A+ A-

Üzleti tárgyalás 3. rész - Az igazi vágyak

Az iménti félórás rövid, de annál tartalmasabb menet mindkettőnket kifárasztott, ezért úgy gondoltuk, hogy csak egy frissítő zuhanyozás az, ami segít. Noelnek hatalmas fürdőszobája volt, kényelmes sarokkáddal, amivel szemben egy plafonig érő tükörfal volt. Mikor legelőször körbevezetett a házában, már akkor feltűnt, és egyből beindította a fantáziámat.
Kézen fogva húzott maga után, pajkosan mint egy kisgyerek.
- Gyere, zuhanyozzunk egyet cicababa – kérte ellenállhatatlan mosollyal.
Beléptünk a kádba, én háttal a tükörnek, szembe vele. Keze a derekamra siklott, onnan le a seggemre, és játékosan belecsípett. Megnyitotta a zuhanyt, amiből kellemesen meleg vízsugár kezdett folyni – Noel közreműködése folytán – először csak a nyakamra, majd a mellemre, végig a hasamra, a szeméremdombomra, a popsimra, egészen addig, míg minden egyes porcikámat össze nem vizezte.
- Na ebből elég legyen nagyfiú, ide azzal a zuhanyrózsával – szóltam rá tettetett bosszúsággal.
Kényelmesen elhelyezkedett a kád ülőkéjén, és tűrte, hogy tetőtől talpig megmosdassam, végigsimogassam minden testrészét. Miután végeztem a művelettel, ő még mindig ülve maradt, én elé térdeltem úgy, hogy lássam magam a tükörben. Láttam, hogy tudja, mire készülök, mert a farka ismét duzzadni kezdett, de még nem volt teljesen merev az előző menet okozta fáradtság miatt. Lassan kinyújtottam a nyelvem, és mintha elsőnek ízlelném, incselkedni kezdtem a makkjával. Épp csak megérintettem, körbenyaltam. Minden kis érintésemre egy-egy lüktetéssel reagált, és így alig telt el néhány másodperc, ismét egy tettre kész, hatlamas kőkemény dákóval találtam szemközt magam.
Soha nem láttam még magam szex közben, így kissé szégyenlősen néztem a tükör felé, félve, hogy mit érzek majd, ha meglátom magam, ahogy egy fasz himbálózik a szám előtt. Noel észrevehette a zavaromat, mert így szólt:
- Gyönyörű vagy baby, nézd meg magad. Ne félj, majd én segítek neked, te csak nézd a tükröt.
Ezzel egyik kezével érzékien a hajamba túrt, másikkal pedig a farkát a számhoz irányította. Önkéntelenül engedtem neki, hogy egyre beljebb tolja, egészen addig, míg szinte fulladozni nem kezdtem tőle. Egyszerűen nem bírtam elszakítani a tekintetem a tükörről. Nagyon izgató érzés volt látni saját magamat, ahogy a bőröm még nedvesen csillog, a fejem kissé hátrahúzta a hajamnál fogva, és mélyen a számba nyomta a farkát. Éreztem, hogy nedvesedni kezdek odalent. Miközben Noel lassan ki-be mozgatta hatalmasra duzzadt farkát a számban, a kezem a puncimhoz ért, amit természetesen a tükörben néztem. Észrevettem, hogy Noel is a tükrön keresztül nézi, mi történik. Kissé oldalt fordult, hogy jobban lássa, amint lassan ujjazni kezdtem magam, és a csiklómat simogatom. Ezt így folytattuk néhány percig, majd kihúzta magát a számból, és megfordított, hogy neki legyek háttal, teljesen szemben a tükörrel.
- Most pedig hajolj előre, és fogd meg a kád szélét, a lábad pedig tedd terpeszbe! Meg foglak baszni hátulról, és neked nézned kell a tükörben! – szólt az utasítás
Egyre jobban kezdtem megbarátkozni a tükörrel, így már alig maradt valami szégyenérzet bennem, mikor előredőltem, és megmarkoltam a kád szélét. Fejemet felemeltem, hogy jól lássak mindent. Láttam, amint Noel nézi a seggemet, és az ujjával közben végigsimít a hüvely bejáratomtól az ánuszomig. Tudtam, hogy legszívesebben a seggemet baszná meg, de azt még nem engedem neki. Mikor meggyőződött róla, hogy kellőképp nedves vagyok, a makkját a forrón duzzadó puncimhoz érintette, és egy hirtelen mozdulattal tövig hatolt bennem. Láttam az arcán szétterülő kéjt, a vágyat, ahogy mozogni kezdett, a csípőmbe kapaszkodva. Váratlanul felnézett ő is, tekintetünk összekapcsolódott. Éreztem, hogy fülig elvörösödöm, mint akit kukkoláson kaptak. Noel elmosolyodott, és csak ennyit mondott.
- Hidd el, hogy ez még csak a kezdet, nem fogod ennyivel megúszni a mai napot…
Minden egyes lökésre a cickóim előre-hátra himbálództak, és alig bírtam kapaszkodni. Ez baszás volt a keményebbik fajtából. Szinte tárgyként tekintett a pinámra, éreztem a mozdulatai erejéből, vadságából. Kíméletlen erővel hatolt belém minden egyes lökés alkalmával. De a legborzongatóbb az egészben az volt, hogy egyfolytában egymást néztük a tükörben. Fogva tartotta a tekintetemet.
- Ne ilyen vadul, ez fáj – kértem
- Nem érdekel, azt akarom, hogy érezd, hogy szétbaszom az izgága kis pinádat
- Neeeee, hagyd abba, ne csináld – nyögtem neki, de az igazság az volt, hogy arra vágytam, hogy folytassa még, keményen mint eddig
- Hm, te kis ribanc, látom élvezed, közben meg játszod itt a kis szüzet – mondta.
Láttam az arcán, hogy nagyon élvezi a helyzetet, az uralkodó pozíciót, és pillanatokon belül tele fogja spriccelni a pinámat forró spermával.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.69 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2015. 06. 17. szerda 22:01
Nem rossz kezdésnek
#4 veteran 2015. 06. 16. kedd 13:29
Gyenge.
#3 Rinaldo 2015. 06. 16. kedd 06:54
Alakul.
#2 A57L 2015. 06. 16. kedd 04:18
Gyenge lett.
#1 Törté-Net 2015. 06. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?