A+ A-

André kalandjai Onániában 3. rész - Kati beavatja Andrét

Miután tetszett neki, hogy apja és Kati is leborotválta szeméremszőrzetét, André másnap azzal kezdte a napját, hogy a lakókocsiban lévő kis mosdóban leborotválta a farka körül serkenő szőrt. Utána lement szokott rejtekhelyére, a kempinget a tengerparttól elválasztó, bokrokkal benőtt dombra.

Jobb híján most is ki akarta verni a farkát, de nem tudta befejezni, mert maszturbálás közben egyszer csak Katit pillantotta meg, aki a dűnén lévő lejárón a strand felé tartott. A nő feléje nézett, de a fiú nem tudta, mennyit látott a ténykedéséből, mert egyetlen szó nélkül ment tovább, mintha ő ott se lett volna. A biztonság kedvéért abbahagyta az onanizálást, és lement a strandon lévő helyükre. Kati egyedül volt.
- Apa? - kérdezte a fiú.
- Bement a városba, mert szerelőhöz kellett vinni a kocsit. Délután jön vissza. De addig mi itt kettesben jól eltöltjük az időt - mosolygott Andréra.
Némi fürdés és vízbeli labdadobálás után egymás mellett fekve napoztak. Kati egyszer csak - anélkül, hogy a szemét kinyitotta volna - minden átmenet nélkül azt mondta:
- Láttam, mit csináltál az előbb ott fenn a dűnén, André. Nem lenne kedved most velem is megpróbálni?
- Hogy... mit? - kérdezte a fiú elképedve.
- Hát... ugyanazt, mint az előbb, csak most nem egyedül.
Azzal felállt, hóna alá vette a gyékényszőnyeget, a meglepett fiú felé nyújtotta a kezét, és mielőtt az magához térhetett volna, elindult a dűnék felé.
Ugyanott, ahol az előbb André feküdt, leterítette a gyékényszőnyeget, és helyet mutatott maga mellett. Kinyújtotta a kezét és végigsimította a fiú mellkasát és hasát. Aztán ültében átölelte, magához húzta és szájon csókolta.
- Feküdj hanyatt, és minden mást bízzál rám! - mondta André felmeredő farkára nézve.
A fiú persze azonnal engedelmeskedett. Lefeküdt a gyékényszőnyegre és hanyatt fekve, a két könyökére támaszkodva figyelte, ahogy a nő csípőre tett kézzel felmeredő farka fölé guggol, maga alá nyúl, megmarkolja a merev rudat, és a rózsaszínűen fénylő makkot beilleszti a szeméremajkai közé. Majd combjait széttárva lassan beleereszkedik, s végül határozott testmozdulattal tövig beleül.
- Hú de jó! - mondta és megnyalta a szája szélét, miközben altestét csípőre tett kézzel forgatni kezdte a benne lévő rúd körül. - Még sohase mondta egy lány, hogy klassz fütyid van?
- De hát mondtam, Kati, hogy úgy még sohasem voltam lánnyal - felelte a fiú.
Öntudatos kamaszként irtó büszke volt rá, hogy farka teljesen kitöltötte a nő hüvelyét, bár akkor még nem tudta, illetve nem gondolta végig, hogy a női vagina csak szüléskor tágul ki.
- Mozogj te is egy kicsit! - mondta Kati, mire André emelgetni kezdte altestét.
Kati először neki háttal ült bele felmeredő farkába, s ő mindkét kezével hátulról tartotta. A lány egyre gyorsabban tempózott, aztán kiemelkedett a farkából és szembefordult vele. Mindkét kezével izmos mellkasára támaszkodott, ráhúzta magát a felálló rúdra és újból tempózni kezdett. Enyhén lecsüngő gömbölyű mellei a mereven álló barnásvörös bimbókkal hol jobbra, hol balra lengtek ki. s a fiú érezte, hogy nem fogja sokáig bírni.
Kati is észrevehette, hogy nem számíthat túl hosszú kefélésre, ezért egyik kezével a két nagy, bézs színű bimbóudvart és a közepükön lévő mellbimbókat, a másikkal pedig benyálazott hüvelyk- és mutatóujjával a szeméremajkak fölött lévő hússzínű csiklót kezdte dörzsölgetni.
- Segítsél te is! - nyögte elfúló hangon -, különben csak te leszel kész.
André félt, hogy perceken belül elélvez, ezért egyik kezével megmarkolta farka alsó részét és előbb a hüvelykujját dugta fel mellé, majd másik kezét benyálazva a lucskos szeméremajkakat kezdte el simogatni.
- Óóóóóó! - nyögte Kati le-föl tempózva és altestét körbeforgatva. - Ha nem... ha nem hagyod abba, én is mindjárt kész vagyok.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.11 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 listike 2015. 02. 7. szombat 07:54
Ez jó volt.
#10 sikamika 2015. 02. 6. péntek 21:16
a csajos képek kurva jook :P
#9 sztbali 2014. 12. 3. szerda 18:22
A képek miatt jó.
#8 Pierre19 2014. 12. 1. hétfő 19:55
Döntsétek el, hogy most átlagos vagy nagyon jó.
Pierre
#7 Andreas6 2014. 11. 28. péntek 07:41
Szerintem átlagos, inkább csak a képek dobják fel.
#6 Rinaldo 2014. 11. 28. péntek 07:30
Jó.
#5 zsuzsika 2014. 11. 28. péntek 06:49
Jó.
#4 A57L 2014. 11. 28. péntek 06:17
Ez nagyon jó lett.
#3 feherfabia 2014. 11. 28. péntek 05:41
10P
#2 veteran 2014. 11. 28. péntek 04:40
JÓ.
#1 Törté-Net 2014. 11. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?