A+ A-

Anyósom meglepése 3. rész

Utolsó jelentkezésem óta eltelt néhány hónap, kérését betartva havonta legalább egyszer, de volt hogy többször áldoztunk időt a szeretkezésre. Ezek mindig különösebb történések nélkül zajlottak le egészen addig, míg nejem be nem jelentette, hogy egy hétre továbbképzésre kell utaznia. Megbeszélte édesanyjával, hogy őhozzá járok ebédelni. Hétfődélben, időben ott vagyok még fő az étel, megterítve sincs, ami igen csak meglep. Anyósomon egy feszes vékony otthonka van, egyből látni engedi, melltartó most sincs rajta, ez nem meglepő sokszor nem hordja otthon. Elkezd teríteni mindig nagyokat nyújtózva, szedi elő a tányérokat, így rövid ruhája még feljebb húzódva sejtetni engedi, hogy bugyit sem vet fel. Mögélépve két kezem combját megsimítva indul felfelé, fenekén néhány pillanatig időzve indul tovább egészen a melléig, mikor bimbóit megmorzsolom vállamra, hátra ejti a fejét, nyakát kezdem csókolni ujjaim, tovább izgatják melleit. Oldalra nyúlva elzárja a gázt, alig hallhatóan megjegyzi, ez már megfőtt. Felém fordulva csókoljuk, harapjuk egymás száját. Reszkető ujjakkal gombolja az ingemet, földre ejtem a már kigombolt otthonkáját, sóhajtva simul mellkasomra, halkan súgja, vágyam az égig ér, de az érzésem nem csal a tied is. Hátra lépve megszabadulok maradék ruhámtól. Elé lépek felkapva az asztalra ültetem, széttárja combjait, egyetlen lökéssel egyből beléhatolok, felnyög az élvezettől. Öle nedves, lucskos a kéjnedvtől, teljes egészében befogadja, és körül öleli hímveszőmet. Nem kímélem, vadul döfködöm, erőteljesen mozgatja csípőjét, átkarolja lábaival derekam még mélyebbre engedve magába, felnyög, gyorsítom a tempót, hátra hajtott fejjel élvez, hüvelyizmai összerándulnak, én is élvezek. Hatalmas lökésekkel szabadulok meg a feszültségtől, hatalmas kiáltással élvezek belé, árad a spermám hímvesszőmből. Nem ölelem magamhoz, nem hagyom, hogy megszűnjön a kettős pulzálás, nem adok időt, hogy megnyugodjon.
Letérdelek elé, és nyalni kezdem kéjtől, spermától síkos, lucskos punciját, égbe repítve a gyönyörtől. Hídba feszülő testel, fogadja az újabb orgazmust.
A nehézlégzés tüneteit mutatva csúszik le az asztalról, s félreérthetetlenül, tudtomra adja hasonló gyönyörökben, kíván részesíteni. Felegyenesedek, az asztalhoz támaszkodom, elém, térdel, hímveszőm, féléber, ezen, hamar segít, némi simogatás, csókolgatás hatására újra harcra kész.
Muszáj megkóstolnia, végignyalogatja, fogaival, nyelvével izgatja. Nem bírom sokáig fejét megragadva mélyen a torkára, döföm kemény hímtagomat. Szabályosan megdugom a száját, és ő élvezi. Ó menyire élvezi! Hüvelyéből csurog a kéjnedv és az ondó, orgazmusa van. Te jóisten egy lökés, és kőkemény hímveszőmből szájába, arcára spriccel a sós édes nedű, bőven jut nyakára és mellére is. Kimerültségtől az asztalhoz támaszkodom, ő székre ül, ziláló tüdővel mondja, tusoljunk le, meg melegítem az ebédet, utána a holnapi viszontlátással köszönök el.
Kedden nem volt időm ebédelőt letusolni, így eléggé izzadtan érkeztem ebédelni. Kávé után tusolást javasolt anyósom. A zuhany alatt finoman mostam a hátát, vállait, kebleit, láttam, hogyan reagálnak érintésemre, bimbói enyhén kezdtek keményedni. Persze a látvány és testének érintése nálam még jobban észrevehetővé vált. Láttam felálló farkam látványa, az ő fantáziáját is erősen megmozgatta.
Nem tévedtem. Mikor puncijának, belső combjainak fürdetését befejeztem, fel akartam állni, vállaimra tette a kezét, és gyöngéden visszanyomott guggoló helyzetbe. Felnéztem rá, ő mélyen a szemembe nézve azt suttogta:
Kérlek!
Tudtam, mit akar, és én nem akartam meghátrálni. Szépen elkezdtem nyalni szőrös punciját. Ő beletúrt ujjaival a hajamba, légzése egyre szaporább és erősebb lett. Kicsit gyorsabban és mélyebbre is kezdtem nyalni, majd csiklóját és annak környékét izgattam tovább. Lihegései hangosabbak, és hangosabbak lettek, erre elkezdte csípőjét erősebben és gyorsabbam mozgatni. Lábai elkezdtek remegni a fokozódó kéj hatására. A hajamat most már nem túrta, hanem inkább markolni kezdte. Végül nem bírta tartani magát. Lihegéssel, vegyült sikollyal jutott fel a csúcsra. Kezei rácsúsztak vállamra, ő, pedig szinte reám omlott, az orgazmus pillanatában.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.78 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L
2016. 09. 10. szombat 08:56
Közepes írás lett. Válaszolok rá!
#9 rockycellar
2015. 08. 14. péntek 14:40
nagyon jó Válaszolok rá!
#8 papi
2015. 08. 1. szombat 21:25
Nem rossz, folytasd. Válaszolok rá!
#7 sztbali
2015. 08. 1. szombat 13:04
Átlag alatt, de még elfogadható. Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2015. 07. 31. péntek 21:06
elfogadható Válaszolok rá!
#5 gyuri0926
2015. 07. 31. péntek 09:34
es mi a meglepetes ? Válaszolok rá!
#4 deajk2008
2015. 07. 31. péntek 09:25
nekem mindig tetszik a családi szex... 9p, mert rövid lett Válaszolok rá!
#3 Rinaldo
2015. 07. 31. péntek 06:35
Szuper. Válaszolok rá!
#2 feherfabia
2015. 07. 31. péntek 06:13
Nagyon átlagos! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2015. 07. 31. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!