A+ A-

Éjszakai szórakozóhely 5. rész

5. Az egyik csütörtöki bulin itallal a kezemben nézelődtem a táncolók mellett, egyszer csak visítozva a nyakamba ugrik valaki és hatalmas csókot nyom az arcomra.
-Szia drágám - lehel a képembe egy kisebb italkereskedést. Lefejtettem a kezét és kis szünet után nagy nehezen beugrott, hogy az anyám barátnőjének a lánya az. Ahhoz képest, hogy háromszor, ha találkoztunk, egészen közvetlen volt. De a neve még véletlenül se ugrott be.
- Hát szia kedves. Jöttetek kicsit bulizni? – jópofizok, meglátva mögötte két hasonlóan ittas barátnőjét.
- Szombaton lesz az esküvőm! Utoljára még szabadon kitombolom magam. – üvölt a fülembe. Teljesen elázva visongott ezen egy percig a két kis picsa barátnőjével. Kikértem a pultból egy üveg pezsgőt és a kezébe nyomtam.
- Sok boldogságot, szerencsés pasi lehet. – és nem is udvariaskodtam, mert bár átléphette már a harmadik X-et, egészen jól nézett ki. Rövid nyári ruha volt rajta, merész kivágással, amin a határozott mellei kikívánkoztak volna, ha a melltartó nem tartaná szorosan felnyomva, amitől még nagyobbnak látszódtak az amúgy se kicsi csöcsök. Körbecsókolt a három részeg csaj, és szerencsére berohantak táncolni valami aktuális, szar slágerre. Gyorsan letöröltem az arcom és otthagytam őket. Később láttam, hogy nagy sikerük volt a férfi vendégek között. Bent táncoltak fiúkkal körbevéve, akik közül páran egészen felbátorodva fogdosták őket. Kicsit később, amikor kimentem a mosdóba, velem szembe jött a kis menyasszony és úgy a nyakamba ugrott mikor meglátott, hogy majdnem hanyatt estem. Elkaptam, de már csókolt is, és dugta át a nyelvét a számba. Bíztam benne, hogy nem járt még nagyon gusztustalan helyen vele.
- Finoman édesem – szóltam neki.
– Jól vagy?
- Persze – de azért erősen kapaszkodott belém, és a fenekemet markolászta.
- Ne igyál ma már többet.
– Olyan jó fej vagy, hogy vigyázol rám, de ma még kiélvezem a szabadságot – kiabált közvetlen közelről a fülembe és simogatott tovább minden szégyenérzet nélkül.
- Gyere, dőlj le egy kicsit. – és a raktár felé vezettem.
Kidobók vigyorognak, amint látják, hogy merre tartok a ribanccal. Tibi még kalimpált valamit nekem, de nem értettem és csak beleegyezően legyintettem neki. Beérve a raktárba egyből nekem esett és a kezével a farkamat fogdosta. Pillanat alatt kihámozta a cerkát. Hátratolt az ágyhoz és rálökött, majd egyből bukott rá és vadul szopni kezdte. Pár perc után felállt és a ruhája alá nyúlva lehúzta a bugyiját. Kapkodva igyekeztem a gumit elővenni és éppen sikerült felhúzni, máris rám mászott, felhúzta a ruháját és beleült a farkamba. Vadul lovagolni kezdett rajtam, hogy a keblei ugráltak a ruha alatt. Lehajtottam a ruha pántjait, kiszabadítottam a ciciket a melltartóból és erősen markolásztam, harapdáltam őket. Ügyesen mozgott a farkamon, látszott, hogy egy nagy kefélőgép a csaj. Meglepődtem, mikor mellette elnézve láttam, hogy nyílik az ajtó, és Tibi kaján vigyorral az arcán sétál be. Még bezárni se tudtam az ajtót, a hülye picsa úgy nekem esett. Most már megértettem mit mutogatott kint az előbb. Nem sokat szarakodott, minden totojázás nélkül odaállt és a farkát elővéve a csaj kezébe nyomta. Ő egész természetesen verni kezdte, majd Tibi finom ráhatására a szájába vette. Kimásztam a kis kurva alól, mögé kerülve négykézlábra állítottam és hátulról keféltem tovább, Tibi meg elé állt és a hajánál fogva szopatta.
Ringott a puha feneke, ahogy döfködtem hátulról. Ráköptem a segglyukára és a hüvelykujjamat befeszítve, tágítottam kicsit. Felnyögött teli szájjal, és el akarta húzni a picsáját, de én hátul, Tibi meg elől tartotta erősen. Kihúzom a pinájából, lekapom a gumit és lyukat váltva a farkam a seggébe próbálom betolni, amit a kis kurva igyekszik elkerülni.
- Ne, a seggemet neee... áááá fáj! – visít hátra, mikor Tibi fasza kiugrik a szájából és sikerül beszélnie.
- Nyugi kicsim, jó lesz ez – és már félig benyomom neki. Alányúlva a csiklóját dörzsölgetem, és lassan elkezdek mozogni a picsájában. Tibi visszadugta a szájába a cerkát, és szopatja tovább. Lökéseimtől teli szájjal nyögdécsel, és ringanak a mellei amiket Tibi paskolgat közben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.22 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 cscsu50 2017. 08. 15. kedd 13:20
nagyon gyengeű
#10 deajk2008 2016. 11. 28. hétfő 08:12
Imadom az analszexet... Good gruppi go continue
#9 A57L 2015. 03. 23. hétfő 06:17
Azért nem olyan rossz.
#8 sikamika 2015. 01. 19. hétfő 22:10
nem volt rossz! lehetett volna még fokozni de jo volt! remélem lesz még folytatás....
#7 listike 2015. 01. 16. péntek 11:06
Csa ennyire telik tőled, ez kevés.
#6 zsuzsika 2015. 01. 15. csütörtök 09:21
Nagyon gyenge.4 pont.
#5 veteran 2015. 01. 15. csütörtök 07:40
Gyenge
#4 Rinaldo 2015. 01. 15. csütörtök 07:13
Kitombolta magát.
#3 feherfabia 2015. 01. 15. csütörtök 06:02
közepes!
#2 joozsi 2015. 01. 15. csütörtök 05:01
Nem új.
#1 Törté-Net 2015. 01. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?