A+ A-

Üzleti tárgyalás 2. rész - Ismerkedés egymással

Bár kissé furán kezdődött Noellel az ismeretségünk, mégis több lett mint egyszeri alkalom. Sőt. Ő mutatta meg nekem a saját titkos énemet, mellette jöttem rá, hogy mire is vágyom valójában. Az első alkalom óta valahogy megváltozott köztünk a viszony, szerintem érthető módon. Egyre többet motoszkált a fejemben, napközben is azon kaptam magam néha-néha, hogy rá gondolok. De a legintenzívebb fantáziáimat esténként elalvás előtt éltem át. Nem gondoltam volna, hogy valaki is képes lesz ennyire felkorbácsolni a szenvedélyt bennem, mint ő...
Mivel folyamatos üzleti kapcsolatban álltunk, így nagyjából tisztában volt vele, hogy a hét melyik napján szoktam túlórázni, és tudta, hogy ilyenkor pár órát tudok sumákolni, mielőtt hazamennék. ..
Valamiért aznap reggel volt egy halvány megérzésem, ami azt súgta, hogy ma különösen figyeljek oda, a fehérnemű választásra. Kellemesen meleg tavaszi nap volt, így egy kényelmes fekete cicanadrágot választottam egy könnyű rózsaszínű blúzzal. A felsőm kissé átlátszó volt, ezért döntöttem a fehér szín mellett aznap. A kedvenc csipkés, átlátszó tanga bugyimat vettem fel a hozzá tartozó melltartóval, amit egy apró, gyöngyökből kirakott pillangó díszített a bal oldalán. Megszemléltem magam a falitükörben mielőtt a nadrágot és a blúzt felvettem volna. Meg voltam elégedve a látvánnyal. Nem vagyok túl magas, de a testem arányosan nőies. Melleim formásak, kerekek, és nagyon feszesek. A derekam karcsú, de nem annyira, mint a modelleknek akiknek szinte zörögnek a csontjaik. A csípőm enyhén telt ívű, combos kissé vastagabb, épp fognivaló. Viszont a legbüszkébb mindig a fenekemre voltam. Szabályos kerek félgömbök, amik épp annyira puhák, hogy bele lehessen markolni, ugyanakkor feszesek is, hogy minden lépésnél ruganyosan ringatózzon a popsim. Miután elégedetten bólintottam, felvettem a nadrágot és a blúzt, fésülködés, enyhe, visszafogott smink, és indulás dolgozni.
Valahogy még a szokottnál s lassabban telt a nap. Éreztem, hogy ma este ismét történni fog valami, valami rendkívüli. A megérzéseim most sem hagytak cserben....
Szokásos túlórámat töltöttem éppen, bár inkább fantáziálással - Noelről - mint munkával, mikor SMS érkezett a telefonomra. Megnéztem, csak ennyi állt benne: „Nagyon várlak, gyere el kérlek”. Mikor elolvastam tudtam, hogy innestől végem van, nem tudok nemet mondani. Villámgyorsasággal kapcsoltam ki a gépet, és szedelőzködtem össze. Szinte futólépésben mentem a kocsihoz, és 5 perc múlva már a háza előtt állva a sminkemet ellenőriztem a visszapillantóban. Kiszálltam, igyekeztem halkan becsukni a kocsiajtót, hogy ne keltsek feltűnést a szomszédok körében, de tűsarkúm elárulta inkognitómat, ugyanis összetéveszthetetlenül kopogott a burkolólapon, ami az ajtóig vezetett. Nem kopogtam, csak lenyomtam a kilincset, és beléptem a félhomályos előszobába. Az ajtóval szemben a kanapén Noel ült egy pólóban és egy fehér boxeralsóban, ami szemmel láthatóan dudorodott a megfelelő helyen.
- Szia. Örülök, hogy eljöttél. Már nagyon vártalak - mondta
- Azt látom - feleltem mosolyogva, miközben tekintetemet a nadrágjára szegeztem, mint akit megbabonáztak.
Levettem a cipőmet, és mezítláb beléptem a már ismert nappaliba. Noel le sem vette rólam a szemét, szinte perzselt a tekintete. Tudtam, hogy már nem lesz többé erőm ellenállni a vonzerejének, a férfias kisugárzásának. Megálltam előtte, és vártam, hogy mi lesz a reakciója. Nem tétovázott sokáig. Ülve értem nyúlt, megfogta a csípőmet és magához húzott. Az ajkunk összeért, de a csókja rövid, követelőző volt. Éreztem, hogy most más lesz, mint a múltkori „ismerkedős” alkalom. Most megismerhetem a valós énjét.
Áthúztam a pólót a feje fölött, és a lábunk alatt elterülő puha szőnyegre ejtettem. Pillanatokon belül landolt mellette a rózsaszín blúzom, és a fekete cicanadrágom is. Ott ültem az ölében egy tangában és egy melltartóban. Pár másodpercig csak nézte a melleimet, a bugyin átsejlő szeméremdombomat, majd nem bírta tovább.
- Térdelj le elém a szőnyegre - mondta, ami inkább utasítás, mint kérés volt.
Éreztem a mohó vágyat, ami ott bujkált a hangjában. Szó nélkül engedelmeskedtem neki, és alig vártam, hogy mi fog következni. Négykézláb álltam előtte, fejem centikre a lüktető péniszétől. Éreztem, hogy gyengéden belemarkol a hajamba, és a farkára húzza a fejem. Először azt hittem, hogy a szokásos módon kell szopnom, de erőteljesen nyomta a fejemet a hatalmas dorongjára, ami utat törve lenyomakodott a torkomig. Próbáltam rázni a fejem, hogy ne nyomja tovább, de hasztalan. Majd elengedte, hogy levegőhöz jussak.
- Ma este én vagyok a főnök, azt kell tenned amit mondok. Tövig kell szopnod a farkam, és mindenben rendelkezésemre kell állnod. Megértetted?
Váratlanul értek a szavai, de éreztem, hogy nagyon fog nekem tetszeni ez a dolog vele. Rájöttem, hogy mindig is erre vágytam, hogy ki legyek szolgáltatva valakinek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.18 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 sipospista 2016. 09. 30. péntek 21:18
Tetszik
#9 papi 2015. 08. 17. hétfő 06:57
Egész jó, tetszett.
#8 joozsi 2014. 12. 19. péntek 03:30
#7 Andreas6 2014. 11. 17. hétfő 11:34
Nem találtam sehol bilincset - igaz, nem is hiányzott. Amúgy tetszett.
#6 zsuzsika 2014. 11. 17. hétfő 08:47
Jó.
#5 veteran 2014. 11. 17. hétfő 07:40
Jó. 8p.
#4 Rinaldo 2014. 11. 17. hétfő 06:46
jó.
#3 feherfabia 2014. 11. 17. hétfő 06:31
7P
#2 A57L 2014. 11. 17. hétfő 06:26
Nem lett rossz.
#1 Törté-Net 2014. 11. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?