A+ A-

Vickie a könyvtárban 2. rész - Egy férfi a könyvelésről

Vickie nem sokat rágódott szégyentelen kalandján. Délutánra több lett az ügyfél, úgyhogy túlságosan elfoglalt volt ahhoz, ezen töprengjen. Ha fel is merült benne a kis kicsapongás, csak az izgalomra jutott az eszébe, meg hogy mennyire merész is volt. Mi lett volna, ha valaki rájuk bukkan a polcok között? Mi van, ha a főnöke veszi észre?
Szerencsére ez egy nagy könyvtár volt, több szinttel és részlegekkel. Az a terület, ahová a héten rendelték, az egyik legcsendesebb volt. Éppen ezért volt ideje olvasni a pornókönyvet.
Aznap este haza is vitte, és meglepetésére muszáj volt maszturbálnia lefekvés előtt. Nagyon furcsa volt. Talán ki kéne vizsgáltassa magát...
Elvetette a gondolatot. Jól érezte magát. Talán egy picit szédült, egy kicsit sajogtak az ízületei a furcsa pózban végrehajtott keféléstől, de makkegészségesnek érezte magát. Ami azt illeti, másnap csodásan ébredt. Az ébresztőóra hangjára gyakorlatilag kipattant az ágyból, és hangosan énekelt a zuhany alatt.
Jégkék melltartót és bugyit választott, hozzá szürke szoknyát és blúzt. Öltözés közben gyönyörködve nézte aranybarna testét a tükörben. A lába finom volt és hosszú, a melle telt és gömbölyű. A legtöbb lány ölni tudna egy ilyen testért. És ráadásul szépen le is volt barnulva.
A nap aztán mégis zavarosan indult. Próbálta lefoglalni magát, ellenőrizze majd újra átnézte a könyvek listáját, amire valójában semmi szükség sem volt. Többször is dúdolászáson kapta magát.
Két óra előtt, amikor a délután szokatlanul eseménytelenül telt, előkapta a táskájából a pornóregényt és olvasni kezdte. Nem nagyon közeledett a végéhez, mert folyton visszalapozott és újraolvasta a szexi részeket. Mintha nem is akarta volna befejezni. Fél óra múlva már annyira beindult, hogy fel kellett állnia asztalától és el kellett induljon.
Talán, ha ismét kielégülne...
A folyosón összefutott Donalddal, az egyik munkatársával. A férfi gyorsan lépdelt, fejét leszegve, szokása szerint, és észre sem vette volna a lányt, ha Vickie el nem állja az útját. Donald volt a könyvtár könyvelési részének vezetője, egy átlagos, humortalan fiatalember, de Vickie valamilyen okból hirtelen igen vonzónak találta.
- Donald, beszélnem kell veled - jelentette be az ötletet, ami formálódni kezdett benne. - Menjünk egy csöndes helyre. Nagyon fontos.
A férfi értetlenül bámult rá. Mióta csak együtt dolgoztak, egy-két alkalomtól eltekintve nem nagyon beszéltek egymással. Fogalma sem volt róla, mit kéne ők megbeszéljenek. A lány megragadta a karját, és végighúzta a folyosón.
- Ide - mondta Vickie, és körülnézett, majd kirántotta az egyik takarítószertár ajtaját. - Csak néhány perc lesz. Itt jó is lesz.
- De hát ez egy szertár! - tiltakozott a férfi bután. - Mi bajod van?
Vickie megbökte egy picit, és már mindketten benn is voltak a parányi helyiségben. Egymással szemben álltak, testük összeért. A lány a férfinak nyomta a melleit, végigsimította vállait, és ajkaival a szájához közelített. Kiéhezve dugta nyelvét a férfi ajkai közé.
- Dffdde kisasszony! - motyogta Donald. Száját teljesen kitöltötte a lány nyelve. A lány olyan erővel szorította a szertár falához, hogy a férfi kezéből kiesett a könyv, amit eddig cipelt. A lány mellei egészen a mellkasára nyomódtak.
- Szükségem van rád, Donald! - mondta Vickie, és csók helyett most végignyalt a férfi arcán. Egyik kezét a férfi lábai közé csúsztatta, és megmarkolta a nadrágon keresztül a Donald golyóit és farkát. - Annyira kellesz! A farkadat akarom! Magamban akarom érezni!
- Megőrültél! Te teljesen meghibbantál! - mormolta a férfi elkerekedett szemmel. Aztán a lány ismét a férfi szájára tapadt, úgyhogy már nem tudott semmit mondani. Vickie nyelve ki-be járt a férfi szájában, felfedezte minden szegletét.
- Mmmmm! - nyögött fel a lány, és fel-le simogatta a férfi merevedését. Olyan nagynak tűnt az a farok! Meg kellett kapnia! Muszáj volt!
Finoman elhátrált előle; a férfi tátott szájjal zihált előtte. Vickie térdre ereszkedett és felnyúlt a pasi sliccéhez. Pár gyors mozdulattal ki is bontotta és lerántotta a róla nadrágot. Keze a férfi lábai közé csusszant.
- Őrület... Ilyen nincs! - nyöszörögte David, de nem ellenkezett. Passzívan dőlt a falhoz, és a platinaszőke hajtömeget bámulta maga előtt. A szíve hevesen vert.
- Milyen csodás farok! Micsoda csodás fasz! - suttogta Vickie, ahogy ujjai végigszántottak a dákón. A lila makk valósággal csillogott nyálától a félhomályban.
A lány fel-le simított párszor a szerszámon, tenyerével felmérte a hosszát és a súlyát. Aztán rádőlt, és fürgén nyalogatta az apró nyílást a végén. Ajkai átcsúsztak a makkon, és a folyamatos nyalogatás közben engedte egyre beljebb a szájába.
- Óóóó... A farkamat szopod! A szádban van a farkam! - bámulta a férfi csodálkozva. - El sem hiszem! Mi történt veled?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Pavlov 2018. 04. 3. kedd 17:31
Köszi!
#11 zsuzsika 2018. 04. 3. kedd 10:58
Tényleg nem semmi a csaj.
#10 Pavlov 2018. 01. 23. kedd 21:29
Köszi!
#9 A57L 2018. 01. 21. vasárnap 04:47
Kemény,de ragyogó írás.10P
#8 Pavlov 2017. 12. 28. csütörtök 21:45
Még egy fejezetet tervezek ide feltölteni, a többit az ebookban megtaláljátok!
#7 cscsu50 2017. 12. 27. szerda 22:11
folytasd
#6 Pavlov 2017. 12. 27. szerda 21:54
Köszönöm a dicsérő szavakat! A teljes folytatás itt található - támogassátok a munkámat, hogy még sok ilyet legyen kedvem fordítani smile : https://www.smashwords.com/books/view/755717
#5 sunyilo 2017. 12. 27. szerda 10:59
Vad dolog, egy igazi dorongfan a csaj...
#4 Andreas6 2017. 12. 27. szerda 07:30
Nem semmi ez a nő. Hiába, jókor kell lenni, jó helyen!
#3 veteran 2017. 12. 27. szerda 05:16
Ritka nő aki ezt bevállalná.
#2 vakon54 2017. 12. 27. szerda 02:06
Nagyonvárjuk feleségemmel a folytatást.
#1 Törté-Net 2017. 12. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?