A+ A-

Két malomban 1. rész

Judit csendesen üldögélt, gondolataiba merülve a kád szélén. Mi lesz most? Hogy mondja el férjének mi történt? 18 éve házas Gáborral. Gyerekkori szerelem teljesedett ki házassággá. Pár napja még semmi baj nem volt. Illetve ez nem teljesen igaz mert, a munkahelyén már hetek óta elindult benne a vonzalom egyik kollegája Péter iránt. Aki 10 évvel volt fiatalabb nála. Hetek óta incselkedtek egymással, ami egyre több erotikus töltetett kapott szép lassan forró vibrálás keletkezet kettöjük közt. Pedig Minden olyan szép és jó volt az életében eddig. Gábor a gyerekek, minta család. Jó munka, kis ház, kerttel... távolodni látszott
Most hazaérve az céges meetingről, nagyon mocskosnak és aljasnak érezte magát. Hiába fürdött le a lelke nem tisztult meg. Lelkiismerete marcangolta, úgy érezte minden elveszett. Pár napja mikor elindult Gábor segített össze csomagolni, ő vitte ki a buszhoz. A kolléganői még irigykedtek is, hogy 18 év házasság után is ilyen figyelmes. Igazuk volt, semmi rosszat nem tudott Judit felidézni a házasságukkal kapcsolatban. Csupa előzékenység, figyelem, csendes szeretet, és jó szex jellemezte kapcsolatukat. Szerette a férjét. Nagyon. Akkor most ez miért? Miért történt? Tette fel újra és újra a kérdést magának. And Now? És most? Mi lesz? Péterrel persze megbeszélték már reggel az ágyban, hogy egyszeri alkalom volt. Az az oldal le van zárva ( dehogy volt lezárva, ha Péterre gondolt még most is úgy kalimpált a szíve mint egy kalitkába zárt kis madáré). De Gábor? Vele mi legyen elmondja? Ne mondja? És ha kitudódik? Márpedig valószínű hogy előbb utóbb ki fog derülni. Több kollegája látta, hogy az egész utolsó estét végig beszélgették, táncolták. Nem lehetett nem észre venni. Mi lesz ha szétmennek? Mi lesz a gyerekekkel? Rettenetesen dühös volt magára ezért Judit. Kockára tett egy testi vonzalomért egy családi idilt. Könnyeit nyelve gondolkodott a kád szélén ülve. El kell mondanom. Minél hamarabb! Meg fog bocsájtani... Határozta el magát. Felállt és elkezdett öltözködni.
Gábor hazafelé tartott éppen amikor megcsörrent a mobil. Fura volt, hogy Judit felhívta, mikor tudta, hogy pár perc és otthon lesz. A hangja is olyan furcsa volt,. 18 év házasság után megérzi azért az ember ha valami megváltozik és most mintha valami megváltozott volna. Tovább fokozta ezt az érzést, hogy ahogy azt a telefonban elmondta a gyerekeket elküldte a nagyihoz. Valami készül, mosolyodott el Gábor a kocsiban. Biztos lesz egy kis erotikus péntek este. 18 év házasság alatt volt pár ilyenben része. Judit várta már így sokszor. Volt, hogy ahogy belépett az ajtón, ott elégítette ki Judit orálisan, még mielőtt a cipőjét levehette volna vagy volt olyan, hogy az asztalon feküdt gyönyörű fehérneműben gyertyákkal körülvéve... Gábor ilyenekre gondolt hazafelé. Biztos valami hasonló készül... Mi tagadás Judit a 38 évét, és a két gyereket meghazudtolva igen csinos volt. Férfi szemmel nézve hibátlan alakkal rendelkezett. Almányi, formás mellek, pici kerek feszes popsi. Karcsú derék hosszú lábak. Gábor még a mai napig szerelmes volt belé. bármit megtett volna érte... bármit. Ahogy hazafele tartott egyre inkább kezdte belelovalni magát előre egy jó szex reményére. Farka szinte átütötte a nadrágot, 3 napja nem látta feleségét. Az indulást megelőző este is csak egy roham szexre volt idejük. Úgyhogy most vágyott egy hosszú kéjes éjszakára.
