A+ A-

Éjszakai szórakozóhely 6. rész

A pultos lányok között az érettebbeket képviselte a maga 29 évével Erika, aki jókat mosolygott az orra alatt, amikor a csajokat vakítottam a pultjánál. Látszott, hogy egy csipettel több ész szorult bele, mint a nagy átlagba. Eleresztettem felé is egy-két bókot néha, de nem nagyon volt pozitív visszajelzés rá. Megcsinálta a munkáját, de tartózkodott minden lazaságtól. Ha volt személyzeti ivászat még a bulik után, akkor se engedett ki nagyon, és a lehető leghamarabb lelépett.
Egy szombat délelőtt rám csörög, hogy baj van, mert este nem tud bejönni dolgozni, de a csütörtöki és pénteki pénzre szüksége lenne hétfőig. Nem örültem, de nincs mit tenni, felhívtam Beát, hogy intézzen valaki beugrót. Hívta is egy barátnőjét, Elvirát, akivel együtt dolgozott régebben. Látásból ismertem, és csak a szükség miatt nem ellenkeztem, hogy ő jöjjön. Elég bizarr látvány volt a körte alakú, agyon barnított hájas teste, amire egy rövid szoknyát és egy olyan szűk felsőt húzott, hogy kibuggyantak az édes kis hurkái a hasánál. Gondolom, meg van győződve róla, hogy valami szédületesen jó nő. Ehhez még társult a beképzelt, ribancos stílusa, szóval kész főnyeremény a csaj.
Kicsit lekezelő stílusban, de végül is normálisan dolgozott. Az viszont biztos, hogy nem lesz itt állandó munkaerő. A hátamon feláll a szőr, ha meglátom. A buli végén, ha jól láttam Peti, a DJ-nek a kocsijába szállt be. Hát megtalálta egymást a két kretén.
Másnap a buli fáradalmait kipihenve, délután elrendeztem az ügyeimet, de egész végig motoszkált valami bennem, hogy elfelejtettem egy fontos dolgot. Este nyolckor be is villant, hogy Erikának nem vittem el a pénzét. Gyorsan rácsörögtem, hogy már ülök az autóban és éppen útban vagyok hozzá. Egy társasház volt az általa megadott címen és a harmadik emeleten ő is nyitott ajtót.
- Szia! Gyere be, mindjárt jövök. Ülj le addig valahova - tessékelt be és sietett vissza az egyik szobába.
- Nem akarok zavarni - próbálkoztam, de már csak a csukott szobaajtónak beszéltem.
Becsuktam a bejárati ajtót, és bementem a másik szobába. Vagy tíz percig ücsörögtem és gyönyörködtem a minimalista berendezésen. Csak a lényeg, dohányzóasztal, ágy és tévé. Már kezdtem türelmetlenül fészkelődni, hogy itt hagyjam a pénzt és lelépjek, amikor végre óvatosan kiosont a másik szobából és leült mellém az ágyra.
- Bocs, csak most fektettem le a gyereket.
- Hogy mit? Nem is tudtam, hogy gyereked van. - ámuldozok.
- Hát most már tudod.
- Megleptél, nem látszik rajtad, hogy anyuka vagy. Nagyon karcsú vagy. - dicsérem meg az amúgy szép alakját.
- Köszi.
- Apukája is biztos büszke rád.
- Nem tudom, mert már egy éve nem tartjuk a kapcsolatot.
- De nagy hülye lehet. Én biztos megbecsülném, ha ilyen szép anyukája lenne a gyermekemnek.
- Jaj, ne szédíts. Iszol valamit? - kel fel mellőlem.
- Mindegy. Jó lesz, amit te is iszol.
- Akkor borozni fogsz - és a konyhából behoz egy üveg vöröset két pohárral.
Kimentünk az erkélyre cigarettázni, iszogatni és egészen jót beszélgettünk. Másodjára lepett meg, meg egészen értelmes témákról is lehetett vele társalogni. Persze, ahogy kicsit hatott a bor, egyre pikánsabb témákat feszegettünk. Meséltem egy-két kolleganője szexuális szokásairól, amiken jókat vidult, meg pár régebbi, érdekesebb csajos történetet. Ő csak régebbi sztorit tudott elmesélni, mert elmondása szerint már egy éve nem volt senkivel. A munka és a kisfia tölti ki az idejét. Ez az információ a borral és a kellemes nyári estével karöltve egész biztató kilátásokat sejtetett. Kezdtem egyre tüzesebb tekintetekkel méregetni. Egy könnyű rövidnadrágban és egy pólóban támaszkodott a korlátnál, nem bírtam magammal, mögé léptem és a haját félrehúzva a nyakát kezdtem csókolgatni. Felsóhajtott és a kezével hátranyúlva a hajamba fúrta az ujjait. Nem ellenkezett, felbátorodva a kezemmel a hasán felfelé haladva simogattam, és amikor a melleihez értem, kissé megrándult a teste az érintéstől. Pólóját felhúzva kibújtattam belőle, két kézzel megmarkoltam a lágy gömböket. Fenekét kidomborítva kéjesen dörgölte az egyre jobban keményedő férfiasságomhoz.
Mikor szembefordult, egészen tűrhető cicik néztek szembe velem. Kicsit megereszkedtek, de vállalhatóak. Lehajolva elkezdtem puszilgatni őket, amivel újabb elégedett hangokat sikerült kicsalnom belőle. Lassan lejjebb haladtam a hasát nyalogatva, majd elé térdeltem és a csupasz combjain siklott a nyelvem felfelé. Éreztem az izgatottságot rajta, ahogy a kis sortját megfogtam és óvatos mozdulatokkal lehúztam. Bugyi egy szál se volt alatta, egyből rám kacsintott egy tetovált angyalka a kis sünire nyírt puncija mellett. Kilépett a rövidnadrágból és a jobb lábát felrakta a vállamra, miközben az egyik kezével az erkély korlátjába kapaszkodott, a másikkal a fejemet irányította a lábai közé. Kezdésnek az angyalkának dobtam egy puszit, majd a nyelvemmel lassan végignyaltam a már nedvesedő punciját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.69 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2017. 09. 4. hétfő 03:23
Rég olvastam tőled írást,de sajnos ez nem lett annyira jó.
#6 cscsu50 2017. 08. 17. csütörtök 21:19
türhető
#5 sunyilo 2017. 08. 15. kedd 22:59
Olvasni nem volt nagy élmény...
#4 Andreas6 2017. 08. 15. kedd 17:17
Jó közepesnek mondható, engem nem különösebben fogott meg.
#3 listike 2017. 08. 15. kedd 12:14
Nem kellett volna folytatni.
#2 vakon54 2017. 08. 15. kedd 11:49
Folytazsd Nyugottan tovább. 10 pont.
#1 Törté-Net 2017. 08. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?