A+ A-

Tanulólecke 2. rész - Vágyakozás

Nagyon jó ötlet volt ez a dolog a lánnyal, hogy felkeressem, adjon egy kis leckét, mi kell a nőnek. Reméltem, ezzel javul egy kicsit a helyzet és visszaesünk a régi szexuális kerékvágásba, ismét élvezni fogjuk az együttlétet.
Megbeszéltem a feleségemmel, hogy este várom vacsorával. Felvezetem az egészet, legyen egy egésze a történetnek. De másképp alakult. 8-ra vártam haza. 8:15, nincs itthon, 8:30, nincs itthon, 9:00, nincs itthon, 10:00, nincs itthon. Hívom, nem veszi fel, 11:00, nincs itthon. Hívom, kinyom. Feladtam. Se sms, se hívás, kinyom és itt sincs.
Felhívtam a kis escortlányt, ismét, ha szabad, akkor felkeresem. Nagyon fel voltam pörögve, alig vártam az estét, elterveztem mindent, hogy fog történni az ágyban. Csalódott vagyok, de majd a lánynál enyhülnek ezek a fájdalmak. Felvette:
- Szia kedvenc diákom, mizujs?
- Szia, ráérsz most? – kérdeztem.
- Persze, gyere nyugodtan. Mire készüljek?
- Majd megtudod. Nemsoká ott vagyok. És ezzel le is tettem a telefont.
Magamhoz vettem egy kis csokit, egy üveg pezsgőt. Vettem útközben egy virágot is neki. Odaértem, láttam, hogy már leste, mikor jövök.
- Már itt is vagyok, babám, jövök.
Engedett is fel, már nyitva volt az ajtó, beléptem az ajtón és a nyakamba ugrott, adott egy nagy puszit az arcomra.
- Vártam már rád, régóta – mondta nekem. Majd kaptam még egy puszit.
Odaadtam neki a virágot, a csokit, a pezsgőt. Már hozott is két poharat, kibontottuk és le is löktük az elsővel. Nagyon örült nekem és én is neki. Mintha a barátnőmhöz jöttem volna haza. Kérdezte, hogy ment a feleségemmel. Elmondtam neki a történetet, hogy ma rá vártam, stb. Nem akartam untatni és beszélni sem volt kedve róla. Kivettem a kezéből a poharat és megcsókoltam. Fejét tartottam, nyelvemmel kerestem nyelvét, közben pedig simogattam, ahol értem.
- Kívánlak, nagyon – mondtam neki.
Elkezdtem volna levenni a blúzát, de megállított.
- Nem biztos, hogy jó ötlet ez, mert.. (kis szünet). Na, az van, hogy gondoltam rád, sokat és ez nem jelent jót, nem szabad érzelmet ápolnom emberekkel, nem szabadna itt lenned, de én is nagyon kívánlak, már csak a csókodtól folyik a nedvesség a combomon. Jajj, mire vársz, nyaldd már le!! Jaj, nem szabad. Jajj, kérlek, nyaldd már le.
Nagyon össze volt zavarodva, én is. De engedtem a farkamnak, pillanatok alatt leszedtem róla a ruhát, hanyatt feküdt, kifordítottam testét és elkezdtem nyalni. Jajj, de hiányzott ez az érzés, ez a punci, ez a nedvesség, ez a forma, ez az alak. Minden, ami vele kapcsolatos. A cicije, kezemmel már meg is markoltam, a mellbimbóját már be is kaptam, ujjammal pedig pótoltam a nyelvem a pinájánál. Már be is csúszott két ujj, már remeg is a teste. Jaj, de jó látni, hogy élvezi, jaj de jó tanárom volt.
Abbahagyatta, felült, letolta a gatyám és már el is tűnt a tököm a szájában. De tudja, mit kell kezdeni ezzel. Jajj, de élveztem, olyan jó érzés volt, ahogy az ajkai mozogtak a farkam hegyétől a tövéig. Ahogy azt abbahagyva bekapta a golyóimat és ujjaival húzogatta a fitymám, jaj, de élveztem.
Nagyon felpezsdült a levegő, a földre huppantunk, 69-ben folytattuk tovább. A csiklóját a nyelvemmel hevítettem, az ujjaimat pedig elnyelte a puncija. Ő pedig folytatta tovább a tököm szopását. Belerezdült a testem minden mozdulatára, már a lehelete az égbe repített. Nem is kellett sokat várnunk, egyre közelebb jutottunk a csúcshoz. Nem akartam így elmenni, de őt ki akartam elégíteni, ezért mondtam neki, forduljon meg. Négykézláb volt felettem, én pedig lecsúsztam a pinájához, ő pedig közelebb tette ezt a finomságot, hevesen nyaltam, ujjaztam, olykor a melleit cirógattam. És egyszer csak összerogyott, azt vette észre, hogy beterít a puncija nedve, hogy görcsbe rándult a teste, olyan sokáig vonaglott az orgazmustól.
- Házi feladatot nem adtam neked, de mégis mennyire megy már, imádtam - mondta nekem a bíztató szavakat, ami nagyon jól esett kicsi, törékeny lelkemnek. De a kemény tököm őt kívánta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia
2018. 05. 21. hétfő 07:55
Tetszett és várom a folytatást! Válaszolok rá!
#9 Almoska5
2018. 05. 21. hétfő 00:21
Színesen van megírva, mintha profi is írná. Izgalmas jövőt jóslok, ha ebből szerelem nyomai rajzolódnának ki...... Válaszolok rá!
#8 zsuzsika
2018. 05. 18. péntek 10:35
Nem volt rossz. Válaszolok rá!
#7 cscsu50
2018. 05. 17. csütörtök 05:20
jó sztori Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2018. 05. 16. szerda 18:10
Teccik a történet... Válaszolok rá!
#5 veteran
2018. 05. 16. szerda 13:16
REMEK!!! Válaszolok rá!
#4 vakon54
2018. 05. 16. szerda 12:42
Nagyonde nagyonjó folytazsd. Válaszolok rá!
#3 listike
2018. 05. 16. szerda 06:58
Ez nagyon tetszett. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 05. 16. szerda 04:10
Felemelő történet. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 05. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!