A+ A-

Éjszakai szórakozóhely 4. rész

Sikerült délután két óra felé felébrednem. Ildi még javában aludt, félig oldalt, félig hanyatt feküdt az ágyon, egyik kezével a lába között a punciját fogva. Olyan édes, ártatlan kislány volt alvás közben. Óvatosan, hogy ne ébredjen fel kihúztam a kezét és széjjelebb tártam a combjait, hogy teljesen látszódjon a most már rövid szőrű kis vörös cicus. Adtam egy nagy csókot rá, mire kéjesen nyöszörögve felébredt.
- Gyere, öltözz fel. - kelek ki a szép lábai közül.
Elkészültem és otthon hagytam rendet rakni. Elszaladtam az ügyeimet elintézni és felvenni Beát. Délután hat volt, mire hazaértem és alig ismertem rá az otthonomra. Olyan szépen csillogott a lakás, mint új korában. A kis édes még egy mosást is odarakott.
- Hű, nem is láttam még a lakásodat ilyen rendben. Az éjjel biztosan rendesen kitettél magadért - gúnyolódott Bea.
- Én mindig igyekszem. Vagy már Lali elhomályosította az emlékemet? - adtam vissza a fricskát.
Ez betalált, mert duzzogva kiment az autóba. Szóltam Ildinek, hogy szedje össze magát, mert késésben vagyunk.
Útban kifelé a kocsiban, Beácska a telefonjába merült, csak néha egy fél mosolyból tudtam, hogy figyeli a beszélgetésemet Ildivel.
- Kiscsillag, sikerült valami szállást találni? - kérdeztem.
- Hát nem nagyon kerestem még. - lepődik meg - de azt hittem, hogy esetleg nálad maradhatok egy kicsit.
- Ezt miből gondoltad?
- Hát... nem is tudom.
- Csak azért mert lefeküdtél velem? Az nagyon olcsó albérlet lenne.
- De.. én.
- Figyelj, keress valami albérletet.
- De.. haragszol rám, vagy rosszul csináltam valamit? - kérdezi elkenődve.
- Nincs baj, de nem költözök össze senkivel. Olyannal főleg nem akinek valamit kétszer kell mondani. Ugye tudod, mire gondolok?
Azonnal elvörösödött, amikor eszébe jutott az éjszakai seggnyalása.
- Igen. - mondta halkan.
Bea közben alig bírta visszatartani a nevetését, hallva ezt a gyenge idomítást. Amikor kiértünk a klubba, és kettesben kávéztunk, meg is jegyezte, hogy nagyon kis naiv picsát találtam.
Az a szombati parti egészen jól sikerült, köszönhető többek között egy csapatnyi részeg, német sportoló lánynak, akik felforrósították a hangulatot. Kész erotikus műsor ment a tánctéren. Hajnali öt felé, zárás után Szilvivel beszélgettem, aki mondta, hogy éppen lakást keres magának, ahova nyugodtan mehetek majd. Szóltam neki, hogy szerintem Ildit is érdekelné egy közös albérlet, üljenek le megbeszélni. Miután mindenki hazament a kisteremben, hármasban iszogattunk és ketten megbeszélték, hogy megfelezik az albérlet költségeit. Iszogattunk közben, persze töltögettem a töményeket rendesen, és Ildi elég hamar készen is lett, a raktárba küldtem, hogy feküdjön le kicsit. Szilvin is látszott, hogy már nem annyira szomjas, de ő inkább tüzes lett az italtól, mint fáradt. Mikor Ildi ledőlt és ketten maradtunk, a székem elé jött, beállva a két lábam közé.
- Nagyon elhanyagoltál mostanában. - panaszkodott játékos sértődöttséggel és elkezdte kigombolni a felsőjét. Kivillantak a fekete csipkés melltartóba bújtatott kemény cicik. A fejemre dobta a blúzát amint kibújt belőle. Hátrahajítottam, miközben ő már a nadrágját húzta le. Izmos barna teste vadítóan mutatott a csipkés, fekete tangában és melltartóban.
- Gyönyörű vagy - csorgatom a nyálam a széken ülve - Gyere térdelj ide! - húzom a nadrágját a lábam elé és kigombolom a sliccem.
- Olyan ügyesen szopjál, mint a múltkor. - adom a szájába a farkamat. Piától fűtve már nem kell győzködni az orális szex gyönyöreiről, jár a feje szépen. Még a végén egészen megszereti, és igazi szopógép lesz.
- Itt kényelmetlen, menjünk be a raktárba. - emelem meg a fejét a rövid hajába markolva. Játékosan rácsapok a fenekére, ahogy előttem riszálja magát útban a raktár felé. Beérve egyből egymásnak esünk és vadul csókolózunk, miközben Ildi kiütve egy méterre alszik tőlünk a heverőn. Kikapcsolom Szilvia melltartóját és megfordítom, hogy háttal legyen nekem. Kibújik a cicifixből én pedig a két kezemmel a melleit fogdosom, miközben a nyakát csókolgatom és harapdálom. Jobb kezem lefelé halad a hasán és benyúlok a nedves pinájától átázott bugyijába. Elégedett nyögést hallat, amikor hozzáérek a puncijához. Érzem, hogy frissen borotválta, mert bársonyosan sima a bőre. Csiklóját izgatom a jobbommal, néha az ujjam picit becsúszik a résbe, a balom pedig a mellbimbóit morzsolgatja. Kezével hátranyúlva a faszomat kezdi húzogatni.
- Nagyon kívánom már, hogy berakd. Dugd be kérlek! - könyörög és a cerkát a lába közé illesztgeti.
- Várj még! - szabadulok ki.
Odamegyek az ágyhoz és Ildit kihúzom a szélére úgy, hogy a lábai kis terpeszben lelógjanak. Elé dobom a nadrágomat és odamutatok.
- Térdelj ide négykézlábra!
Értetlenül néz rám, ezért egy kis erőszakkal lenyomom térdre Ildi lábai közé. Lerángatom a bugyiját és már térdelek is mögé, a farkamat a puncijához dörzsölve. Imádott kis hangján újra nyögdécselni kezd.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.92 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 cscsu50
2017. 08. 15. kedd 13:26
tűrhető Válaszolok rá!
#9 deajk2008
2016. 11. 28. hétfő 08:44
nagyon jó lett... folytasd 8p Válaszolok rá!
#8 tomi19
2014. 06. 22. vasárnap 06:55
Folytatni kéne nagyon jó... Válaszolok rá!
#7 listike
2013. 11. 22. péntek 07:42
Folytatsd még.10pont. Válaszolok rá!
#6 papi
2013. 11. 21. csütörtök 10:34
Ez még nem a vége igaz? Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2013. 11. 21. csütörtök 05:25
Egész jó,de várom a folytatást! Válaszolok rá!
#4 sikamika
2013. 11. 20. szerda 16:16
nagyon jo. ha lenne folytatás érdekel smile Válaszolok rá!
#3 Rinaldo
2013. 11. 20. szerda 08:54
Nagyon jó. Válaszolok rá!
#2 A57L
2013. 11. 20. szerda 05:52
Elég jó. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2013. 11. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!