A+ A-

Após 1. rész

A párom /Kati/, és én Budapest mellett egy kisvárosban élünk. Aránylag fiatal korunk ellenére van egy nős fiunk, és egy férjezet lányunk. Sajnos több éves házasságuk ellenére sem született még unokánk, kicsit sajnáljuk, de így legalább szabadon élvezhetik a gyermek nélküli fiatal éveket. Ezzel kapcsolatos a következő történet. Egyre többet beszélgetünk Katival szexuális emlékeinkről, és álmainkról, igaz azért még gyakoroljuk is, részben ez eredményezi kiegyensúlyozott, életünket.
Azon a bizonyos napon hiányérzettel ébredtem. Nagyon hiányzott Kati még mindig formás teste, telt keble, ő ugyanis elutazott lányunkat meglátogatni, én maradtam itthon a vállalkozásra hivatkozva, mert utolsó látogatásunkkor a szomszédos szobába feküdtünk párommal, és a gyerekekről beszélgettünk, vajon mit, és hogyan csinálhatnak ezek éjszaka kettesben. Azt amit mi is szoktunk, szerelmeskednek-válaszolta Kati mosolyogva.
Nem sokára megkaptuk a választ mással össze nem téveszthető neszektől, és vejünk szavaitól melyek halkan de behallatszottak hozzánk. Nos, hogy mik voltak ezek az ominózus zajok. Többek között olyan sikolyok, nyöszörgések hallatszottak, amelyek az egyéb zajokkal kiegészítve nyilvánvalóvá tették, hogy a szomszéd szobában milyen vad szerelmi csata zajlik a lányunk, és jó kötésű férje Karcsi között.
Időnként kivehető volt egy-egy mondat: Milyen íze van? Ne harapdáld... Elég, ha szívod!
Most a zacskómat is. Most jól csinálom? Ez az, így jó. Az előbb említett beszélgetést zavarta meg a szerelmi csatazaj. Annyira izgalmas volt a helyzet, hogy nem tudtam megállni, hogy ne leselkedjek egy kicsit. Szerencsére a két szoba közt az átépítésnél megmaradt egy ablak, majdan a gyermekre ott rálehessen nézni.
A reluxa rése között átláttam a szomszédba. Karcsi a vejem hanyatt feküdt, lányom a vejem széttett lába között helyezkedet el egyik könyökére támaszkodva. Pici piros száját pedig Karcsi farka töltötte ki, igaz nem fulladozott a kicsi lányom és látszott, hogy gyakorlata van a dologba. A vejem sem tétlenkedett a csípőjét ütemesen fel lemozgatva ki behúzogatta a duzzadt farkát, elkellett ismernem, hogy a természet jól ellátta a fiút. Lányom igazodva Karcsi csípőmozgásához szőke fejecskéjét mozgatta többé-kevésbé ütemesen és így időnként a méretes pénisz szinte teljesen eltűnt majd teljes terjedelmében előbukkant úgy, hogy néha még a megduzzadt és sötét színű makk jelentős része is láthatóvá vált. Kis Ilonkám megigazította hosszú szőke haját így láthatóvá vált arcocskája, amely az erős szívás érdekében jelentősen behorpadt a fiú pedig olyan nyögéseket hallatott, amiből látszott közel van a csúcspont eléréséhez. Karcsi eddig a kezével a lányunk fejecskéjét kézben tartva irányította a folyamatot és meg kellett ,hogy állítsa az intenzív mozgást bizonyára azért, hogy elnyújtsa az élvezetett. Közben a párom is felkelt és felháborodva elakart ráncigálni a kukkolló pozícióból, de közben az Ő tekintetét is megragadta az izgalmas látvány. Végül még is rávet, hogy lefeküdjünk, pedig a java még bizonyára hátra volt. Tehát elvont az izgalmas látványtól, de milyen alattomos módszerrel, bizony úgy, hogy gyengéden megfogta immár ágaskodó farkamat és szinte annál fogva vezetett az ágyunkhoz. Ennek a gyengéd erőszaknak nem tudtam ellenállni most már nem is akartam.
Most mit szólsz? Láttad milyen engedelmesen szolgálta és a hangokból ítélve, szolgálja továbbra is Ilonka a férjét? Kérdeztem Katikámat ágyunk felé haladva.
Csak nem vagy féltékeny?- inkább büszkék lehetünk arra, hogy a lányunk és férje ilyen jól megértik egymást, és úgymond így összecsiszolódtak válaszolta kis mosollyal a szája sarkából a feleségem. Válasz helyet ránéztem és akkor tudatosult bennem, hogy legszebb hálóinge viseli a rózsaszínű csipkés anyag pedig látni illetve sejteni engedte formás idomait. Nos nem vártam tovább, hanem megsimogattam a párom arcát, majd lecsúsztattam mindkét kezemet a nyakára és végül gyengéden megszorítottam duzzadt kebleit a hálóingen selymén keresztül, örömmel láttam, hogy nagyot nyel. Ez a jelenség az izgalom első jele, ettől úgymond felbátorodva a mellbimbóit kezdtem simogatni, szorongatni még mindig a finom selymen keresztül.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (97 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 sikamika 2015. 11. 19. csütörtök 21:55
nem rossz
#13 papi 2015. 01. 19. hétfő 16:47
Nem rossz
#12 listike 2014. 11. 15. szombat 09:06
Nagyon jó, jönet a folxtatás.
#11 zsuzsika 2014. 11. 15. szombat 07:40
Jó.
#10 sunyilo 2014. 11. 14. péntek 23:38
Andreas6 nem is vártam mást tőled. Pedig lyó, csakk a hejesirráselenörrzött kelet vollna hassznállni...
#9 A57L 2014. 11. 14. péntek 18:00
Nem lett rossz.
#8 sikamika 2014. 11. 14. péntek 13:35
folytatás lehetne picit izgalmasabb... de ám nem rossz...
#7 gyuri0926 2014. 11. 14. péntek 08:11
Remélem a folytatás részletesebb és sokkal felajzóbb lesz .
#6 esmes 2014. 11. 14. péntek 07:50
Nem tetszett
#5 zoltan611230 2014. 11. 14. péntek 07:34
Hát?
#4 Rinaldo 2014. 11. 14. péntek 07:25
Jó.
#3 Andreas6 2014. 11. 14. péntek 06:37
Gyenge.
#2 feherfabia 2014. 11. 14. péntek 06:15
6P
#1 Törté-Net 2014. 11. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?