A lakásba belépve azonban egyből belenyilalt a felismerés.... itt gond van. Az asztalon egyszerű vacsora, Judit vörös szemekkel, tett vett. Egy futó csók után egyből elfordult. Gábor hozzálépet de nem fordult meg, csendben rázta a sírás.....
A szobában olyan hangulat uralkodott mint egy halálhír után. Itt ülnek egymással szemben az asztalon valami bor féle félig telt üvegben ami Lassú árnyékot vet az asztali lámba fényében. Gábor a tenyerébe hajtja fejét. Judit csendben sír a kanapé végén térdeit összekulcsolva. Pár perce mikor Gábor mögé lépet a konyhában és nem tudta abbahagyni a sírást Kirobbant belőle.
MEGCSALTALAK!
Azóta nem szóltak egymáshoz. Gábor szótlanul bejött együveg borral és Judit utána jött. Nem is emlékszik mióta ülnek itt így. Most mi lesz így? A bor elfogyott. Juditot elfogta rettegés, szerette Gábort nem akarta elveszíteni.
Gábor törte meg a csendet. Lelkét mardosta a fájdalom. Ölni, verni ütni szeretett volna.
- Ki volt az.
Jött a késszúrással felérő kérdés
Judit elmondta. Gábor szeme könnybe lábadt. Egy huszonéves kigyúrt intelligens pasi az ellenfél. Jobban örült volna egy ötvenesnek. Ez komoly rivális, gondolta magában.
Juditból most kitört az elkeseredés, oda bújt Gáborhoz, megölelte majd térdre ereszkedett előtte és könyörgött a bocsánatáért. Gábort ez meglepte, azt hitte az jön, hogy váljanak meg ilyesmi, gondolatban már a vagyont osztotta. Felsegítette Juditot a szemébe nézett és rákérdezett :
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.9 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 cscsu50
2018. 07. 27. péntek 09:31
Nagyon klassz kezdet Válaszolok rá!
#13 Zsellérke
2018. 07. 25. szerda 05:33
Utólag láttam én is mennyi fatális hiba van benne. Pedig nagyon sokszor átnéztem , de elsiklottam felettük. Tiszta szégyen. A következő rész sajnos már fel van töltve de abban is találtam utólag hibákat.Bár lényegesen kevesebbet mint az első részben. (legalábbis remélem). Mindenkitől elnézést kérek. Különösen a volt magyar tanáraimtól ha olvassák ( remélem nem ). Válaszolok rá!
#12 Pavlov
2018. 07. 25. szerda 00:01
Sajnos sok benne az elírás, helyesírási hiba. A következő részeket át kéne nézetni valakivel! Válaszolok rá!
#11 Speedcop
2018. 07. 24. kedd 20:27
nekem tetszett én is várom a folytatást... Válaszolok rá!
#10 Querida
2018. 07. 24. kedd 19:53
hmm, nem túl realisztikus, viszont kellemesen megírt írás. Kíváncsi leszek, hogy mit hozol ki belőle. Válaszolok rá!
#9 Gegmen
2018. 07. 24. kedd 08:58
Várom a folytatását Válaszolok rá!
#8 feherfabia
2018. 07. 24. kedd 08:37
Tetszett!Folytasd!8P Válaszolok rá!
#7 listike
2018. 07. 24. kedd 08:32
Elmegy egynek. Válaszolok rá!
#6 Zsellérke
2018. 07. 24. kedd 06:24
A hibákert elnézést. Ha lesz folytatás probálok odafigyelni. Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2018. 07. 24. kedd 06:13
Jó lenne, de engem zavarnak a hibák. (megiLYedt??? stb.) Válaszolok rá!
#4 A57L
2018. 07. 24. kedd 04:23
Jó volt és érdeklődve várom a folytatást. Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 07. 24. kedd 03:51
Nagyon klassz írás. Válaszolok rá!
#2 joozsi
2018. 07. 24. kedd 02:54
Kellemes írás. Várom a folytatást. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!