A+ A-

Anya és lánya 2. rész

Másnap délelőtt arra ébredtem, hogy egy meztelen test simul hozzám hátulról és valaki a fülembe súgja:
- Ébresztő hétalvó, most már eleget aludtál!
Rögtön elmosolyodtam és arra gondoltam, hogy Évi maximálisan szeretné kihasználni a rövid együtt tölthető időt, de kissé fura volt a helyzet, mert ekkorra már biztosan ébren volt Zsófi is. Aztán valami más is feltűnt, mégpedig az, hogy a hátamnak feszülő meztelen cicik határozottan nagyobb és feszesebb domborulatokat éreztettek, Évinek egészen kis mellei voltak. A felismeréstől nagyon gyorsan fordultam meg és az ágyamba meztelenül mellém fészkelődött Zsófi mosolygós arcába bámultam. A látványtól és a helyzettől egyszerre kerekedtek ki a szemeim, de először az ijedtségem volt nagyobb, ebből aztán még sokkal nagyobb balhé lehet! Zsófi egyből tudta mire gondolok:
- Ne aggódj, Anyu elment vásárolni és fodrászhoz, délelőtt tuti nem ér haza, csak ketten vagyunk. Tudom, hogy tegnap este észrevettél miközben figyeltelek titeket. Az egész szobai akciót végignéztem egyébként, nagyon keményen megbasztad az öreglányt. Még sosem láttam ilyen élvezést, mint amilyen az első fordulód volt, totál telespriccelted mindenhol, hihetetlen volt! Hogy csináltad? És elárulod mi történt még utána a fürdőszobában? Azt már sajnos nem láttam, de ahogy hallottam még intenzívebbnek tűnt, mint amit előtte csináltatok…
- Ne beszélj már ilyen rondán és álljunk meg egy picit, fékezz légy szíves. Először is, mit keresel te itt az ágyamban meztelenül?
- Most tökhülyének tetteted magad? Mégis miért bújna melléd egy meztelen csaj az ágyadba reggel mit gondolsz, talán aludni egy jót közösen? Azért úgy látom van olyan részed amelyik jól értelmezi a helyzetet.
Mivel nyilván közben az okosabbik felem már neki megfelelően reagált a helyzetre és ott meredezett közöttünk, Zsófi habozás nélkül meg is markolta és elkezdte húzogatni. Még egy gyenge próbálkozást tett a racionális énem, de eléggé esélytelen volt.
- De te még szinte gyerek vagy, ismerlek 15 éve, nem lenne valami jó ötlet…
- 20 éves elmúltam, felnőtt nő vagyok és már nem is szűz! A tegnap esti akciótoknak anyámmal minden részét imádtam nézni, az eddigi két pasim ehhez képest nagy nulla. Vagy csak simán leszoptam őket vagy megdugtak gumiban és nagyjából 5 perc alatt elmentek. Néha próbálkoztak ők is orálisan, de pár perc után már királynak érezték magukat és csak magukkal akartak törődni. Szóval a helyzet a következő: azt akarom, hogy legalább olyan alaposan leápolj mint tegnap éjjel a mutert! Ebbe értsd bele azt is, hogy legalább egyszer belém élvezel, mert olyat még soha senkivel nem csináltam. Tőlem élvezhetsz a számba is nyugodtan, én ebben nem vagyok olyan szűz, mint Anyu. Ezen kívül tudni akarom mit csináltatok a végén a fürdőszobában, mivel az összes akció közül az hangzott a legintenzívebbnek és én is azt akarom átélni!
- Ööö, hát én nem vagyok teljesen biztos benne, hogy azt szeretnéd…
- De én igen. Különben mesélek Apunak is az eseményekről, gondolom az senkinek se lenne jó. Egyébként meg mondd meg őszintén, hány alkalommal kínálkozik fel neked kötetlen szexre egy 20 éves jó csaj?
- Hát nem sokszor és felesleges is fenyegetőzni. Szóval a végén a fürdőszobában volt egy „kis” anális akció, ennyi.
- Te seggbekúrtad anyámat ezzel a nagy fasszal?! Nem hiszem el, oda tuti nem férsz be.
- Most tényleg muszáj ilyen rondán beszélned? Egyébként pedig igen, sokat segített némi babaolaj, bizony oda is beleélveztem és ráadásul nem is az én ötletem volt. A végére simán betoltam neki az egészet és jól hallottad, mert nagyon nem volt ellenére – ahogy nekem sem.
- Álmomban se gondoltam volna, hogy ilyet bevállal, de magamról se eddig. Viszont ha tényleg ekkora élmény lehet, akkor talán megéri kipróbálni. Na majd meglátjuk, de addig is…
És gyorsan lejjebb csúszva a szájába is vett. Ahhoz képest, hogy addig elvileg csak két pasija volt nagyon profin csinálta. Nem mélytorkozott ugyan, de ameddig lehetett ügyesen benyelte a farkam, jelentős részét eltüntetve ezzel. Eljátszottam a gondolattal, hogy elsőre rögtön a szájába lövök és meglátjuk mit kezd azzal az általa is dicsért nagy adaggal, de a punciba élvezés ígérete elhomályosította a dolgot, úgyhogy igyekeztem visszafogni magam most is az elején. Inkább átvettem az irányítást és miután sorban végigkóstolva fiatal teste minden finom porcikáját már jól összenyálaztam megállapodtam egy időre a ciciknél. Zsófi esetében itt más a helyzet, telt és kerek, feszes mellekkel áldotta meg a sors, úgyhogy itt muszáj volt mást is kipróbálnom. Ahogy hanyatt feküdt a mellei alatt fölé térdeltem terpeszben és beraktam a tényleg nem túl kis méretű farkamat a csodás cicik közé, majd azokat jól megmarkolva összeszorítottam magam velük, konkrétan jól mellbe dugtam Zsófit, ez Évinél nem működött volna. Néha átváltottam a szájába is, amiből egyszer-kétszer majdnem nagy spriccelés lett, de utolsó pillanatban sikerült visszaszorítanom a dolgot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.08 pont (112 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Rinaldo 2016. 06. 6. hétfő 15:00
Anya után a lányát.
#15 rockycellar 2016. 02. 24. szerda 19:28
10pont
#14 Ickx 2016. 02. 21. vasárnap 18:20
Jó. smile
10p
#13 tomi19 2016. 02. 20. szombat 19:52
10 pont mind két rész várom a harmadikat...
#12 cscsu50 2016. 02. 19. péntek 05:07
Folytasd!
#11 mif23 2016. 02. 18. csütörtök 22:39
Hihetetlenül jó lett! Folytasd kérlek.
#10 joozsi 2016. 02. 18. csütörtök 20:56
Csak 10 pont. Várom a folytatást.
#9 papi 2016. 02. 18. csütörtök 17:25
Egész jó, folytasd.
#8 veteran 2016. 02. 18. csütörtök 09:36
Jó, folytasd!
#7 zsuzsika 2016. 02. 18. csütörtök 07:00
Folytasd.
#6 listike 2016. 02. 18. csütörtök 06:55
Jó volt, folytatsd.
#5 genius33 2016. 02. 18. csütörtök 06:54
Zsir kis sztori.
#4 feherfabia 2016. 02. 18. csütörtök 06:26
Nagyon jó! Folytasd!
#3 hairy_pussy 2016. 02. 18. csütörtök 05:54
jöjjön a folytatás 10p
#2 A57L 2016. 02. 18. csütörtök 04:49
Nem rossz írás,közepest megérdemel.
#1 Törté-Net 2016. 02. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?