A+ A-

Megrontásom tanulságos története 3. rész

Mindaz, ami a partin történt olyan borzasztó, undorító, és élvezetes volt, hogy egy ideig nem szívesen emlékeztem rá. Talán én, Noémi ott sem voltam. Vivien kis szeretője Mimi ugrott be helyettem.
Ezúttal vajszínű, ujjatlan selyemruhát viselt. Nem volt háta sem, az elejét kerek gallér tartotta, amelyet strasszok csillogó sora díszített. A ruha miniszoknyája ideális volt az estélyre. A hosszú, vékony harisnyatartó pántok és a harisnyák szegélye, amelyhez kapcsolódnak, mintegy bekeretezik a női ágyékot, - mondta Tóni - és nyilvánvalóvá teszik, minek is kell a figyelem középpontjába kerülnie. A tapadós, sima nylon és a szoros tartópántok arra szolgáltak, hogy figyelmeztessék viselőjüket: feneke, combjai és szemérme maga is buján közszemlére van téve.
A buli még el sem kezdődött, amikor megérkezett. Vivien amolyan átmenetei szerepet szánt neki a vendég és a szobalány státusza között. Fogadta az érkezőket, útbaigazította az eltévedőket, akik a mosdó helyett valamelyik hálószobába kötöttek ki. Felügyelt, hogy mindig legyen elég kaja a svédasztalon és pia a poharakba. Néha táncolt is, főnökével, munkatársaival és párszor felkérte egy vörös selyemingben és fehér nadrágban pompázó fiatalember, aki mindig rossz helyre tette kezét. Róla aztán kiderült, hogy Vivien fiacskája, Robi.
Ahogy eljött, majd elmúlt az éjfél egyre több páros, hármas, négyes vonult félre, vagy pont fordítva tette közszemlére nemiségét. Az alkohol mellett feltünedeztek a fura illatú cigik és a fehér porral teli zacskócskák. Ekkora már Mimi is legurított pár pohárral, de még aránylag egyenesen tudott járni, bár egyre kimerültebb volt. Ekkor akaszkodott rá, egy szilikon mellű agyontetovált nőszemély, aki mindéképpen azt akarta elérni, hogy ő is szippantson egyet a 100 dollárosával. Eleinte tiltakozott, végül beadta a derekát. Talán ha egy negyed csíkott szippantott fel édes kis fitos orrocskája le, de a következő pillanatban már tetkós karjaiban ropta. Innen szabadította ki a Robi, aki kézen fogta és felrángatta az emeletre.
A hálószoba éppoly tágas volt, mint a ház többi része. Egyik oldalán különálló öltözőszoba nyílt, a másikon hatalmas, feketecsempés fürdőszoba. Vivien ott állt az ágy lábánál. Kombinépántos fekete selyem ingecskét viselt, és magas sarkú fekete cipőt tíz centis sarokkal. Az ingecske alig érte el a combját.
- Helló - mondta, mikor Mimi belépett. - Helló - felelte Mimi. Roppant önbizalommal odasétált főnökéhez, és arcon csókolta. Hallotta maga mögött, hogy Robi becsukja az ajtót. A fiatalember egy terebélyes karosszékhez ment, amely az ágy lábánál terpeszkedett.
Mimi pulzusa hevesen vert. Igaz, hogy tegnap már szeretkezett Viviennel, de ez most teljesen más. Tegnap semmit sem terveztek el előre, és semmiből sem sejtette, mi történik majd a gépen. Ma éjszaka mindketten tudták, hogy egyetlenegy okból vannak ott mindketten: a szex kedvéért. A dolog nyíltsága felkorbácsolta a vérét. És az is, hogy Robi tekintete behatóan pásztázta őt, mint valami lézersugár.
- Nagyon szép vagy - mondta, és ujjaival megsimította Vivien száját. A nő zölddel húzta ki a szemhéját, ami kiemelte smaragd szemeit, széles mandulaformájukat fekete tussal hangsúlyozta.
- Te is.
Mimi egy lépést előrelépett, és így megérinthette ajkával Vivien telt, érzéki száját. Így is tett, mire az egyik kezével megfogta Mimi tarkóját, és erőteljesen szájon csókolta. Mimi érezte, hogy a másik nő mellei összeütköznek az övével. Az érzés újabb lángot lobbantott benne. Ha voltak is kétségei, most egy csapásra semmivé foszlottak. Karjait Vivien testére fonta. Mielőtt észrevette volna, mit csinál, már Vivien kerek, kemény fenekét cirógatta.
- Vetkőztess le - susogta, félbeszakítva a csókot.
Vivien ujjai rábukkantak a ruha kapcsára a kerek nyakrészen, és kikapcsolták. Aztán hátralépett. A vajszínű selyemruha eleje lehullott, és Mimi csupasz mellei előugrottak. Vivien nyomban megragadta őket, és először a bal, majd a jobb mellbimbót vette a szájába, és erősen megszívta.
Mimi gyorsan lehúzta a szoknyarész cipzárját, és a ruha lehullt. A harisnyatartó, amit viselt, széles volt, krémszínű csipkeszegélye eltakarta a köldökét. A tartópántok ezzel szemben keskenyen kanyarogtak, és feszesre húzták harisnyáit a combján. Csipkéből készült bugyit viselt, már ha annak lehetett nevezni, mert a parányi háromszög még rövid szeméremszőrzetét se igen takarta.
- Elbűvölő - suttogta Robi a háttérből.
Hangjára Mimi összerezzent. Máris tökéletesen elfeledkezett a férfiról.
Két rézfogantyús tiszafa éjjeliszekrény helyezkedett el az ágy két oldalán. Vivien odalépett az egyikhez, kinyitotta, és kivett egy hatalmas gumi-fütyköst és egy kis üveg olajat. A szerszám enyhén meghajlott, és úgy alakították ki, hogy egy igazi hímtagra emlékeztetett, a makk lágy volt és kúp alakú, a törzset barázdák és erek hálózták be. Még herezacskó is volt az alján. Főnöke az ágyra feküdt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 zsuzsika
2019. 02. 21. csütörtök 10:40
Egyszer elmegy Válaszolok rá!
#16 joe013
2018. 11. 14. szerda 20:33
nem tudom, talán ha mindegyik részt elolvasom, akkor értékelhető lesz. Válaszolok rá!
#15 Törté-Net
2018. 11. 12. hétfő 23:57
Tisztelt Olvasók!

