A+ A-

És a szomszéd néni nem is sejtett semmit! 2. rész

Ők is korán kelők, és már hétkor az asztalnál ültünk, hogy reggelizzünk.
- Nyolcra jönnek érted a csajok, ugye?
- Igen, Anya, nyolcra.
- Mindent összekészítettél? Naptej, törölköző, váltás fehérnemű, pénz…?
- Jaj, Anya, nem vagyok már kislány! - horkant fel Andi, aminek így már kicsit más jelentése volt a tegnapiak után.
- Csak figyelek rád, kislányom. Tamás! - fordult felém Gabi - te hánykor mész el?
- Lesz egy találkozóm tízkor Bogláron és egy tizenegykor Fonyódon. Aztán egykor megint egy és az is Fonyódon. - válaszoltam.
- Elmehetek veled? Addig kiteszel valahol és körülnézek az üzletekben. Nem gond? Mert nem akarok a terhedre lenni! - vázolta fel Gabi az elképzeléseit.
- Persze, gyere csak. Aztán meg is hívlak ebédre Fonyódon. - udvariaskodtam Gabi felé.
- Na, csak nem randi lesz? - vigyorgott ránk Andi, amire mind a ketten olyan ijedten néztünk rá, mint aki többet tud, mint amit mond.
- Nyugi, na, csak vicceltem. Nem kell minden olyan komolyan venni. - ebből a válaszból érezhettük, hogy tényleg csak egy poént eresztett meg a lány. A kettőnk titka kettőnk titka maradt.
- Miért ne, csinos nő anyád, naná, hogy elhívom egy randira.
Gabi is vette a lapot és jót nevetve replikázott.
- Ilyen öregasszony örüljön, ha egy ilyen fess fiatalember ebédre hívja, édes lányom!
Na, erre kitört a röhögés. Hogy Andinak mi volt ebben ennyire vicces nem tudom, de Gabi és én a megkönnyebbülésünk miatt nevettünk ennyire.
A délelőttöm rendben lezajlott, aztán Gabival ebédeltünk egyet, majd ott hagytam őt a központban azzal, hogy majd itt felveszem két óra körül. Az ebéd közben és az úton egész hazáig olyan volt a hangulat köztünk, mintha tegnap este nem történt volna semmi. Fél háromra otthon is voltunk. A nagy meleg miatt azonnal lezuhanyoztunk, majd én nekiálltam a szobámban az irataimat rendbe szedni és előkészülni a holnapi napra. Amikor végeztem lementem a nappaliba, de Gabi nem volt ott. És nem volt a földszinten máshol sem. kinéztem az udvarra, de ott sem láttam. El nem tűnhet, gondoltam, de most már kíváncsi voltam, hol lehet. Ha lent és kint nincs, akkor csakis fent lehet. Fent természetesen a szobájával kezdtem, de amikor benyitottam, azonnal végigfutott rajtam a gondolat, hogy talán alszik.
- Azt hittem már sosem nyitsz be hozzám!
Kellemes félhomály volt nála. Ez sötétebb szoba volt már ilyenkor, mert keletre nézett és nem tűzött rá az ablakra a nap. Ahogy a szemem hozzászokott a kevés fényhez, láttam, hogy anyaszült meztelenül fekszik az agyon. Meg mertem volna esküdni, hogy tegnap nem volt csupasz a puncija. Persze, nem kimondottam azt figyeltem, de a teljesen leborotvált pinus annyira tetszik, hogy biztosan megjegyeztem volna. Egy rövidnadrág és egy póló landolt a földön, amivel aztán azonos ruházattal állhattam én is Gabi előtt. Olyan volt ott az ágyon, hogy azonnal elvesztettem a fejemet. Még sosem tűnt fel, hogy mennyire szexi is ez a nő. Mellei kissé megereszkedtek már, de mivel nem voltak túl nagyok, azért összességében igenis jól mutattak. Csípője széles volt, de nekem ez az egyik gyengém, ettől olyan asszonyos volt az alakja. Dereka viszont keskeny volt, nem mondta volna meg senki, hogy már két gyereket szült. Úri jó modoromat elhagyva minden előjáték nélkül nekiestem a puncijának. Pár másodperc után rá kellett jönnöm, hogy bizony neki is be kell melegednie, hiába feküdt ide meztelenül és adta oda magát nekem. Szóval elkezdtem csókolgatni a combját kívül, belül, majd eljutottam a pocakjáig is. Közben ujjaimmal hüvelyénél simogattam, egyrészt, hogy ezzel is izgassam, másrészt, hogy érezzem, mikor lesz már nedves. Nem kellett sokat dolgoznom az ügyön, hamar elérte a testét is a vágy. Ekkor lecsúsztam és olyan élvezettel kezdtem nyalni, mintha ez lenne az utolsó az életemben. Hamar jött az orgazmusa, olyan hamar, hogy nem is számítottam rá. Nem volt előtte percekig tartó szapora légzés, sóhajtozás, egyszerűen csak hipp-hopp, három-négy másodperc felfokozott zihálás és már a csúcson is volt. Magához szorított, de talán tíz másodperc sem telt el és eltolt magától. Tehát, - úgy gondoltam - amilyen hamar felért, olyan hamar le is jött róla.
- Jó volt neked? - kérdeztem, mert nem tudtam, hogy most már túl van rajta, vagy idő előtt abbahagytam a kényeztetését.
- Persze! Miért? Gond van?
- Nem, csak… - és nem tudtam hogyan folytassam.
- Én ilyen vagyok. Baj?
- Áááá, csak még nem szoktalak meg. - próbáltam nem belemenni mélyebben a témába.
- MÉÉÉG nem?! - nevetett fel - Ezt talán valami hosszú távú dolognak érzed?
- “This is beginning of a beautiful friendship.” - tudtam, hogy művelt nő ahhoz, hogy azt is tudja, honnan van az idézet.
- Na, te is “Macskajaj” rajongó vagy? Vagy “Casablanca”?
Ekkorra már mellette feküdtem és nevetgéltünk ezen. Hirtelen elhallgatott, mélyen a szemembe nézett, majd lehunyta szemeit és megcsókolt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.91 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vénember 2018. 09. 16. vasárnap 10:34
Jóóóóóóóóó
#12 berher 2018. 02. 13. kedd 21:07
Tetszik a stilusod. Még van is. smile
#11 zsoca1015 2016. 04. 12. kedd 21:51
Nagyon jó, folytasd.
#10 cvirag 2016. 04. 4. hétfő 21:52
Tetszett.
#9 sunyilo 2016. 04. 4. hétfő 21:15
Naggyon jó.
#8 drokidoki 2016. 04. 4. hétfő 18:56
Tetszik, folytasd.
#7 papi 2016. 04. 4. hétfő 16:12
Végre megvan a cím értelme.
#6 listike 2016. 04. 4. hétfő 13:10
Hihetetlenűl jó volt.
#5 veteran 2016. 04. 4. hétfő 10:48
Tetszik, jó történet.
#4 gyuri0926 2016. 04. 4. hétfő 07:20
Tetszik
#3 feherfabia 2016. 04. 4. hétfő 06:23
Tetszett!
#2 A57L 2016. 04. 4. hétfő 05:30
Jó volt a fiúnak,nem rossz írás.
#1 Törté-Net 2016. 04. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?