, rámarkoltam a farkára. Kurvára merev volt, és éreztem rajta a vágyat, hogy minél hamarabb ellőjön. Az suttogtam neki, most rajtad a sor, hogy hátradőlj és élvezd, majd elkezdtem tolni hátra, az ágy fele.
Nem szólt semmit, de nem is volt szükség szavakra. Ismerős volt a helyzet – ott egy sajgó érzés a golyóidban, és te megbasznál bármit, ami mozog, csak épp tudj ellőni. És ő élvezni akart mindenáron. Mire odaért az ágyhoz, már dőlt belőle az előfolyadék. Hátrafeküdt, én feltérdeltem mellé, elkaptam a faszát és elkezdtem verni.
Ahogy túltettem magam a nagy méreten, azon gondolkodtam, mennyire más érzés a másét verni az enyémhez képest. Hasonló volt, de az övét valahogy egyszerre éreztem keménynek és mégis puhának. Közben az enyém is felállt újra, de most nem én voltam soron, ezért megpróbáltam csak Kentre figyelni. Vertem neki, majd megszólaltam:
- Nem vagyok biztos abban, hogy befér a számba. Bazdmeg, túl nagy. Mit ettél, amikor gyerek voltál?
Röhögött. – Igen, mondták már. De a tied is szép, tökéletesen illett a kezembe.
Elkezdtem kicsit gyorsabban verni, mire azonnal reagált, megemelve a csipőjét és megpróbálva dugni a markom. Éreztem, hogy közel van. Azt mondta:
- Johnny, ez nagyon jó. Közel vagyok, ne állj le. Baszki, kurva jó érzés.
Ekkor úgy éreztem, meg kell kóstolnom. Meg akartam tudni, milyen érzés, ha egy másik pasi farka van a számban. Nem gondolkodtam rajta sokat, fölé hajoltam és bekaptam olyan mélyen, amennyire csak bírtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.61 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2018. 11. 27. kedd 04:31
Egysiku az egész.
#2 veteran 2018. 11. 27. kedd 04:28
Már megint.
#1 Törté-Net 2018. 11. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?