A+ A-

Tanulólecke 1. rész

Talán mindenki életében eljön az a pillanat, mikor kicsit megunja az akkori partnerével a szexuális életet. Kicsit egymásra unnak, ismerik a másik rezdüléseit, nem tudnak már újat mutatni. Mondhatni, muszájból 10 perc alatt lezavarják, de nincs új élmény, nincs nagy élvezet és gyönyör. De a szerelem megvan, elhagyni nem akarjuk, de érezzük, valamit javítani kell. Mivel én sem vagyok egy nagy Casanova, nekem is lenne mit tanulni, lehet én sem tudok olyat nyújtani, ezért úgy gondoltam, hogy kicsit felfejlesztem magam. Ha többet tudnék tenni az ágyban, ismernék praktikákat, új dolgokat, lehet előremozdulnék a párommal.
Így felkerestem egy profi házalós lányt az egyik ilyen oldalon. Tanuljunk egy kicsit tőle, gondoltam. Tamarának hívták, telefonban egyeztettünk, nagyon kedves hangja volt. Leegyeztettük az időpontot, elmondtam, mire is lenne szükségem. Aznap már fogadott is. Felcsengettem a lakásába.
- Szia, Tom vagyok, megérkeztem. - mondtam neki a telefonban, mire ő csak egy „szia, rendben, engedlek” rövíd monológgal fel is engedett. Az ajtó előtt kopogtam, ajtót nyitott, majd bentebb tessékelt.
- Gyere csak be, balra a nappali, fáradj oda, kérlek. Én pedig szófogadóan követtem szavait.
Leültem egy kanapéra, ő pedig leült mellém. Nagyon jól nézett ki, 170 cm körüli, normál testalkatú lány. Csak egy lenge ruha volt rajta, ami a térdéig ért. Átláttam rajta, megláttam, amit meg kellett. Mellei kitartották felül a ruhát, nem kellett nagyon figyelni, hogy ne vegyem észre gyönyörű cicijét. És akkor rákérdezett, pontosan mit is szeretnék tőle.
- Új praktikákat szeretnék kipróbálni, nagyon megromlott a szexuális életem a feleségemmel, így próbálnék ezen változtatni. Te sok partnerrel megfordulsz, biztos szélesebb repertoárral bírsz, mint én – válaszolva a kérdésére, mire ő:
- Ez így van. Na, de lássuk, mennyire vagy te szegény ebben. Nem is biztos, hogy veled van a baj, majd mindjárt meglátjuk, csak várj egy percet.
Elment, tényleg csak egy percre, majd csak annyit hallottam, hogy „ - Gyere a hang után”. Biztos voltam benne, hogy már valamilyen akcióval vár és így is volt. A fürdőkádban, megengedett vízben feküdt, meztelen teste még kiemelkedett a vízből és tökéletesnek tűnő alakja egyből vért pumpált egyre meredtebb farkamba.
- Vetkőzz le – parancsolt rám.
El is kezdtem levenni a ruhámat, póló, zokni, rövidgatya, de tovább nem tudtam menni. Megállított. Szemben álltam vele, szó szerint, amit nem lehetett nem észrevenni. Kezével már meg is érintette, simogatta, golyóimat sem hagyta ki és ezt mondta:
- A szerszámmal nincs gond, nézzük tovább.
Úgy néz ki, tételesen végigmegyünk a dolgokon. Ráválaszoltam:
- Te sem panaszkodhatsz. - és a kád szélére ültem, majd ezzel a mozdulattal melleire tettem kezem és elkezdtem simogatni őket. Lehunyta szemét, látszott rajta, hogy élvezi a dolgot, így folytattam. Közben a kezével megszabadított a maradék rongytól, tenyerébe vette farkam, és elkezdte húzogatni. Mondanom sem kell, már a mennyekben éreztem magam. Teljesen más értékrendben kezdtük el az egészet, mint otthon. Tetszett nagyon a dolog és ő is élvezte. Kérte, hogy térdepeljek a kád elé, majd felült a szélére, felém fordította még habos punciját és így szólt:
- Lássuk, mit tudsz nyelvvel, de ne spórold ki a mozdulatokat és az ujjadat sem. 10 van, ha jól tudom. – halk kacajjal pedig közelebb is tolta a fejemet a csodájához.
Gyönyörű alakja volt, csupaszra borotvált, a víztől és a puncinedvtől csillogott. Körbenyaltam a rózsát, nem tértem rá, csak körülötte, de nem bírtam sokáig ezt, kívántam és akartam, hogy kinyalhassam. Teljes ajakkal nekiestem, miközben nyelvemmel izgattam a csiklóját. Változtattam olykor a nyelvem helyét, hol fent, hol pedig a bejáratnál garázdálkodtam. Néha betoltam nyelvem hegyét a pinájába, olyankor láttam rajta a nagy élvezetet. Minden jel arra utalt, hogy megfelel neki, amit nyújtok, de egyszer megszólalt:
- Ez sajnos még kevés, többet várok tőled.
Na meglepődtem, mit ne mondjak, de mit is mondott az elején? Ja igen, az ujjam is. Legyen akkor. Szétnyittotam a szeméremajkait, ismét nyalogattam, majd fentebbre csúsztam a csiklóhoz, miközben egy ujjamat bedugtam a vaginájába. Tetszett neki, nagyon is tetszett, ritmikusan csináltam a kettőt, lihegett, csak mozgolódott, alig tudta magát kordában tartani. Én meg már alig vártam, hogy ő is kezdjen velem valamit, majd szétdurrantam, másik kezemmel elkezdtem verni a tököm, amit észrevett.
- Nem - nem, az az én dolgom, te csak velem foglalkozz. De emelhetnéd még a dózist.
Kihúzta ujjam magából, melléfogott még egyet, és ezt a kettőt helyezte a pinája bejáratához, másik kezemet pedig a mellére tette:
- Kapizsgálod már?
- Persze. - válaszoltam.
Melleit simogattam, főleg a bimbója volt nagyon érzékeny, az ujjaimat tövig és vadul benyomtam a puncijába. Alakult a dolog, egyre hevesebben vert a szíve, teste folyamatosan megrezdült, szinte rángatózott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2018. 05. 16. szerda 06:57
A Tamarafélék biztosan, ezért nem őket kell látogatni. Ismerek olyan lányt, aki nem ilyen.
#6 gustavson44 2017. 08. 10. csütörtök 04:06
A Tamara félék előbb huák rá a gumit, mielőtt a szájukba vennék!
#5 Andreas6 2017. 08. 9. szerda 14:19
Azért nem mindenki...
#4 sunyilo 2017. 08. 9. szerda 10:27
Úgy látszik, itt mindenki azt hiszi magáról, mindent tud. Forduljatok szexuálpszichológusról, kideríti, hogy nagyon keveset tudtok, azt is rosszul, aztán (jó esetben) megtanítja jól...
#3 gyuri0926 2017. 08. 9. szerda 08:18
Hülyeség
#2 listike 2017. 08. 9. szerda 07:02
Se füle, se farka.
#1 Törté-Net 2017. 08. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?