Elnézést kérünk tőletek és bernikke-től is, nálunk csúszott el a sorrend, még a héten felkerül a második rész is!

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség Válaszolok rá!
#14 sunyilo
2018. 11. 12. hétfő 21:21
Küldd újra a másodikat. Ez jó. Válaszolok rá!
#13 Kervin
2018. 11. 12. hétfő 16:43
Bernikke! Lehet hogy elküldted, de sehol sem található a második rész! Küldjed újra! Válaszolok rá!
#12 Kervin
2018. 11. 12. hétfő 11:27
Nincs második rész, vagy ez számít annak? Válaszolok rá!
#11 cscsu50
2018. 11. 12. hétfő 07:49
hiányzik a 2-ik rész Válaszolok rá!
#10 gyuri0926
2018. 11. 12. hétfő 07:08
És merre olvasható a 2-ik rész ? Válaszolok rá!
#9 Andreas6
2018. 11. 12. hétfő 06:43
Sajnálom, nekem nem tetszett. Ez a stílus nem fekszik nekem. Válaszolok rá!
#8 zoltan611230
2018. 11. 12. hétfő 06:36
Nagyon jó,várom a 2-dik részt. Válaszolok rá!
#7 feherfabia
2018. 11. 12. hétfő 06:31
Igen! Nagyon jó! Várom a hiányzó szalmaszálat! Válaszolok rá!
#6 bernikke
2018. 11. 12. hétfő 05:15
A harmadikkal együtt elküldtem a második részt is. Válaszolok rá!
#5 A57L
2018. 11. 12. hétfő 04:29
Kellemes írás,de a második rész hiányzik. Válaszolok rá!
#4 joozsi
2018. 11. 12. hétfő 04:01
A 2. részt is jó lenne olvasni! Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 11. 12. hétfő 03:34
Tetszett. Válaszolok rá!
#2 Busmanus
2018. 11. 12. hétfő 00:22
2.rész kimaradt...? Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 11. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!