A+ A-

A kis kétszobás titka 1. rész

Kora reggel volt, de otthon – szokás szerint –megint állt a bál. Anyám az ajtót csapkodta, kiabált, apám erre bevonult a hálószobába sportot nézni. Szerintem már el is felejtették, hogy min robbant ki a vita. Johnny, a bátyám szintén a szobájába zárkózott, feltette a fejhallgatót és a számítógépén játszott valamit. Így megy ez minden hétvégén, szabadságkor és bármikor, amikor a kis családom együtt van.
Jövőre érettségizem, úgyhogy most kifejezetten szükségem lenne arra, hogy elvonuljak, nyugodtan tanulhassak, de ezt itthon sohasem jön össze. Szerencsére jó tanuló vagyok, de ahhoz, hogy felvegyenek a kiválasztott egyetemre, a lehető legjobbnak kellene lennem.
A bátyámon kívül csak apám húgával tudok beszélgetni ezekről a dolgokról. Abby másfél éve vette kétszobás lakását a külvárosban, tőlünk kb. 40 percre. Sokszor vagyunk Johnnyval nála, néha még akkor is elmegyünk, ha Abby nincs otthon. Úgy döntöttem, most is elvonulok Abby-hez. Tudtam, hogy nagynéném dolgozik, így tényleg egymagam lehetek, senki sem fog zavarni.
Gyorsan átöltöztem, vállig érő barna hajamat összefogtam, zöld szememet egy kis szempillaspirállal hangsúlyoztam. Hátizsákomat megpakoltam könyvekkel, piperetáskámat és néhány ruhadarabot dobtam még mellé. Hiába siettem, nagy pechemre a busz pont elment előttem. Már épp azon voltam, hogy elinduljak gyalog, amikor egy autó fékezett le mellettem. Lee, az egyik haverom volt.
- Szia Chilli! Elvigyelek?
Az igazi nevem egyébként Nora, de mindenki Chillinek hív, mert megveszek minden csípős ételért.
- Helló Lee, te aztán tudsz időzíteni, épp most ment el a buszom. Annak baromira örülnék, ha esetleg utolérnénk, és át tudnék rá szállni. – hálálkodtam.
- Naná, persze, pattanj be! – azzal kinyitotta az ajtót, én pedig beültem mellé, majd elindultunk.
A magas, mackós, szőke srác négy évvel volt idősebb nálam. Közel három éve ismerjük egymást, több közös barátunk is van, sokszor mentünk együtt bulizni, fesztiválokra, ilyesmi. Egy ideig az öccsével jártam, de valahogy nem jött össze, nem volt egymásra időnk, nem passzoltunk.
- Hová mész ekkora csomaggal? – kérdezte mosolyogva.
- Csak Abby-hez.
- Nála ünnepeltük a múltkor a szülinapodat?
- Igen.
- Az nincs is messze, elviszlek odáig.
- Köszi, de csak akkor, ha nem gond.
- Ugyan már, ez természetes.
Aztán elkezdtünk mindenféléről beszélgetni. Jól éreztem magam vele, sokat nevettünk. Bár jóval idősebb volt nálam, soha nem nézett le, nem kezelt gyerekként. Eddig általában csupán Daniel bátyjaként tekintettem rá, most azonban valami megmozdult bennem, a mosolyától kezdett nagyon melegem lenni, és a szívem is hevesebben vert.
Gyorsan odaértünk Abby lakásához.
- Várj Chilli, segítek! – és ugyanezen lendülettel már ki is pattant a kocsiból, kinyitotta nálam a kocsiajtót, kisegített, majd a vállára kapta hátizsákomat. – Nagyon nehéz a csomagod, felviszem helyetted a harmadikra, lift nélkül még megszakadsz. Amilyen vékony vagy, nem is értem, hogy bírtad el a buszmegállóig.
