A+ A-

Svédtorna 2. rész - Lovagülés derékon

A másnapi reggelinél kínosabb és gyönyörteljesebb étkezésem sem volt még. Hatan ültünk az asztalnál, én, Vera, mostohaapám, anyám és még két rokonszerűség, mami és fia. Miközben felszolgálták a kaját belelendültünk a beszélgetésbe, a szüleim a nászútról, én a velem szembe ülő „nagynénémmel” szemeztem a srác meg valaki hülye videojátékról dumált, de persze senki nem figyelt rá. Váratlanul egy láb megérintette az enyémet. A puha kis ujjacskák végigsiklottak a combomon. Rémülten néztem fel, de senki nem figyelt. Ahogy egyre feljebb araszoltak, úgy emelkedett a vérnyomásom. Kellett nekem szoknyát venni – átkoztam magam, de már késő volt, Vera kinyújtott lába már a puncim után kutakodott. Nem … nem … soha akartam mondani, de helyette szétnyitottam a combjaim.
Kimondhatatlan érzés volt, amint a puha tappancsok lágyan dörzsölik duzzadó szeméremajkaimat. Előrehajolva az asztalra könyököltem, hogy senki ne lássa, mi történik, de közben kezdtem kipirulni és a sóhajaimat is alig tudtam visszatartani. Sőt, pár pillanat múlva már éreztem is, ahogy elázott bugyimat kikerülve barátnőm belemártja ujjacskáját lüktető barlangomba. Egy szelet kenyérbe fojtom a sikolyom, elvörösödöm és köhögni kezdek. A srác barátságosan megütögeti, a hátamat majd keze a combomra siklott. A legszörnyűbb pillantásomat vetettem rá, de ő csak mosolyogott és tovább simogatott.
Felpattantam és kiviharzottam az ebédlőből. A szobámba rohantam, majd beálltam a tus alá, és megengedtem a vizet. – Elegem az egészből! Ebből a rohadt perverz famíliából! – csapok fájdalmasat az elegáns csempére. Hirtelen kinyílit a zuhanyfülke ajtaja. Mielőtt megfordulhattam volna, a srác erős karjai ölelték át a derekamat és a suhanc magához szorított. Meztelen volt. A hímvesszeje ágaskodott. Kemény pénisze becsúszott a fenekem vágatába.
- Olyan nagyon kívánlak - mondta.
- Menj a francba! – kiáltom, de szilárdan tart. Baszd meg te még gyerek vagy.
- Gondolod? Szerinted egy kiscsávónak ilyen nagy farka van? Amúgy meg már 15 múltam. Konditerembe is járok. Amúgy meg Emilnek hívnak, de Emma vagy így összeillünk.
Nem igazán értettem a logikáját, de amint erősebben a fenekemhez szorította a hímvesszőjét, annak keménysége miatt átfutott rajtam a kéj. Emil megfordított. A vízsugarak az arcába csaptak, eláztatták a haját. Mit sem törődött vele. Csókolta a számat, az arcomat, a szemhéjamat, az orromat, az államat, azután a fülembe dugta a nyelvét.
Testem nyomban elolvadt. Mellbimbóim, amelyek a vízsugarak hatására már megkeményedtek, még jobban kidudorodtak. Ágyékom szinte cseppfolyóssá vált. Csiklóm lüktetett a szeméremajkak között. A farok keményen és követeiden nyomult a hasamnak. Emil nekiszorított az üvegfalnak, azután meghajlította a térdét, kezével hátul megfogta a combjaim, és gond nélkül felemelte. Nem gondoltam volna, hogy ilyen erős! Vagy én vagyok túl könnyű? Miközben a víz változatlanul záporozott rájuk, ezen, vihogtam egy sort: könnyű vagyok, egy könnyű nőcske.
A helyzet azért kicsit kényelmetlen volt. Az üvegfal nyomta a hátam, a víz rácsurgott az arcomra, a gőztől megizzadtam, de nem akartam abbahagyni. Ehelyett lábamat összefontam a srác derekán, karjaimmal átöleltem a nyakát.
Emil még feljebb emelt, míg ágyékom ágaskodó fasza fölé került. A makk a szeméremajkak közé bújt, és ő erőteljesen szájon csókolt. Ugyanakkor csípőjét előrelökte, és lassan lejjebb engedett a lányt, egyenesen rá a dorongjára. Az mélyen behatolt, hiszen testemnek a súlya is segítette. Anélkül, hogy abbahagyta volna a csókot, mert közben is mohón majszolta a szájamat, Emil ismét felemelt, majd megint leengedett. Majd újra és újra.
Váratlanul megfordult, lábával kitaszította a zuhanyfülke ajtaját, és kisétált rajta, míg én szorosan a testéhez tapadtam. Kiment a fürdőszobából és be a hálószobába, a testünkről csurgó víz mindenütt kis tócsákat hagyott a padlón.
Odament az ágyhoz, lefektettet, és rám feküdt, mindezt anélkül, hogy elszakadt volna tőlem. Nyomban mozgatni kezdte csípőjét. Hajából és arcáról víz csöpögött a szemembe, de nem bántam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 FlyEagle
2018. 07. 29. vasárnap 17:54
ezt egy kicsit még jobban elkapkodtad mint az első részt, nagyon tömör lett, kicsit húzhattad volna környezetileírással, több személyleírással, és több belső gondolatokkal. a megfogalmazások, a szóhasználat változatossága viszont tetszik, jó a stílus, csak nagyon tömör. Válaszolok rá!
#9 JakeAmazing
2018. 07. 5. csütörtök 14:59
Inkàbb a Gyönyörteljes romlásomat folytasd! Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2018. 06. 30. szombat 09:11
egynek elmegy Válaszolok rá!
#7 feherfabia
2018. 06. 27. szerda 05:44
Ez egy erős közepes!7P Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2018. 06. 26. kedd 22:08
A gugli fordító után a helyesírásellenőrzőt is használni kéne, ha már lusta vagy végigmenni rajta és kijavítani... Válaszolok rá!
#5 fiesta14
2018. 06. 26. kedd 12:37
a történet jó ,de egyszer egyesszám első személyben írsz utána kívülállóként oda-vissza és minden átmenet nélkül. Válaszolok rá!
#4 veteran
2018. 06. 26. kedd 09:53
Ez nagyon gyengére sikeredett. Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2018. 06. 26. kedd 09:28
Követeiden - talán követelően? És nem ez az egyetlen baromság, amit beleírtál. Vagy egyáltalán nem figyeltél, vagy nem tudsz magyarul. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 06. 26. kedd 04:03
Nagyon gyengécske lett. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 06. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!