A+ A-

Anyósom meglepése 4. rész - Mama és a barátnője

Szerda délben pontosan érkeztem ebédelni, mamára nézve egyből láttam, hogy vékony otthonka alatt nem visel fehérneműt. Gyorsan lehűtöttem kedélyeit, bejelentve, hogy nagyon sietnem kell vissza melózni, de megígértem jövök vacsorázni, így javult a hangulata.
Munka végeztével letusoltam, vettem egy üveg pezsgőt így felszerelkezve indultam vacsorázni. Étvágy javítóként háromszor légtelenítettük pálinkás kupicánkat, majd a vacsorát leöblítve a már kellemesen lehűlt pezsgővel, a szobába ágyszélére ülve kezdtünk beszélgetni.
Behozta a maradékpezsgőt, koccintottunk megittuk a kitöltött itókát. Poharat alig, hogy letettem éreztem szája a számra tapad. Eldöntött az ágyon, vadul csókolózni kezdtünk.
Simogattam az egész testét, kezeim elérték melleit, lassan lefejtve róla a ruhát, pár pillanat alatt teljesen meztelen volt, én még mindig felöltözve nyalni kezdtem izgalomtól csatakos punciját. Nyelvem popsijára is rátévedt, melyet nyögdécselve élvezett. Lassan elém térdelt, elővette meredező dákómat, és nyalni, szopni kezdte, egyik kezével csiklóját simogatva izgatta testét, közben lassan megszabadultam ruháimtól. Hanyatt feküdtem az ágyon, punciját széthúzva fölém guggolva tüzes barlangjába beleengedte meredező dákómat. Hatalmas kefélés kezdődött. Lovagolt, közben melleivel játszadozott, sikított és vágtázott merev dákómon. Ebben a pillanatban hatalmas remegés futott végig a testén, puncija iszonyatos lüktetésbe kezdet, és vad sikoly kíséretében hatalmasat élvezett. Pont amikor sikított egy hatalmas lökés közepette, nagy nyögés kíséretében forró gyönyör nedvvel ajándékoztam meg . Talán párpillanatig liheghettünk egymáson mikor tekintete megdermedt, követve nézését az ajtóban barátnőjét láttam állni.
Ti mi a fenét csináltok kérdezte, a meglepetésből magamhoz térve válaszoltam, talán nem látod, vagy elmeséljem? Közben anyósom leszállt rólam ruháját magára kapva várta a fejleményeket. Felülve észleltem milyen tűzpiros az arca, és szemei ragyognak az izgalomtól.
Ekkor kicsit bátrabban meg éreztem, mióta nézel bennünket? Mivel nem válaszolt azonnal, és az előbb említett jelekből következtetve régebben nézte szeretkezésünket, felállva mindenre elszántan mellélépve felemeltem ruhája alját, elázott bugyija mindent elárult, a pofont meg úszva most már magabiztosabban léptem a tettek mezejére, vesztenivalóm úgy sem volt, vagy megnyerem magunknak, vagy elmondja Ivetnek, és akkor vége a házasságomnak, és az anyjával való jó kapcsolatnak. Látom eléggé felizgultál ez bizonyíja elég régen nézel bennünket tehát tetszet amit láttál, megengedjük, hogy velünk szexej. Ekkor végre megszólalt anyósom, tudom neked is régóta hiányzik egy jó keményfasz, ezzel a szavakkal mögélépet és hátulról megsimogatta melleit. A tiltakozás elmaradt, megnyertük a játszmát. Mama nem hagyta abba barátnője, Edit melleinek simogatását, én elélépve kezdtem kigombolni ruháját melytől pillanatok alatt megszabadítottam.
Most láttam meg melltartóban, és bugyiban alakját. Kissé kövérebb volt a mamánál, de nem hájas, mellei és feneke arányos volt termetével. Mama félbehagyta a mellek simogatását, és lassan haladt kezeivel a bugyi felé, én a melltartóból kilátszó dombokat kezdtem csókolni lassan az egészet kiszabadítva fogságából. Mikor a bugyi bokájához ért magától lépet ki belőle, közben már punciját simogattam, majd néhány simítás után újaztam. Lassan az ágyhoz haladva tovább izgattam, már combjain folyt lefelé punci nedve, reszketve magától feküdt hanyatt lábait egyből széttárva, remeget a vágytól. Próbáltam apró csókokkal becserkészni testét, nem enged.- Kérlek ne vacakolj, suttogta a fülembe. Tegyél már magadévá! Nagyujjam akadálytalanul siklott lyukában, hüvelykemmel pedig megtaláltam klitoriszát ami peckesen állt. Ahogy ujjamat toltam befelé, úgy dörzsölgettem csiklóját. Meg is lett a hatás, teste megfeszült, pihegő légzése akadozóvá vált, apró hörgő hangokat adott ki, majd megremegett, és úgy szorított magához, hogy alig kaptam levegőt. Vártam egy keveset, míg állapota normalizálódik. Simogatásaimmal csak a nyakát, pocakját és a combjai belsőoldalát molesztáltam.
Edit döntött. Óvatosan rám fordult, matató kezemet fejem fölé szorította. Befúrta fejét a mellkasomba, aprókat harapott, közben a fájdalom küszöbéig merevedett vesszőmet óvatosan bevezette hüvelyébe. Megadva magam, vártam az eseményeket. Edit határozottan átvette a kezdeményezést. Lassú mozdulatokkal, de szinte minden milliméter hosszúságomat kiélvezve ereszkedet rudamra. Élveztem barlangja melegségét, és szorongatását. Esküszöm, hogy ahogy én lüktettem benne a vágytól, hüvelye ugyan úgy pulzált vissza. Editnek valami fájhatott, vagy rosszul mozdult arca tagadhatatlanul jelezte. Fájt? Kérdeztem óvatosan. Csodálatos válaszolta reszkető hangon. Ne törődj velem, csak gyere. Mentem, illetve maradtam, feküdtem hanyatt. Engedve a kéjes erőszaknak. Azért sem mozdultam. Most az övé vagyok. Eddigre teljesen magába fogadott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.53 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 listike 2017. 07. 10. hétfő 17:09
Jó volt.
#13 deajk2008 2016. 09. 10. szombat 09:35
jó lett 9p folytasd...
#12 papi2007 2016. 02. 2. kedd 18:20
izgató 10p
#11 papi 2016. 01. 13. szerda 12:22
Egész jó, részről-részre jobb. Úgy, hogy folytasd.
#10 vakon53 2016. 01. 6. szerda 15:38
Az én anyósom is ijenhozzám.

10 Pont!
#9 A57L 2015. 11. 23. hétfő 05:23
Jó lenne nekem is ilyen anyós.
#8 zsuzsika 2015. 10. 8. csütörtök 10:13
A szupertől azért egy kicsit messze van
#7 szekely18 2015. 09. 12. szombat 10:45
Nekem tetszik!
#6 rockycellar 2015. 09. 10. csütörtök 20:28
Nagyon jó
#5 cscsu50 2015. 09. 10. csütörtök 11:34
tűrhető
#4 feherfabia 2015. 09. 10. csütörtök 08:44
Közepes!
#3 gyuri0926 2015. 09. 10. csütörtök 07:32
Ez tetszik
#2 Rinaldo 2015. 09. 10. csütörtök 07:32
Szuper.
#1 Törté-Net 2015. 09. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?