A+ A-

Forró nappalok és még forróbb éjek 5. rész

Ittunk egy pohárral, majd hirtelen így szólt:
- Beszaladok pisilni - és már indult is a házba.
- Jövök én is, várj! - s mentem utána.
Kimondottan jól esett a hűs levegő az elsötétített lakásban. Épp delet harangoztak, amikor a fürdőszobában csobogni kezdett a víz.
- Zuhanyzunk? - kiáltotta ki, ahogy babrált a csapokkal az ideális hőmérséklet beállítása érdekében.
- Zuhanyzunk hát! - léptem be én is a helyiségbe. S már toltam is le magamról a shortot, miközben gyorsan beugrottam még a WC-be. Pillanatok múlva már a langyos víz alatt álltunk mindketten.
- Nem lenne kedved inkább lubickolni egyet? - kérdezte, de mintha már meg is válaszoltam volna, leguggolt és bezárta a viszonylag nagy sarokkád lefolyónyílását, majd elfordította a csapot is.
- Bírod a forró vizet? - nézett hátra.
- Igen. - válaszoltam - És még lehet, hogy jót is tesz ebben a dög melegben. Gondolom, az arabok sem véletlenül teázgatnak sziesztájuk közben.
Hangosan zubogott a víz a kádba. Még valami habfürdőt is löttyintett a vízbe, miközben a csappal szemközt elhelyezkedtem. Felém fordult és a guggolásból térdelésbe váltott át.
- Nem jössz ide hozzám? - húztam fel a térdeimet.
- De! - és kezein támaszkodva már csúszott is közelebb. Ahogy hozzám ért, megfordult, hogy immáron leülve, széttárt combjaim közé feküdhessen. Hátát a mellkasomnak nyomva nyújtózott el az egyre emelkedő forró vízben, kezeit a térdeimre tette. Gyengéden átkaroltam, de időről időre, hol egyik, hol másik kezemet merítettem a vízbe, hogy mellét és hasát meglocsolhassam a tenyeremből.
- Jó sokat basztunk... - kezdte elmélázva - de akár hiszed, akár nem, már megint tudnék... - mondta miközben szemét lehunyva és tarkóját a mellemnek feszítve, kényelmesen kinyújtózott a habos vízben. A búgó hangja és apró mozdulatai az egész testemet átjáró kellemes bizsergést eredményeztek. Ez ráadásul egyre kevésbé tudott láthatatlan, sőt érzékelhetetlen maradni, mert a megkeményedő faszom követelődzőn a hátának nyomódott.
- Jól van, jól van! - ült fel haragot tettetve, majd lábait felhúzva kicsit felemelkedett. Miközben már fölöttem guggolt kinyújtottam és kicsit összébb is zártam a lábaimat, hogy könnyedén átléphessen fölöttük. Határozottan megmarkolta az ágaskodó farkamat és már igazította is magába. Térdeit behajlítva, a csípőjét előre tolva ereszkedett vissza rám, hogy jó mélyen kitölthessem a vágytól ismét izzó punciját.
- Na, így már egész jóóóó... - csendült kacér hangja, még mielőtt ütemesen csúszkálni kezdett volna a faszomon.
Viszonylag gyors tempót kezdett diktálni, de pontosan érezhető volt ezt csak bemelegítésnek szánja. Pár mozdulattal később előre dőlt, balkezén megtámaszkodott, hogy elzárja a csapot. Majd felegyenesedve már lényegesen lassabb, lágy ringatózásba kezdett. Izgató hullámokat vetett minden mozdulatunk. Előbb csak a csípőjét lazán fogva gyönyörködtem háta íveiben, tétlenül, csak fekve a vízben, később viszont már egyre jobban vágytam testünk közelségére, melleinek, hasának és ölének érintésére, simogatására. A kád szélében megkapaszkodva felültem hát és gyengéden átkaroltam a derekát. Az új pozitúránkban a ritmikus mozgás ellehetetlenült. Így jobbnak láttam, ha erőteljesen magamhoz húzom és balkezem már indult is ölének ázott bozontja, a jobb pedig mellének halmai felé.
Fejét a vállamra hátravetve élvezte simogatásomat.
- Szerinted... - súgtam később a fülébe - mögéd tudnék kerülni úgy, hogy benned maradok?
Nem válaszolt, csak előre billentette a fejét és felemelkedett egy kicsit, de feszülten ügyelt arra, hogy a makkom még hüvelyének záróizomgyűrűjén belül maradhasson. Óvatosan felhúztam a jobb térdemet, de nyilvánvalóvá vált, hogy így az elképzelésem nem lesz kivitelezhető. Ezért, amikor a másik térdemet is kezdtem már megemelni, erőteljes mozdulattal visszahúztam magamra.
- Várj! - szólt - Itt összehangoltabb együttműködésre lesz szükségünk... - és fenekét még erősebben az ölembe nyomta, miközben kissé előrehajolt, hogy kezeit kinyújtva, jó erősen belekapaszkodhasson a kád szélébe.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.05 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2015. 01. 10. szombat 06:51
7P
#8 Rinaldo 2014. 04. 18. péntek 12:18
Jó.
#7 A57L 2014. 04. 14. hétfő 05:40
Egynek elmegy.
#6 zsuzsika 2014. 04. 8. kedd 06:49
Nem rossz.
#5 rockycellar 2014. 04. 7. hétfő 19:00
egy jó közepes történet
#4 sztbali 2014. 04. 7. hétfő 12:41
Egész jó.
#3 genius33 2014. 04. 7. hétfő 06:47
Kellemes smile
#2 papi 2014. 04. 7. hétfő 04:49
Nem rossz
#1 Törté-Net 2014. 04. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?