A+ A-

André kalandjai Onániában 2. rész - Látnivalók a nudista kempingben

Bár André tudta, hogy a nudista strandnak a naturisták szerint semmi köze a szexhez, kiadós sétái során jó pár nőt látott, aki férfi partnerének farkát markolta vagy uram bocsá' verte, sőt szopta, amitől aztán újra meg újra felizgult.
Kedvelt rejtekhelyéről, a bokrokkal borított magas homokdűnéről lepillantva néha még egy-egy tengerparti kúrásnak is szemtanúja volt.Ennek aztán többnyire az lett az eredménye, hogy a lakókocsiban vagy valami védett helyen kiverte a farkát. A szexéhes kamasz otthon is elég gyakran kiverte magának - volt amikor nyolcszor-tízszer egy nap -, de miután most szinte állandó izgalomban volt, előfordult, hogy óránként maszturbált. Különösen izgalmasnak találta, ha nem éjszaka, a lakókocsiban, hanem valami nem túl forgalmas helyen a szabadban játszadozott a lompossal, ami nála még nem is volt túl lompos, mert épp csak hogy kinőtt az ágyékszőrzete.


* * *
Miközben az egész telepet bejárta, az egyik eldugott öbölben szinte földbe gyökerezett a lába.
A forró homokban egy dús keblű, buja testű nő feküdt és magáról megfeledkezve maszturbált.
André közelebb ment hozzá, de a nő nem zavartatta magát. Egy pillanatra kinyitotta a szemét, ránézett, de aztán teljes erőből folytatta a maszturbálást. A látvány annyira felizgatta Andrét, hogy akaratlanul is verni kezdte felálló farkát. A nő ekkor már tágra nyílt szemmel figyelte, és láthatóan még jobban begerjedt. Jobb kezének két ujját bedugta a hüvelyébe, bal kezével pedig nedvesen fénylő csiklóját dörzsölgette. Nemsokára elérte az orgazmust: felsikoltott és alteste újra meg újra megvonaglott. A gyönyörittas sikolytól André is pillanatokon belül elélvezett
* * *
Harmadnap André a kempinget a tengerparttól elválasztó, bokrokkal benőtt dűnéken talált egy félreeső helyet, ahonnan jól beláthatta a nudista strandot és nyugodtan reiszolhatott. Kora délután a bokrok között még egy nagyban kefélő fiatal párt is kifigyelt. Bár a bokrok rejtekében csinálták, de azért André jól láthatott mindent. A húsz év körüli lány L alakban felnyújtott lábakkal hanyatt feküdt a földön, a térdelő srác pedig kétoldalt a földre támaszkodva kúrta. Előremeredő farka ki-be járt a lány combjai közt. A lány hangosan nyögött, és a nagyobb döféseknél kéjesen felsikoltott.
Így persze André se hagyhatta ki, hogy velük egy ütemben ki ne verje a farkát. A szeretkezés zajaitól egyre jobban begerjedt, és amikor a srác hörgő nyögése után a lány kéjes sikoltását is meghallotta, farkából robbanásszerűen, hatalmas ívben spriccelt ki az ondó.
* * *
Aznap éjjel André a lakókocsi másik feléből érdekes beszélgetésnek volt fültanúja.
- Ne haragudj, édes - suttogta apja -, de most nincs kedvem.
- De nekem van - felelte Kati szintén suttogva.
- Tudod mit? - kérdezte André apja halkan. - Csináljuk holnap a tengerparton. Arra irtó nagy kedvem lenne.
- A strandon? - kérdezte Kati. - Mások előtt?
- Nem, édes, nem a strandon - nyugtatta meg André apja. - Hátrébb van egy eldugott öböl, sok pár jár oda kefélni vagy maszturbálni. Szokott lenni egy-két kukkoló, de attól még izgalmasabb a dolog. Van kedved?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 listike 2016. 01. 18. hétfő 11:47
Jó sztori.
#10 A57L 2014. 11. 9. vasárnap 12:02
Várom én is a folytatást.
#9 doddler87 2014. 10. 1. szerda 03:00
Jó tetszett várom a folytatást
#8 Pierre19 2014. 09. 30. kedd 22:10
Bár zsuzsikának úgy látszik, nem tetszett, a többi vélemény elég biztató és elég ahhoz, hogy írjak még egy pár részt André kalandjairól. Tehát folyt.köv.
Pierre
#7 zsuzsika 2014. 09. 30. kedd 11:09
Nem tetszett.
#6 sztbali 2014. 09. 26. péntek 14:43
Elég tömény.
#5 veteran 2014. 09. 26. péntek 09:02
9p.
#4 Andreas6 2014. 09. 26. péntek 08:48
Tetszett.
#3 Rinaldo 2014. 09. 26. péntek 06:38
Jó.
#2 feherfabia 2014. 09. 26. péntek 06:20
8P
#1 Törté-Net 2014. 09. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?