A+ A-

A romlás iskolája 2. rész

- Ezt a fertőt én nem bírom hallgatni! - horkant fel az atya. Arca vörös volt, őszes szakálla jégkristálynak hatott a bíborszínűnek tűnő bőre között. Kezét hirtelen arca elé kapta majd betakarta a szemét mintha ezzel akarná kitörölni az előzőleg meghallgatott erotikus beszámolót. Bármennyire is szerette volna, nem tudta biztosan azt állítani, hogy a naplóban szereplő történet csak egy zavarodott kislány kitalációja. Ha valaki, akkor ő, mint az iskola igazgatója tudta jól, hogy Aranka nővér korábban is keveredett már hasonló kényes szituációban, amiről a gimnáziumvégzős növendékei számoltak be. A vád ebben az esetben az volt, hogy a nevelőjüknek kinevezett nővér túlzottan sok időt töltött a fürdőszobában miközben a leányok zuhanyoztak. Mintegy felvigyázó ügyelt arra, hogy elkapja és megbüntesse azokat a lányokat, akik szőrteleníteni merték szeméremdombjukat vagy lábukat. Akiket rajtakapott azokat Aranka nővér élces megjegyzések közepette a zuhanyzó közepére állította majd büntetésként arra kényszerítette a „bűnösöket”, hogy társaik előtt lehajoljanak a zuhanyzó közepén meztelenül. Majd ilyen kiszolgáltatott testhelyzetben jó nagyot csapott a csupasz fenekükre. Vizes testükön csak úgy csattant a szentnek titulált kéz, amelynek gazdája ütése közben arról prédikált, hogy a fanszőrzet Istennek tetsző rész, azt borotválni Istenkáromlás! A bűn és a mocskos erotika első jele! A prostituáltak és az elkárhozottak divatja! Márton atya, amikor erről tudomást szerzett még egyet is értett a nővér elképzelésével, bár annak módszere miatt elbeszélgetett vele. Álmában nem gondolta volna, hogy tanai ellenére ugyanaz az ember a nyelvével rontott meg egy növendéket. Képzelhetetlennek tartotta, hogy meglett nő létére egy olyan csupasz vaginát nyalt ki, amelynek gazdája mindössze 16 - éves kislány! Az ő általa vezetett gimnázium növendéke! Minél többet értett meg az előzőleg felolvasott történetből annál idegesebb lett.Dühösen felkapta a fejét és a vele szemközt ülő romlás virágának beillő lányra majd az ügyvédre nézett, majd ingerülten megszólalt.
- Leányom! Ismétlem fele sem tréfa annak, amit leírtál. Van - e még valami beszámolni valód? -
Kínos és fülledt csend uralkodott. Miri kisvártatva megmozdult a széken, kicsit előrébb ült, rakott szoknyája még inkább felcsúszott dundi, de formás combjain.
- Hááát, elég sok minden - felelte csilingelő hangon. Vastag, húsos ajkai mosolyra szaladtak, mintha büszke lenne az átélt történetekre.
- Atyám, muszáj lesz meghallgatnia! - nyomatékosított az ügyvéd. Hangjában volt valami kíváncsi izgalom. Mintha most először egy olyan ügyet kapott volna, aminek a felgöngyölítése számára is élvezetes lehet…
- Ám legyen! - horkant fel az atya, kezét újra az arcához emelte mielőtt vontatott hangon megszólalt.
- Miriam! Szorítkozz a lényeges részekre! Kezdheted a vallomásodnak is felérő olvasást! De ha megtudom, hogy átvertél minket nem állok jót magamért! - Az atya szigorú és erélyes hangja még javában betöltötte a szobát, amikor a fotelban ülő ártatlanak tűnő diáklány folytatni kezdte az általa írt napló felolvasását.
***
2012. október 23.
Kedves Naplóm!
Miután a kalandom Aranka nővérrel beteljesedett kicsit átértékelődött az apácazárdának tűnő életem. Most jöttem rá, hogy az itt lévő szentfazekak a kollégiumban és a gímiben pont úgy vágynak egy kis izgalomra, mint amit anyámon láttam ameddig otthon éltem.Ő is olyan volt mindig, mint a tüzes szukák. Ha rájött a párzási vágy, akkor semmi sem számított még az, sem ha otthon vagyok és végig hallgatom az egészet, sőt volt még rá példa, hogy láttam is miközben hátulról dolgozták meg kielégíthetetlen testét.A fiatal pasijai egytől - egyig (volt jó pár) elég vakmerők voltak és nem nagyon zavartatták magukat, amikor a szexre került sor. Nem egyszer előfordult, hogy a hálószobaajtó tárva - nyitva volt, amikor hazaértem és nem is tűnt fel senkinek sem, hogy köszöntem. Hogy is hallhatták volna, amikor az ágy közepén hatalmas erőbevetéssel keféltek kutyapózban? Miközben az ágy ütemes rázkódásával együtt anyám cérnavékony hangján sóhajtozott a mögötte lévő kan öblösen nyögött és fújtatott. Még jó, hogy nem hallotta meg senki jöttömet.Volt rá példa, hogy elidőztem tisztes távolságban a látottatokon. Valamiért tetszett a kép amit láttam. Talán ezért is égett belém az egész, mint egy hatalmas jelenet a kedvenc filmemben! Az izmos férfitest, amelyet teljes valóságában akkor láttam először. A domborodó formák, a szoborszépségű idomok, ahogy előre - hátra döfködték anyám mohó vagináját.Láttam anyám megremegő lábait, a piros lábujjkörmeit, ahogy sokszor összerándultak az élvezettől miközben áhítattal hallgattam, ahogy csúnyán már - már káromkodva beszél a rajta dolgozó szeretőjének, aki alig lehetett idősebb nálam.
- Imádom, ahogy kefélsz, azt akarom, hogy belém élvezz. Érezni akarom, ahogy eldurransz. Gyerünk, élvezz belém kicsim - lihegte rendületlenül minden alkalommal olyan hangon mintha könyörögne.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6
2018. 01. 18. csütörtök 07:38
Jó címet választottál... Válaszolok rá!
#9 deajk2008
2017. 07. 20. csütörtök 12:10
jöhet a folytatás, mert a leszbiség nagyon jó... Válaszolok rá!
#8 Jesse
2017. 03. 26. vasárnap 17:12
Nagyon jó! Válaszolok rá!
#7 cscsu50
2017. 03. 21. kedd 05:57
remek folytasd Válaszolok rá!
#6 veteran
2017. 03. 20. hétfő 08:52
Folytasd, remek történet. Válaszolok rá!
#5 hairy_pussy
2017. 03. 18. szombat 13:33
szenzációs történet Válaszolok rá!
#4 genius33
2017. 03. 16. csütörtök 18:28
Jöhet a 3. rész is :P Nagyon jó eddig. Válaszolok rá!
#3 sipospista
2017. 03. 16. csütörtök 11:39
Jo fele Válaszolok rá!
#2 A57L
2017. 03. 16. csütörtök 04:09
Jó írás,nekem tetszik. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 03. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!