A+ A-

Éjszakai szórakozóhely 1-2. rész

1. rész
Üzletvezetőként dolgozom egy nem nagy, de annál hangulatosabb éjszakai szórakozóhelyen, a Balaton mellett. Négy évvel ezelőtt nyitott a hely, és a nyitás körüli temérdek intézni valók között, voltak kellemes feladatok is. Többek között a személyzet kiválasztása. Biztonsági emberek a régebbi munkakapcsolatok hozadékaként megvoltak, mint ahogy Beát, egy tapasztalt pultos lányt is a régi kollégák közül csábítottam át dolgozni erre az új helyre. Ő lett a pultos lányok vezetője. Benne volt az éjszakai életben, dörzsölt és emellett csinos kis cicus volt. Dolgoztunk és mulattunk is együtt régebben többször. Egy-két jól sikerült buli után előfordult, hogy összefeküdtünk, de egyikünk se vette ezeket az együttléteket komolyan. Amolyan baráti szex volt inkább, bár a mostani pasija lehet, hogy másképpen vélekedne ezekről az alkalmi kefélésekről. Inkább nem akarom tudni, mert Lali - Bea aktuális fiúja - a Honvédség valamelyik elit egységénél bohóckodik.
A szórakozóhely kb. 50 km-re volt a várostól, ahol ez a törzsgárda és én is laktam. A személyzet többi tagját a környékbeli fiatalokból toboroztuk Beával. Jöttek szép számmal a lányok és fiúk, kellett szelektálni, de végül meglett a garnitúra: 2 fiú és 8 lány. A lányok mindannyian fiatalok és főleg csinosak voltak. Az mégsem mindegy, hogy kit állítasz a pult mögé, mert meglátszik az italfogyasztáson. Egy vonzó pofika meg tudja dobni a forgalmat. A pohárszedő fiúk Bea ízlésének megfelelően nyerték el a munkát, de velük nem foglalkoznék, azt Beácska úgy is megtette később. A lányokat szép csokorba sikerült összeválogatni. Egy profi sminkes és fotós, kis munkájával pár férfimagazinba simán beférnének. Volt először is Évike a dinnye nagyságú melleivel. Ő kicsit vastagabb alkatú a többieknél, de arányosan volt telt, és a keblei maximálisan felpontozták az összhatást. Hosszú sötét haja passzolt az egzotikus vágású szemeihez és a húsos, szopós szájához. Amikor beszéltem vele, nagyon nehezen tudtam a szemébe nézni, mert a mellei úgy vonzották a tekintetemet, mint a mágnes. Tudta is mivel éri el a legnagyobb hatást a férfiaknál, és szinte mindig olyan felsőben jött, ami kihangsúlyozta hatalmas cickóit. Őt mindenképpen felvettem volna, mert ha nem dolgozna semmit se, hanem csak a bulikon beállna középre és ugrálna le-fel ringó kebleivel, már akkor is hatalmas hasznot hozna.
Nyitás előtti napon behívtam mindenkit beállítani a pultokat. Kitakarítani, feltölteni a hűtőket, beosztani, hogy ki melyik pultban legyen és eligazítani a lányokat az apró fogásokról.
Munka közben jártam a lányok között, beszélgettem velük és igyekeztem megismerni és megtudni róluk a számomra fontos dolgokat. Ötnek állandó barátja van, és csak hárman facérok. Évike nagy örömömre az utóbbi csoportba tartozott.
A munkával jól haladtunk, este 8 körül már készen volt minden a másnapi nyitásra. Levezetésképpen egy nagyobb asztal köré ültettem a kilenc lányt és a két pohárszedő fiút, akiknek persze tetszett a helyzet és egyből próbáltak bevágódni a csajoknál. Bekapcsoltam közepes hangerővel a zenét, majd megkérdeztem, hogy ki mit iszik, és már vittem is az asztalhoz a piákat. Bedobtam egy doboz cigit középre és fél óra múlva már, mint a több éves ismerősök, úgy beszélgettünk. Befészkeltem magam Éva mellé és elindult a puhítás. Bár ahogy láttam rajta nem kell neki sokat beszélni. Munka közben is egészen fogékony volt a kétértelmű célozgatásaimra.
- Már látom is, hogy kinek lesz a legnagyobb forgalma és borravalója. - nyitok, és tüzet adok közben neki.
- Miből gondolod? - kérdezi huncut mosollyal kifújva a füstöt.
- Tudod te azt. Minden második szavamat a melleidnek mondom - és persze megint azokat bámulom.
- Jaj, ne hülyéskedj velem - böki meg az oldalamat.
- Nem szoktam. Ahogy látom a természet rendesen elkényeztetett. Szép arc, gyönyörű alak és az ikrek tényleg imádni valók.
- Csak ugratsz - szerénykedik, de látni, hogy tisztában van mindezzel.
- Komolyan, nem vagyok egy cici mániákus, de ezek a szépségek teljesen megbabonáznak.
- Édes vagy. Szeretem azokat, akik tudnak bókolni - súgta a fülembe és az asztal alatt a kezét a combomra tette. Hát nem kellett agyon erőltetnem magam. Nem volt nagy meglepetés, mert ránézésre egy húsimádó szuka, és bejött az első benyomás: a kihívó külső, ribancos természetet takart. Az intelligenciaszint se verdeste a plafont. Ideális.
- Én pedig pont az ilyen elragadó lányokat szeretem - válaszoltam.
- És én az lennék? - incselkedik, és a keze lassan feljebb csúszik a combomon.
- Külsőleg mindenféleképpen, majd meglátjuk, mit tudsz még nyújtani.
- Mi az elvárás? - kérdezi, és határozottan megfogja nadrágon keresztül a merevedő farkamat.
- Okos kislány vagy, tudni fogod, de annyit segítek, hogy jó helyen tapogatódzol. De most egy pillanatra magadra hagylak, mert hív a természet - már egy jó ideje ki kellett volna mennem hugyozni, és már tényleg nem bírtam tovább halogatni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 11. 20. szerda 05:53
Nagyon jó.
#6 v-ir-a 2012. 08. 1. szerda 22:04
nekem szerencsém volt,mert ilyen bunkótól megvédett a sors....nem szeretem az ilyen történeteket, ha szexről is szól a dolog, akkor sem kell bunkónak lenni
#5 tenzin 2012. 07. 31. kedd 22:30
nem tetszett
#4 cervelo 2012. 07. 31. kedd 17:51
Jó!
#3 Rinaldo 2012. 07. 31. kedd 12:48
Nagy kujon a pasi már el ső nap megdugta a nagy mellű Évikét,másnap meg jól kinyalta,megszopatta a szopásban szűz Szilvikét és jól meg baszta.
#2 sikamika 2012. 07. 31. kedd 02:30
huu ez nagyon joo!!remélem várhato folytatás?!tetszett ahogy rávette a csajt a szopásra smile
#1 Törté-Net 2012. 07. 31. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?