A+ A-

Svédtorna 1. rész - Bemelegítés

Utálom az esküvőket. De ez ember nem mondhatja el a saját anyának, hogy nem akar koszorúslány lenni. Nézem őket, ahogy ott állnak az oltárnál: a pasi, akinek szülei a harcias Erik nevet adták csöppet sem hasonlít viking őseire. Jó ötvenes, megtermett, de pocakos alak, akit két okból leszek kénytelen apucinak szólítani: ő anyám főnöke, és a vagyonának a töredékéből felvásárolhatná azt a ronda kisvárost ahol születtem. Ezzel persze nem arra akarok célozni, hogy a nem is olyan ifjú párt nem a legszentebb szerelem köti össze. Vagy mégis? Anyám kb. tíz évvel fiatalabb, mint ő. Jól tartja magát. Titkárnőként persze ez is a kötelességei közé tartozik. Olyan „van mit fogni rajta” típus, aki nem különösebben szép, de ért ahhoz, hogy annak látszódjon. És itt vagyok én, ebben az idétlen selyemruhában, amit Vera nénikém szerzett be nekem és a többi sorstársamnak. Őket persze nem érdekli, hogy úgy néznek ki, mint egy muffin. Ráadásul ez a szar még rövid is. Alig takar valamit a combomból, és a dekoltázsa is túl nagyra sikeredett. Még a pap is rosszállóan csóválta a fejét. De tehetek én arról, hogy nagyobbak a melleim, mint egy átlagos tininek? Amúgy azért én sem vagyok egy bányarém, még otthon, a suliba mondogatták, hogy olyan palvinbarbis szájam és mihalikenikős fenekem van. Egyetlen problémám (talán) a 165 centis törpillás magasságom.
A szertartás után jött a buli. Mivel már nagylány voltam anyám megengedte, hogy maradjak, de azt már nem, hogy át is öltözzek. Állítólag az új férje családjának valamilyen hülye babonája miatt. Szerintem csak szimplán ki akart cseszni velem. Éjfél után a hangulat is az egekbe emelkedett. A szüleim diszkréten elvonultak én pedig kipördültem a táncparkettre.
Nagyon jó érzés volt elengedni magam. A magasba nyújtottam a két kezem, és hagytam, hogy a zene átjárja a testem. Odajött egy pasi, mögém lépett, és a két kezét a csípőmre csúsztatta, de amikor mosolyogva megráztam a fejem, azonnal hátrébb lépett. Aztán vigyorogva tovább táncolt, és folyamatosan ott maradt mögöttem. Amikor az előbbi pasi megint közelebb lépett, nem ellenkeztem. Úgy tűnt, már nem szándékozik többet hozzám érni, és elég barátságosnak is látszott. A következő számot nem ismertem ugyan, de nagyon jó volt a dallama és a ritmusa, ezért ott maradtunk a parketten, és tovább táncoltunk. A bőrömön lassan veríték ütközött ki, és a hajam az arcomhoz tapadt. Pár perc múlva megint egyedül hagyott.
A zene egyetlen, folyamatos lüktetéssé változott, és amíg nem álltam meg, minden a legnagyobb rendben volt. A nyakamon veríték csörgött végig, ezért kigomboltam a ruhámon még egy gombot, kissé még szélesebbé téve a dekoltázst. Nem törődtem a körülöttem táncolókkal. Behunytam a szemem, és a saját kis világomban minden a legnagyobb rendben volt. Az alkohol miatt mostanra egészen kellemesen be voltam csípve. Valamiért még a hátam mögül a csípőmre simuló kezek sem zavartak, pedig cseppet sem kívántam senki közeledését. A kezek nem mentek ennél tovább, mintha csak tulajdonosuk sem akart volna tőlem semmi többet – ott maradt mögöttem, de nem simult hozzám, inkább valami biztonságos távolságot tartott tőlem. Nagyon kellemes érzés volt. Lehet, hogy a zene egy egészen kicsit hipnózisba vitt, vagy egyszerűen nagyon magányosnak éreztem magam, mert nem volt kedvem küzdeni ellene, inkább elengedtem magam. Az egész következő szám alatt folytattuk ezt a közös ringatózást, összeolvadó mozdulatokkal, teljes összhangban adva át magunkat a zenének.
A fejemet hátrahajtottam, ő pedig halkan a fülembe súgott. Túlságosan halkan, hogy pontosan érthessem a szavait. Finom bőre megérintette arcom oldalát. Kezek siklottak végig az oldalamon, fel a két karomra. Karcsú ujjak érintették a karom érzékeny, belső oldalát. A jelenléte határozottan érződött a hátam mögött, az érintése mégis nagyon finom és lágy marad. Valahol a tudatom egyik sötét zugába már kicsirázott a felismerés, hogy nem egy pasi áll mögöttem, de képtelen voltam rávenni magam, hogy elhúzódjak tőle. Annyira kellemes volt odabújni hozzá!
- Emma! – mondta, és az ajkai a fülemet simogatták.
A lélegzetem abban a pillanatban elakadt, és a két szemem elkerekedett. Megfordultam. Vera néni ott állt, közvetlenül előttem. Újdonsült apám húga észbontóan nézett ki. Fekete, testhezálló nyakpántos ruhát viselet, mely szabadon hagyta a háta, mellei és hosszú combjai legnagyobb részét. Sötét szeme szinte égetett a félhomályban.
- Valami baj van? – kérdezte.
- Semmi – nyögtem zavartan – csak én még nem … nem … .
- Nem táncoltál lánnyal? Milyen országba éltél te eddig?
- Bocsánat – szabadkoztam és éreztem, hogy vörösebb az arcom, mint a vacsorára feltálalt homárok.
- Nem baj – tette vállamra a kezét – minden kezdett nehéz.
Ekkor már többen néznek minket. Iszonyatosan szégyelltem magam. Azt hiszik rólam, hogy egy kis falusi csitri vagyok, aki még késsel – villával se tud enni, sőt, ami még rosszabb nem volt még lánnyal se!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 redsonjap
2019. 05. 13. hétfő 13:34
"Azt hiszik rólam, hogy egy kis falusi csitri vagyok, aki még késsel – villával se tud enni, sőt, ami még rosszabb nem volt még lánnyal se!"

ÁHH, ezzel az egy mondattal agyoncsaptad a történetet.

Amikor ezt elolvastam, csak azért nem csuktam le a gépet és mentem haza, mert már itthon vagyok :(

Pedig a többi része rendben lenne a sztorinak. Válaszolok rá!
#7 FlyEagle
2018. 07. 29. vasárnap 17:43
egy kicsivel több személyleírásokat szívesen fogadtam volna, de nem rossz, jó úton jársz Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 06. 21. csütörtök 23:56
el lehetett olvasni Válaszolok rá!
#5 veteran
2018. 06. 20. szerda 08:23
Leszbi más világa,ellehetett olvasni. Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2018. 06. 20. szerda 06:46
Szerintem sem. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 06. 20. szerda 06:44
Folutasf!9p Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 06. 20. szerda 04:24
Leszbinek nem rossz. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 06. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!