A+ A-

Forró nappalok és még forróbb éjek 2. rész

- Te meg mit művelsz? - támaszkodtam fel könyökömre első álmomból felriadva miközben bárgyún nézhettem magam elé a sötétben.
- Itt árválkodott szegénykém... - kapta fel a fejét egy pillanatra, már amennyire ki tudtam venni -...gondoltam eljátszadoznék vele egy kicsit... - és csúsztatta is forró, nedves ajkai közé mereven ágaskodó farkamat.
- Hány óra van? - kérdeztem jó nagyot ásítva és nyújtózkodva, amikor felültem.
- Kettő, - válaszolt - legfeljebb fél három lehet - mondta alig érthetően, teliszájjal, mert az ölemben a fejét rendületlenül le- s felmozgatta.
Előre hajoltam és ahogy térdelt a lábaim között, két oldalt a derekától a csípője felé haladva masszírozni, simogatni próbáltam.
- Ez így nem ér - hajoltam a füléhez, mert szerettem volna magamhoz ragadni az irányítást.
- Hadd csináljam én is - noszogattam tovább, de szinte figyelemre sem méltatott. Ezért két kézzel kénytelen voltam megfogni a fejét, hogy felemeljem és homlokunkat összeérintve modhassam:
- Én is szeretnéééém - nyújtottam el nyomatékosítva.
- Csurom geci vagyok még - emelte át térdelve az egyik lábát a combomon, hogy kis terpeszben a tenyerével megtörölhesse punciját.
- Na és? - határozottan megfogtam a csuklóját és arcomhoz húztam, hogy lenyaljam a megtapadt cseppjeinket.
- Feküdj le! - próbáltam oldalra dönteni - Majd mindjárt tisztára nyallak... - de lelkes ajánlkozásomnak ellenállt.
- Ne máááár! - kérleltem tovább sikertelenül.
Játékos bírkózásunk közben ajkunk egyszer csak összeforrt. Csókolózva húztam fel egyik majd másik lábamat, hogy térdelve összeölelkezhessünk. Gyengéden átkarolva fektettem le az ágyra, feszülten ügyelve arra, hogy szánknál eggyé vált testünk még véletlenül se távoldohasson el.
Újra izzott a levegő köröttünk. Ölébe csusszanó kezemmel erőteljesen belémarkoltam, majd hirtlen magasba emeltem.
- Pfúúúj, micsoda lucsok - vetettem oda és utálkozónak tetsző mozdulattal a hasára kentem. Újra belé markoltam és fújolva arcomhoz húztam a kezem majd nagy nyelvcsapásokkal lenyaldostam közös nedveinket.
- Na jó! - ragadta meg a nyakam, hogy szájához húzzon és hevesen csókolni kezdett. Majd hirtelen a vállaimba markolt és a hátamra hegerített.
- Csak, hogy ne mond - kezdte - még a nyakadon se voltam... - és hirtelen mozdulatokkal az arcomra ült, így nedves szemérem szőrzete már az államhoz ért.
- Szia, kedves punci - próbáltam volna mondani, de torkomon akadt a szó, mert előre hajolva szinte gégéjéig engedve kapta be a farkam.
Miközben ő lassú, kimért mozdulatokkal járatta szájában ki-be a faszomat. Én nyelvemmel finoman megérintettem a nagyajkai takálkozásánál és komótosan körbenyaltam, ízlelgetve nedveink elegyét.
Nem kapkodtunk. Ínyencek módjára hagytuk hadd járja át minden tagunkat a kéj kellemes bizsergése. De élvezkedésünk végtelenségig történő elnyújtása minden igyekezetünk ellenére hamar kudarcba fulladt. Villámcsapás szerű hirtelenséggel a csúcsra jutva kontrollálatlanul hánykolódtunk hevesen zihálva, miközben hatalmasat élveztünk mindketten. Miután alábbhagyott testünk gyönyörtől édes minden görcse és rándulása: megfordultunk, hogy kellemesen kinyújtózva elheveredjünk egymás mellett.
- Kicsit megmosakodhatnánk - szólt később, ahogy megtámaszkodott egyik könyökén és kezdett felkászálódni az ágyról. Helyeslőn én is vele tartottam. A lakás félhomálya után a fürdő fényára mindkettőnket elvakított. Hunyorogva léptem hozzá közel, hogy gyengéd mozdulattal letöröljem szája sarkáról és álláról az ondó foltjaimat, ő pedig az arcomat végigsimogatva tüntette el szerelmi váladékaink hagyta nyomokat.
- Tudod ugye, hogy baszni akarok még? - tett úgy, mintha nem is tőlem, hanem a faszomtól kérdené miközben már a langyos vízsugarak alatt álltunk. Így egymás kölcsönös mosdatása megint buja előjátékba csapott át.
- Azt hiszem már én is... - fogtam meg a tövénél kicsivel később az ágaskodni kezdő fütyimet és az öléhez nyomtam.
Gyorsan beszappanoztuk egymást, majd lemosva magunkról a habot már törölköztünk is, hogy mihamarébb ismét egymáséi lehessünk. Kézenfogott és sietős léptekkel vezetett át a lakás sötétjén.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.18 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 01. 10. szombat 06:29
Nagyon kellemes !
#6 deajk2008 2014. 05. 29. csütörtök 12:02
10
#5 papi 2014. 04. 1. kedd 04:51
Tetszik
#4 cervelo 2012. 09. 24. hétfő 22:17
Nem rossz.
#3 Rinaldo 2012. 09. 24. hétfő 13:24
Jó a történet.
#2 genius33 2012. 09. 24. hétfő 07:38
Izgató smile
#1 Törté-Net 2012. 09. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?