A+ A-

Üzleti tárgyalás 5. rész - Hol a határ?

Miután aznap már másodjára álltam a zuhany alatt Noelnél, elhatároztam, hogy ha már úgy hozta a helyzet, hogy két jó testű pasi vár kint a nappaliban, akkor igenis ki fogom használni az alkalmat és megkeresem a saját határaimat. A fantáziámban már sok minden lejátszódott, de megvalósítani nagyon keveset mertem belőle. Mindig is izgatott a gondolat, hogy milyen lehet szexrabszolgának lenni. Amikor tudod, hogy azt tehetnek veled, amit csak akarnak, és neked csak egy szereped van, az hogy kielégítsd őket. Tudtam, hogy a ma esti bemelegítés után készen állok arra, hogy megvalósítsam ezt a régi álmomat. Ezzel a szilárd elhatározással tértem vissza a fiúkhoz egy szál törölközőben.
- És most akkor hogyan tovább? – vállaltam magamra a kezdeményező szerepet
- Mit szólnál hozzá, ha együtt töltenénk az egész éjszakát mindannyiunk örömére? Találj ki valamit otthonra, és élvezzük egymást – javasolta Andrew
- Pizza is van, a bor sem fogyott még el, és álmosak sem vagyunk – tette hozzá Noel pimaszul
- Én benne vagyok, ha ti bírjátok az iramot – válaszoltam
Szerencsére nem volt nehéz kidumálnom otthon, mert máskor is volt már, hogy ha nagy projekten dolgoztunk, akkor a cég saját lakását használtuk bázisul, és nem mentünk haza, hogy mihamarabb készen legyünk a munkával. Így aztán rövid telefonos magyarázkodás után visszatértem a fiúkhoz, akik ekkor már vidáman falatozták a pizzát. Csatlakoztam hozzájuk, és egy - egy újabb pohár bor elfogyasztása után ismét oldódni kezdett a hangulat.
- Mit szeretnél? Mit tegyünk veled? - kérdezte Noel, holott szerintem már tudta a választ
- Felnőtt emberek vagyunk, vannak vágyaink, és szerintem a történtek után nem kell titkolóznunk egymás előtt, így nyíltan megmondom, hogy azt szeretném, ha a szexrabszolgátok lehetnék.
Andrew kissé meglepődött a kijelentésen, de aztán kaján vigyorra húzódott a szája. Noel nem lepődött meg, ő már ismert annyira, hogy tudja, mi hoz lázba, mi az amire vágyom.
- Nyugodj meg, semmi olyan nem fog történni amit nem akarsz. Ha úgy érzed, hogy valami túl sok, vagy már nem szeretnéd, akkor csak annyit kell mondanod, hogy „Ezt már nem akarom”, és mi leállunk. Rendben? – ismertette a szabályokat Noel
Majd kézen fogott, és a nappali közepére vezetett, leoldotta rólam a törölközőt, majd hanyag mozdulattal leült Andrew mellé a kanapéra. Ott álltam előttük meztelenül, és szinte éreztem a bőrömön a pillantásukat.
- Most pedig ülj le szépen a sarkadra, mint a jókislányok, és tárd szét a lábadat, hogy lássuk a pinádat – hangzott Noel utasítása
- A kezeddel támaszkodj meg hátul, és emeld meg a csípődet. Addig így maradsz, amíg nem mondom, hogy megmozdulhatsz. Megértetted?
Engedelmeskedtem neki, kitárulkozva mutattam feléjük a pinámat, miközben éreztem, hogy arcomat elönti a szégyen, és egyben az izgalom pírja. Nem telt el sok idő, mikor Andrew lépett hozzám. Fölém térdelt úgy, hogy a farka épp a szám előtt meredezett. Tudtam mit akar, hiszen nekem is épp az járt a fejemben, hogy szeretném ha a számba nyomná a farkát ellentmondást nem tűrően. Belemarkolt a hajamba, megemelte a fejem, és a kezével irányítva a farkát, tolni kezdte egyre mélyebbre. Mikor úgy éreztem, hogy megfulladok, és szabadulni próbáltam a kényelmetlen helyzetből, csak akkor állt meg, és óvatosan baszni kezdte a számat, egyik kezével a hajamat húzva, másikkal a farkát irányítva.
Tudtam, hogy ebben a pózban nem fogom sokáig tudni tartani magam, mert egyre kényelmetlenebbé vált, de ekkor megéreztem Noel érintését a combom belső felém. Lágyan végigsimított rajtam, majd elkezdte még jobban széttárni a már amúgy is széles terpeszben lévő lábamat. Majd megfogta a bokámat, és a nyaka köré emelte, így megemelve a csípőmet az arcáig. Éreztem a puncimon a forró leheletét, és minden porcikámmal arra vágytam, hogy kinyaljon végre. Szorosabbra kulcsoltam a lábam a nyaka körül, és feljebb nyomtam a nunimat egészen az ajkáig. Végre megéreztem a nyelvét. Először csak incselkedve bele - bele kóstolt a nedvembe, majd egyre hevesebben nyalt, egyre több nyálat, puncinedvet szétkenve mindenhol. Éreztem, hogy az egész alfelem úszik, és mindenem síkos. Tudtam, hogy ha ezt még egy - két percig így folytatja, akkor elélvezek. De valószínű, hogy ezt ő is tudta, hiszen váratlanul abbahagyta a kényeztetést, és egy díszpárnát tolt a csípőm alá, majd elengedett. Mindeközben Andrew folyamatosan mozgott a számban ki - be, néha olyan mélyre tolva a farkát, hogy szinte öklendeznem kellett. Mintha összebeszéltek volna Noellel, szinte egyszerre hagyták abba a velem való foglalatoskodást. Ott feküdtem a puha szőnyegen, a csípőm megemelve, puncim feltárva nekik. Andrew mellém térdelt, és nyalogatni , majd harapdálni kezdte a mellbimbóimat felváltva, eközben Noel a fürdőszoba irányába eltűnt, majd egy flakon babaolajjal, és egy marék fából készült ruhacsipesszel érkezett vissza. Rögtön tudtam mire készül, és éreztem, hogy ismételten elvörösödöm a szégyentől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.97 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2015. 10. 18. vasárnap 02:02
Jó lett,folytatást kérek.
#7 feherfabia 2015. 08. 18. kedd 06:01
gyenge!
#6 veteran 2015. 08. 17. hétfő 17:22
Folytasd,de ne menjen át szadóba.
#5 deajk2008 2015. 08. 17. hétfő 13:15
tetszett jó lett 8p... folytasd
#4 cscsu50 2015. 08. 17. hétfő 13:11
folytatás??????
#3 rockycellar 2015. 08. 17. hétfő 08:46
jöhet a folytatás
#2 papi 2015. 08. 17. hétfő 07:00
Egész jó amíg a szadó elemek kimaradnak belőle.
#1 Törté-Net 2015. 08. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?