A+ A-

Üzleti tárgyalás 6. rész - Újra kettesben

Legutóbbi hármasban történt találkozásunk óta eltelt néhány hónap. Noel keresett néhányszor, de a sok munka miatt nem sikerült összeegyeztetni az időpontokat.
November vége volt, már korán sötétedett, és hideg, csípős szél fújt. Épp szedelőzködtem az irodában, készültem hazafelé mikor megcsörrent a telefonom. A kijelzőn megláttam Noel nevét, és hirtelen nagyot dobbant a szívem. Megéreztem, hogy most azért hív.
- Szia! – szóltam bele halkan
- Szia! – jött a visszafogott válasz, majd rövid csend – Eljössz? – kérdezte
- Igen – mondtam, és le is tettem.
Rövid sminkellenőrzés a tükörben, frizuraigazítás, parfüm, és már indultam is a kocsihoz. Hideg lévén magasszárú csizma, fekete cicanadrág, és combközépig érő bordó pulóver volt rajtam. Hajam csak simán kiengedtem aznap reggel (mint utóbb kiderült, jó ötlet volt).
10 perccel később befordultam Noel bejárójára. Szokásos sminkellenőrzés a visszapillantóban, parfüm a csuklóra, és kiszálltam. Hallottam, hogy a kocsiajtó csapódásával szinte egy időben fordult a kulcs a zárban. Az ajtó résnyire nyitva, óvatosan léptem az előszobába. Semmi hivalkodó világosság, csak szűrt – a hálószobából kiszivárgó - fény fogadott. A nappaliban Noel állt velem szemben. Jó volt újra látni. Tetszett a kisfiús mosolya, a kissé borzos világosbarna haja, és a semmihez nem hasonlítható színű zöld szeme.
- Gyönyörű vagy baby! – szólt köszönés helyett – csak a kabátodat vedd le, a csizmát hagyd magadon nyugodtan.
Nem szóltam, de éreztem, hogy fülig elvörösödöm, mikor előtörtek az eddigi találkozásaink emlékei a gondolatomban. Egyszerre indultunk egymás felé Noellel. Nem szólt semmit csak magához húzott, és már csókolt is. Először lágyan, aztán egyre vadabbul. Kezem a nyakára fontam, csípőmet az övéhez szorítottam, és azt kívántam, bárcsak soha ne múlna el ez a pillanat. Ruhán keresztül is éreztem a teste melegét, a kemény farkát, a vágyat, ami követelőző és szenvedélyes volt.
Lassan áthúzta a fejem fölött a pulóveremet, és hanyag mozdulattal a földre dobta, majd felemelt és a kanapé szélére ültetett. Elém térdelt, és óvatosan lehúzta az egyik majd a másik csizmámat. Ezt követte a nadrágom, de a fekete szatén bugyi és a hozzá tartozó melltartó maradt. Majd fogta a csizmámat, és visszahúzta rám.
- Így ni, készen is vagyunk a ma esti viseleteddel – kacsintott rám.
Ott álltam előtte fekete térdig érő bőrcsizmában, fekete tangában, és fekete melltartóban. Láttam rajta, hogy tetszik neki amit lát, mert többször is végigmért a tekintetével.
- Gyere, ülj ide, és tedd szét a lábad – vezetett a TV-vel szemben álló fotelhoz.
Villámgyorsan bújt ki a fehér pólóból, ami eddig csak sejtetni engedte az izmos hasát, és a mellkasán, valamint a köldökétől a farkáig tartó csíkban elhelyezkedő szőrzetet. Ott állt előttem kigombolt farmerban, hanyagul lógó nadrágszíjjal. Egészen szorosan a fotel mellé lépett, és csak úgy, letolt nadrágban a számba adta a farkát. Összeakadt a tekintetünk, és láttam rajta, hogy mennyire vágyik rám.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.9 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2016. 02. 1. hétfő 10:10
Gyenge.
#8 papi 2016. 01. 29. péntek 11:43
Lassan elfogy a mondanivaló. Itt kell abbahagyni.
#7 vakon53 2016. 01. 27. szerda 16:23
Nehagydmagad eltántorítani.

Folytazsd!

10 Pont!
#6 veteran 2016. 01. 27. szerda 09:02
Egyre gyengébb.
#5 Rinaldo 2016. 01. 27. szerda 08:54
elmegy.
#4 cscsu50 2016. 01. 27. szerda 07:23
gyenge
#3 A57L 2016. 01. 27. szerda 06:56
Nem nagy szám.
#2 feherfabia 2016. 01. 27. szerda 06:22
Közepes
#1 Törté-Net 2016. 01. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?