A+ A-

M élete 2. rész

Bementem lezuhanyozni és leborotváltam az összes szeméremszőrzetemet. Elég büszke voltam rá, jó sötét és bozontos volt, de most az egész oda. Mikor törölköztem a fürdőszoba ajtó kinyílt, és bejött rajta a mostohaanyám. Mosolygott.
„Na, egy igazi kisfiú vagy. Teljesen sima és tiszta. Haha, most a kis farkincád még kisebbnek tűnik mint ezelőtt. Azt mondják, ha leborotválja egy férfi akkor nagyobbnak tűnik tőle a férfiassága, de legyünk őszinték, ez a simaság illik az olyan kisfiúkhoz, mint te. Mostantól mindig ilyen sima legyél, borotváld rendszeresen.”
Mindössze bólintani tudtam. Az iskolában az első tesióra után teljesen zavarban voltam. Noha legtöbb srác csak megnézte, kicsit elcsodálkoztak, de semmi komoly. De akkor is kisfiúnak éreztem magam és ez megalázó volt. De ugye hozzá kell szoknom. És teljesen szőrtelennek lenni nem az egyetlen dolog volt amit megkellett tanulnom.
Amikor apám újra horgászni volt, a mostohaanyám belépett a szobámba és azt mondta, „vetkőzz”.
Sóhajtottam és teljesítettem amit kért, azt hittem ez csak megint a „még mindig borotválva vagy” ellenőrzés. Elismerően bólintott, „Ügyes fiú, szép sima. Ma megismerkedsz a kiképzésed következő elemével.”
És azzal elővett egy furcsa fekete tárgyat, nagyjából a mutatóujjam nagyságú volt, de volt egy alapja.
„Tudod mi ez?”
Megráztam a fejem.
„Ez az úgynevezett análdugó (buttplug). Ez felmegy a fenekedbe. Most fordulj meg és hajolj előre.”
Sóhajtottam egyet és teljesítettem amit kért. Éreztem, ahogy a mostohaanyám bekente valamivel az ánuszomat és szépen lassan benyomta egy ujját. Lassan elkezdett análisan ujjazni. Először elég kényelmetlen, fájdalmas érzés volt, de egy kis idő múlva jólesett. Erekcióm lett közben, ezért elkezdtem a kezemet mozgatni a péniszemen, de ő rácsapott a kezemre, „Nem-nem, semmi nyúlka-piszka!”
Kihúzta az ujját, majd mondta, hogy forduljak meg. Ott álltam előtte meztelenül és néztem rá.
Elmosolyodott, „Kisfiú, egy kicsit játszok a fenekeddel és máris ennyire felizgulsz? Szeretnéd, ha anyuci egy jó nagy orgazmushoz juttatna? Igen? Szeretnél úgy elélvezni, mint még soha? Szeretnél?”
„Igen anya” Mondtam kicsit elpirulva.
„Könyörögj érte.”
„Kérlek anya, add nekem életem legjobb orgazmusát.”
„Jófiú leszel és feltakarítasz utána?”
A padlóra meredt a tekintetem, teljesen elvörösödtem, alig tudtam megszólalni, „I-Igen, jó fiú leszek és feltakarítok utána.”
„Remek, akkor fordulj meg és hajolj előre újra.”
Úgy tettem, majd éreztem, ahogyan mostohaanyám ujja újra az eddig szűz fenekembe hatol. Anya az asztalra nyúlt, majd odanyújtott nekem egy kis tálkát, azt a fekete fajtát amire a kávéscsészét teszik. Majd a bal kezével megfogta a péniszem és lassan elkezdte kiverni nekem, miközben a fenekemet ujjazta. Hirtelen végigfutott rajtam a bizsergés.
„M-Mi volt ez?”
„Ez a G pontod volt, kicsim. A férfiaknak is van. Tudod mi az a G pont? Nem, persze, hogy nem, hiszen még sosem ujjaztál meg egy lányt. Na mindegy. Ez a prosztatád, egy mirigy ami fontos az ejakulációhoz. Ez adja az ondófolyadékot a spermádhoz, amitől olyan fehéres lesz. Miközben a tested készül az orgazmushoz, az a folyadék itt tárolódik. Majd az ejakuláció pillanatában az a kis farkincád kilövelli magából. Most, úgy ujjazom, mint egy lány csiklóját. Amit persze nem tudsz, hogy kéne... Na milyen érzés?”
Mindössze egy halk nyögés hagyta el a számat. Fantasztikus érzés volt, éreztem, ahogy egyre közelebb vagyok az orgazmushoz. Lassan de biztosan csinálta. Majd egyszer csak nem tudtom tovább visszatartani.
Felnyögtem és tartottam a kis tálkát, majd mostohaanyám a lüktető péniszemet a tálka felé irányította. Minden egyes lüktetésre egy nagy adag meleg sperma lövellt ki a péniszemből, és közben az érzés, hogy a mostohaanyám masszírozza a prosztatámat, szinte felfoghatatlan.
Mire vége lett egész testem verejtékezett, kapkodtam a levegő után, a szívem meg szinte kiugrott a helyéről.
„Ez....elképesztő volt.” Mondtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.23 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2014. 09. 9. kedd 08:22
3P Többet nem ér.
#11 listike 2014. 09. 9. kedd 07:22
Úgy hülyeség az egész ahogy van.
#10 rockycellar 2014. 09. 3. szerda 20:19
Nem a legjobb de 6 pontot megér
#9 sztbali 2014. 09. 3. szerda 14:04
Túl bizarr.
#8 zsuzsika 2014. 09. 3. szerda 10:32
Nem tetszett.
#7 papi 2014. 09. 3. szerda 10:18
Ez csak egy beteg ember fantáziájában születhet meg.
#6 veteran 2014. 09. 3. szerda 08:15
Nagy ökörség.
#5 gyuri0926 2014. 09. 3. szerda 07:53
Micsoda egy faszság ez az egész , van aki ezen el tud élvezni ?????
#4 Andreas6 2014. 09. 3. szerda 07:34
Ekkora baromságot!
#3 Rinaldo 2014. 09. 3. szerda 06:51
jó.
#2 Dobszi 2014. 09. 3. szerda 00:37
jó de rövidek a részletek
#1 Törté-Net 2014. 09. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?