- Mondtam már, hogy egy kincs vagy? – kérdeztem, mikor felértünk és beléptünk az ajtón. – Dobd csak le valahol! Kérsz valamit inni? Vizet? Kávét? Vagy régi idők kedvencét, egy kis limonádét? Abby rajong érte, tuti, hogy lesz a hűtőben.
- De rég ittam, ha jó hideg, elfogadom, köszönöm.
- Menj csak be a nappaliba, mindjárt hozom.
Még hallottam, hogy leteszi a cuccomat, majd a szekrénybe nyúlva elővettem a partimról maradt vicces papírpoharakat és jól teletöltöttem őket. Elindultam befelé vigyázva, hogy ki ne öntsem a poharak tartalmát. A nagy koncentrálás közepette nem vettem észre a hátizsákom akasztóját.
- Vigyázz! – kiálltott Lee.
De már késő volt. megbotlottam, Lee odaugrott, de már csak azt érte el, hogy legalább puhára estem. Lee óvón átkarolta a derekamat.
- Minden rendben, nem ütötted meg magad?- kérdezte ijedten. – Az én hibám, rossz helyre tettem a zsákodat.
- Ugyan már, én nem figyeltem.
Most viszont annál jobban. Láttam a szeplős orrát, a szép szürke szemét és már nem érdekelt semmi más, csak Lee. Ahogy feküdtünk egymáson, egyszer csak éreztem, hogy Lee másként fog, másként ölel, olyan furcsán nézett rám. Egyre gyorsabban szedtük a levegőt. Lee arca egyre közeledett, mígnem a szája a számhoz ért, csak egy pillanatra. Aztán ijedten hátrahőkölt, de nem hagytam magam. Már én hajoltam a szájára, már én csókoltam.
Pozíciót váltottunk, most ő volt felül. Átkaroltam, és beletúrtam a hajába, majd gyengéden simogatni kezdtem a nyakát, vállát. Egyszer csak megéreztem a nyelvét a számban, csókunk egyre hevesebbé vált. Éreztem, kezét a derekamról a mellemre csúsztatja, a topon keresztül gyengéden megszorítva azt. Szája elvált a számtól, a nyakamat kezdte csókolni, majd a kulcscsontomat harapdálta. Lábammal átkaroltam a lábát, kezem a pólója alá tévedt, simogattam, ahol csak értem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 szabogerzson 2018. 01. 25. csütörtök 22:06
Bocsi, a két "l" betűt végig meghagytam, mindhárom részben. Következetesen nyes
#13 Andreas6 2017. 08. 8. kedd 08:48
Persze, hogy egy "l" a chili, de mi köze ennek az igeidőkhöz? Amúgy nagyon jó írás, most jöttem vissza a 2. résztől. Jó sokat vártál a folytatással. Lehetne kicsit hamarabb a következőt?
#12 cscsu50 2016. 07. 11. hétfő 22:45
Folytasd, jó lesz ez
#11 sunyilo 2016. 07. 6. szerda 18:56
Folytasd, jó lesz ez, elsőre kifejezetten biztató.
#10 szabogerzson 2016. 07. 6. szerda 18:04
Köszönöm mindenkinek. Folytatását tervezem nyes Első írásom, még csiszolódok!
#9 sztbali 2016. 07. 6. szerda 17:53
Kicsit rövid, de jó.
#8 t2006 2016. 07. 6. szerda 15:47
Első résznek nem rossz!
#7 vakon53 2016. 07. 6. szerda 14:46
A feleségemnek és nekemis tetszett! Csak íígytovább.
#6 nandika66 2016. 07. 6. szerda 09:04
Tetszett.
#5 veteran 2016. 07. 6. szerda 08:42
Tetszett, folytathattad volna tovább.
#4 listike 2016. 07. 6. szerda 07:37
Jó volt.
#3 gyuri0926 2016. 07. 6. szerda 06:55
mindenki Chillinek hív, mert megveszek minden csípős ételért.

a chili egy "l" , mert nem múlt idő !
#2 A57L 2016. 07. 6. szerda 04:23
Nem lett rossz,kár hogy nincs benne több szex.
#1 Törté-Net 2016. 07. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?