A+ A-

A kis kétszobás titka 3. rész

Eltelt közel egy hónap azóta, hogy Lee-vel lefeküdtem. Közben a nyári szünetnek már vége lett, elkezdődött az utolsó évem a középiskolában. Napközben a suli és a tanulás eltereli a gondolataimat, de bevallom őszintén, az éjszakáim kínkeservvel telnek. Egyszerűen megőrülök azért, hogy nem láthatom Lee-t és baromira vágyom rá. Anyámék közt éppen fegyverszünet van, így még a hetente kétszer éjszakánként a szomszéd szobából átszűrődő hangok is rátesznek egy lapáttal. Soha nem vágytam arra, hogy kihallgassam a szüleimet, de 1. nagyon vékonyak a falak – panellakás, naná –, 2. éjszakánként alig bírok aludni, egyfolytában Lee jár a fejemben. Próbálkoztam egy másik sráccal randizni, de nem jött össze. Nem Lee volt.
- Szia Chilli! – toppant mellém egyik nap suliból hazafelé menet egy vidám hangú fiú. Felnéztem és Danielt, az előző pasimat láttam meg, aki nem utolsó sorban Lee öccse volt.
- Szia Dan! – válaszoltam mosolyogva.
A régi idők emlékére egy gyors szájra puszival üdvözöltük egymást. Daniel a derekamat szorosan fogva magához húzott és átkarolt. Amikor kibontakoztam az ölelésből éreztem, hogy a hüvelykujjával a mellemet súrolta. Elhúzódtam, zavartan ránéztem, de úgy tűnt, csupán véletlen volt. Úgy döntöttem, nem is foglalkozom vele.
- Mi van veled? Fél éve nem találkoztunk – érdeklődtem.
- Hát tudod, ápolgatom összetört szívemet. – mire drámaian a szívére tette a kezét és szenvedő arccal sóhajtozni kezdett.
- Nem féltelek azért én téged. Hogy is van ez, ápolgatod vagy ápolgatják? – kérdeztem nevetve.
- Komoly erőfeszítéseket teszek azért, hogy legyen, aki ápolgassa.
- Gondolom, ápolónőkből nincs hiány.
- Naná, egy komoly zenész embernek szüksége van támogatókra. De tudod, csak egy szavadba kerül, és te leszel az egyedüli támogatóm.
- Ha-ha. Komoly zenész? Csak nem? Régebben még csak alkalmanként nyomtátok a haverokkal. Bár én azt is nagyon bírtam. Találtatok végre próbahelyiséget?
- Aha, egy garázst, innen nem messze. Eljössz, meghallgatsz minket?
- Holnap hétvége, nem sietek. Persze.
Ezzel elindultunk a garázs felé. Tényleg nem volt hosszú az út, öt perc alatt odaértünk. A többiek már ott voltak, nagyon örültek nekem. Miután Daniellel szakítottam, a baráti köröm ezen részét kissé hanyagoltam. Még a buli előtt szóltam anyámnak, hogy később megyek, mert nem akartam, hogy megzavarja a zenét, ha elkezd hívogatni. Ugyan már betöltöttem a 18-at, de még otthon lakom, ha nem a megszokott időben megyek haza, baromira tudott aggódni. Így egyszerűbb volt. Egy jó másfél órás koncertet kaptam, majd beszélgettünk, ettünk, ittunk. Mivel csak nyolcig lehetett zenélni a garázsban, így nyolc után már mindenki szállingózott hazafelé. Fél órába se telt, és azt vettem észre, hogy Daniellel már csak ketten maradtunk.
- Azt hiszem, most már ideje nekem is mennem.
- Ne hülyéskedj, ne menj még, beszélgessünk egy kicsit. – Daniel már le is huppant mellém a kanapéra. – Tekintettel arra, hogy mindenkivel dumáltál, csak velem nem, kissé féltékenynek érzem magam.
- Csak nagyon örültem, hogy láttam a többieket. – szabadkoztam. – Nem akartalak megbántani.
- Miért, engem nem? Na jó, végül is egy puszival ki lehetne engesztelni.
- Ne légy már ilyen lökött. – játékosan vállon csaptam.
- Hát, ha nem, hát nem… – tettette tovább a sértődöttet.
- Olyan kis marha vagy.
Lazán odahúztam magamhoz a fejét és adtam a szájára egy puszit.
- Most már jobb? – kérdeztem.
Rám nézett azokkal a szürke szemeivel, amelyek pont olyanok voltak, mint Lee szeme. A lélegzetem is elakadt. Lassan közelített a szájával, majd gyengéden csókolni kezdett.
- Így már sokkal jobb. De így egyszerűen fantasztikus lesz. – majd újra rám hajolt. Lee hangját hallottam, éreztem, nekem végem.
Egyszerűen átkaroltam a nyakát és magamhoz húztam. Egyre szenvedélyesebben csókolt, miközben kezét derekamra téve lovaglóülésben magára emelt. A nadrágján keresztül éreztem merevedését. A kezével izgató mozgásra ösztökélte csípőmet, miközben nyelvével hasonló mozgással ki-be járt a számban. Egyre hevesebben jártam a táncot a srácon, miközben ő is egyre gyorsabban hullámzott. Az egyik keze már a pólóm alatt járt, míg a másikkal engem tartott. Gyakorlott mozdulattal kapcsolta ki a melltartómat és kezdte el melleim kényeztetését.
Valahol a fejemben éreztem, hogy valami nincs rendben, de nem tudtam, hogy mi. Egy pillanatra megálltam, szemébe néztem és ő pedig rám tekintett azokkal a gyönyörű szürke szemeivel. De nem szólt, valahogy érezte, azzal tönkre tenné a pillanatot. Felrántotta a pólómat, szája mellbimbómra tapadt, miközben én magamhoz szorítottam. Éreztem, mindjárt végem. Nagyon kívántam Lee-t.
Miközben a fiú óvatosan nyalogatni kezdte mellbimbómat, az egyik kezével a szoknyámat tűrte fel. A meztelen popsimon éreztem tenyerét, gyúrta, masszírozta a kerek halmokat. A tangámat már teljesen szétdörzsölte a srác keményen dudorodó nadrágja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.66 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 szabogerzson 2018. 02. 8. csütörtök 23:45
Örülök, hogy tetszett
#11 cscsu50 2018. 01. 25. csütörtök 08:54
jó lett
#10 joozsi 2018. 01. 24. szerda 01:47
Nagyon joó!
#9 veteran 2018. 01. 23. kedd 14:02
Ez is remekre sikeredett.
#8 szabogerzson 2018. 01. 22. hétfő 21:48
Köszönöm mindenkinek!
#7 sunyilo 2018. 01. 22. hétfő 19:28
Nagyon jól megírtad.
#6 rockycellar 2018. 01. 22. hétfő 16:40
Legalább olyan jó mint a többi
#5 deajk2008 2018. 01. 22. hétfő 16:18
Nagyon jó az análszex 8p lett...
#4 vakon54 2018. 01. 22. hétfő 14:14
Szépen megírt történet.10Pont
#3 Andreas6 2018. 01. 22. hétfő 07:05
Nagyon tetszett!
#2 A57L 2018. 01. 22. hétfő 05:33
Szépen megírt történet.8P
#1 Törté-Net 2018. 01. 22. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?