A+ A-

Após 2. rész

Az előző részben elmeséltem egy - mondjuk ki bátran-elsősorban kukkollós élményemet, amelyben a lányom enyelgését élveztük végig /ha nem is teljesen/ élete párjával, de most térjünk vissza, ahhoz a bizonyos szombati naphoz és az említett hiányérzetemhez. Talán Katinkám - mint már említettem volt, Ő a párom – formás kebleire gondoltam, vagy talán másra, mindenesetre hamarosan észleltem, hogy meglehetősen jelentős erekcióm támadt.
Nem sürgettek üzleti ügyeim, így még megengedtem magamnak egy kis henyélést. Ezt időnként megtehetem, hiszen magam ura vagyok, pontosabban családi vállalkozásunkban
Meglehetősen rugalmasan tudjuk beosztani a munkát, persze ha kell mindenki vállalja akár
A napi 10-12 órás elfoglaltságot is. A vállalkozásunk egyébként részben sporteszközök forgalmazásából részben, pedig sportoktatással foglalkozik. Az ágyban heverészve kedvetlenül gondoltam arra, hogy párommal az utóbbi időben nem felhőtlen a viszonyunk
/tehát ebből is eredhet az említett hiányérzetem/. Szerintem párom túl sokat vállal és újabban
kevésbé törődik a családi ágy melegen tartásával /ez nem mindig volt így illetve most sem tűrhetetlen még a helyzet/. Ilyen és hasonló gondolatok foglalkoztattak henyélés közben. Ilyenkor gyakorta kóborlok az alvás és ébrenlét határán.
Nos végül felkeltem és az étkező felől már hallani véltem kismenyem dúdolását, ahogy reggelit készítette. Nos mielőtt beléptem egy kicsit belestem, és jól megnéztem a kismenyecskét, úgy ahogy persze egy apósnak nem igazán illik nézegetni fia feleségét.
Nóra virágmintás kartonszerű anyagból készült ruhácskában volt, amely azonban jól kiemelte
Formás alakját. Megjegyzem valami olyan fantasztikus mintájú és szabású ruha volt amilyet nem láttam még rajta, de máson sem. A hatást még fokozta, hogy valami eltérő anyagú övet kötött karcsú derekára és ezzel telt keblei talán, még jobban érvényre jutottak. Ez a csodás jelenség meglátva engem, dúdolást abbahagyva pajkosan azt mondta: ”úgy látom most még virgoncabb vagy mint tegnap este, úgy látszik kipihented magad”. /Ennyire hasonlítok az én Laci fiamra futott át rajtam/. Azzal közelebb lépett, teljes testével hozzám simult és a pizsamám nyílásán benyúlva gyengéden simogatni kezdte ágaskodó péniszemet, amelyet végül átfogott ujjacskáival. Átfutott rajtam a gondolat, hogy ezt nem szabad, hiszen bizonyára összetéveszt a fiammal, de az ellenállásom megtört talán egy kis büszkeség is átszaladt rajtam, hogy íme egy fiatalabb emberrel összetéveszthető vagyok. Lacikám suttogta, annyira kívánlak, tehetsz velem, amit csak akarsz. Talán szégyellni való, de csak az, futott át a fejemen, milyen jó hogy az este gondosan megfürödtem és megborotválkoztam. ”Nem tudok betelni karcsú derekaddal legszívesebben, örökké azt simogatnám” mondtam számomra idegen , a szokásosnál mélyebb hangon miközben balkezem már a derekán volt. Nem tudom, hogy történt de mintha nem lettek volna gombok a ruhácskán az ujjaiban máris a meztelen bőr forróságát, éreztem, jobb kezem, pedig a hátáról előre került és gyengéden a mellét szorongatta. Nóra fokozódó izgalmát egy mély sóhaj is jelezte. Ekkor váratlanul hátra lépett és kis meglepetéssel a hangjában felkiáltott „LACI milyen nagy vagy ma” erre lenéztem és bizony én is rég, láttam ilyen duzzadtnak a vörös kakast. Az egészlátvány inkább a korábbi éveimet idézte, ahogy dákóm előre meredt a nagy lila makkot, mint egy fejet előre nyújtva.
Ekkor két kezemmel megragadtam Nóra csípőjét és a párzásnál illetve annak előkészítése során sokszor alkalmazott erőteljes és határozott mozdulattal magamhoz húztam vagy inkább rántottam. Az akciómat azzal fejeztem be, hogy egyúttal farkamat combjai közzé toltam, és bár éreztem nedves punciját ennek ellenére az eddigiekhez képest bizonyos ellenállást tapasztaltam. Ám ekkor váratlan dolog történt menyem felkiáltott: „ De Papa, ez nem szép dolog! Mit csinál? Ezt nem szabad egy apósnak”. Mi? Micsoda? Tértem magamhoz, térített magamhoz, egy gyengéd, de határozott női kéz. Tehát csak álom volt és arra ébredtem, hogy kismenyem rázogatja a vállamat tréfásan, megdorgál, amiért elaludtam és így kihűlt a szokásos reggeli tejeskávém.
Ebben a dorgálásban is benne volt a Papa megszólítás, de sajnos vagy inkább szerencsére egészen más szövegkörnyezetben, szituációban. Végül nekiláttunk a reggelinek az ominózus tejeskávét is beleértve. Ez a tejeskávé szinte egy rítus része, hiszen ezt, ha lehet családi körben, szoktam elfogyasztani valami harapnivalóval kiegészítve. Közben mód nyílik a napi teendők megbeszélésére, így történt ezúttal is. Nóra legfontosabbként azt említette, hogy egy testi-lelki jó barátnője aznapra kért teniszoktatást. Végül nekem kellet elvállalnom az oktatást, mert mint kiderült Nórának más dolgot kellet intéznie vidéken. Kezem kissé rakoncátlankodik nem volt ellenemre a feladat, mert tudtam, hogy Mónika formás kis nő és nem is ügyetlen, hiszen láttam már menyemmel teniszezni,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.91 pont (81 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zoltan611230 2018. 08. 31. péntek 08:52
Nem rossz.
#10 sikamika 2015. 11. 19. csütörtök 22:04
jo ez is
#9 feherfabia 2015. 07. 31. péntek 06:33
Közepes!
#8 A57L 2015. 03. 23. hétfő 06:18
Közepes történet.
#7 papi 2015. 01. 19. hétfő 16:45
Egész jó. Mindegy milyen kategória.
#6 zsuzsika 2015. 01. 16. péntek 19:41
Ez úgy "családi",hogy családban marad.
#5 listike 2015. 01. 16. péntek 08:37
Ez inkább heteró.
#4 gyuri0926 2015. 01. 16. péntek 08:14
Ez hetero kategória , Mónika nem családtag .
#3 Rinaldo 2015. 01. 16. péntek 07:42
Jó kis oktatás.
#2 feherfabia 2015. 01. 16. péntek 06:42
6P
#1 Törté-Net 2015. 01. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?