A+ A-

André kalandjai Onániában 6. rész - Jacqueline és Yvonne

Amikor Natalie elutazott, Andrénak új partner után kellett nézni. Már korábban is feltűnt neki két fiatal lány, akik mindig egymás mellett napoztak. Az idősebbik gyönyörű asszonyos testű nő volt és húszas éveinek vége felé járhatott, a másik pedig, aki nagyon hasonlított hozzá, legfeljebb tizenhat lehetett, és egész teste simára volt borotválva. André a közelükben telepedett le a homokban, de egy idő után csak hason fekve tudott napozni, mert a két csodás női testtől nagyon gyorsan erekciója támadt.
Ez persze a két nőnek is feltűnt, és amikor André már második napja feküdt partner nélkül a közelükben meredező farkát takargatva, elhatározták, hogy megszerzik. Jacqueline és Yvonne – mert így hívták a lányokat – testvérek voltak, és a 28 éves Jacqueline javaslatára jöttek a nudista campingbe. Jacqueline nem mondta ugyan meg a húgának, de mivel épp előzőleg szakított a fiújával, azzal a szándékkal jött ide, hogy palit fogjon magának. Lányos testű húga, Yvonne a tizenhatodik évében volt, de már ő sem volt szűz. A tizedik osztályba járt, és egy osztálybulin vesztette el az ártatlanságát, de tartósan nem járt senkivel. Így aztán ő is szemügyre vette a campingben lévő fiúkat, és ő sem bánta volna, ha talál magának egyet.
Már harmadik napja itt voltak a campingben, de facér srácokkal nem találkoztak. A legtöbben családostul kempingeztek, és ha a gyerekeik között voltak is fiúk, azok legfeljebb tíz-tizenkét évesek lehettek. Miután a szexre kiéhezett Jacqueline nagyon vágyott már egy orgazmusra, rögtön az első éjszaka rábírta húgát, hogy orálisan, azaz a nyelvükkel elégítsék ki egymást.
Máskor is szokták, de ha éppen nem volt palija, Jacqueline az éjjeliszekrénye fiókjában tartott dildót hívta segítségül. A kemény gumiból készült merev hímvessző alakú játékszer nem volt vibrátorral ellátva, ezért vagy a csiklóját dörzsölgette vele, vagy tövig bedugta magának, és a G-pontot ingerelte, de igazi nagy orgazmust nem tudott vele szerezni magának.
Yvonne viszont olyan orgazmust szerzett nővérének, amilyet az még férfival is csak ritkán ért el. Tökéletes technikájához hozzátartozott az a 22 cm hosszú G-pont-ingerlő dildó is, amelyet mindkét végén egy-egy kis vibrátorral ellátott gömbölyű makk ékesített, s amellyel saját magának is gyakran szerzett örömet. Miközben a dupla faszra emlékeztető rózsaszínű rudat amilyen mélyen csak lehet, bedugta Jacqueline hüvelyébe, nyelvével előbb a simára borotvált nagyajkakat nyalta végig, majd a fölöttük előtüremkedő csiklót ingerelte. A vaginája mélyén, a G-pont környékén duruzsoló műfasz és húga fürge nyelve révén Jacqueline-nak hatalmas orgazmusai voltak.
Yvonne most is mélyen bedugta nővérének a műfaszt, és sűrű nyelvcsapásokkal ingerelte vörösen csillogó klitoriszát. Jacqueline mindkét kezével a hajába kapaszkodott, hogy irányítsa a nyelvcsapásokat és még jobban a pinájához szorítsa húga fejét. Yvonne ezúttal is kiváló munkát végzett. Miközben a műfaszt időnként megforgatta a vaginában, amitől Jacqueline újra meg újra kéjeseket nyögött, a csiklót ingerlő nyelvével olyan kéjmámorba hozta amúgy is felizgult nővérét, hogy az elnyújtott, hangos sikollyal élvezett el és a gyönyörtől ide-oda dobálta altestét.
Amikor orgazmusa lecsillapodott, széttárt karokkal és lábakkal, hangosan lihegve nyúlt el az ágyon, de Yvonne kéjvágyó szemeit látva nemsokára munkához látott.
Ő másként elégítette ki húgát, mint az őt, de az se volt rosszabb. Először végigcsókolta gyönyörű lábfejét, lábujjait egyenként a szájába vette és végigszopogatta, aztán ajkával elindult felfelé.
Végigcsókolta a lábszárát, térdét, combját és a hasát, aztán megállapodott a kislányos melleknél. Egyiket a szájába vette és cumizni kezdte, amitől Yvonne irtóra begerjedt. Ezután újra lefelé indult ajkaival és végigcsókolta a simára borotvált vénuszdombot. Aztán orrát bedugta a szeméremajkak közé és beszívta az onnan kiáramló ámbraillatot. Miután alulról felfelé végignyalta a hosszú nagyajkak finom bőrét, nyelvével a lányosan halvány, de már határozottan előretüremkedő csiklót vette kezelésbe.
Kinyújtotta nyelvét, és nem olyan tempósan, mint a húga, hanem szép lassan újra meg újra végignyalta a klitoriszt. Yvonne mindegyik nyalás után hangosan felsóhajtott és egyre jobban izgalomba jött.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2015. 06. 5. péntek 11:59
Jó sorozat, folytatsd.
#6 szekely18 2015. 05. 22. péntek 23:28
Elmegy!
#5 veteran 2015. 05. 22. péntek 15:38
Közepes.
#4 Rinaldo 2015. 05. 22. péntek 07:46
Super,.
#3 papi 2015. 05. 22. péntek 07:21
Nem rossz.
#2 A57L 2015. 05. 22. péntek 05:11
Elég jó lett.
#1 Törté-Net 2015. 05. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?