A+ A-

Forró nappalok és még forróbb éjek 4. rész

Kinyújtózva, erőtlenül terültünk el a nyugágyainkon. Lehunyt szemmel élveztük a tűző nap forróságát. Azt hiszem én talán el is aludtam közben egy kicsit, mert nem tudtam eldönteni, hogy tudatos gondolataimban vagy az álmomban cikáznak az előző szerelmeskedésünk izgató képei. A lágyan ringó melleinek gyengéd érintéseit, síkos hüvelyének forróságát és ajkainak selymes csusszanásait éreztem. És folyamatosan hallani véltem kéjes sóhajait, valamint már-már szenvedőnek tetsző sikolyát is.
- Kihoznád a plédeket? - ért hozzám visszazökkentve a valóságba és ujjbegyével érzékien végig simogatta az oldalam.
- Persze, hozom. - pattantam fel és indultam is a kamra felé, hogy magamra kapjam a rövidnadrágomat. Felvettem a földön heverő ruháját és két kézzel megfogva párszor meglibbentettem, majd a karomon átvetetve, előbb még odamentem hozzá, hogy napágyának támlájára terítsem.
- Olyan kívánatos vagy! - súgtam a fülébe. Ő hunyorogva rám nézett és huncut mosollyal egy apró csókot lehelt az ajkaimra.
- Te is! - hallottam még szenvedélyes sóhaját, miközben a házba siettem.
A bejáratnál egy cipősszekrényen volt a két pléd, meg a naptej. Kezembe vettem mindent. Majd hirtelen eszembe ötlött vihetnék ki innivalót is. Gyorsan csináltam egy nagy adag fröccsöt és a kancsóval meg két pohárral az egyik kezemben, másikban a naptejes flakonnal, könyökömmel oldalamhoz szorítva a plédeket indultam vissza a kertbe.
- Gondoltam Te is innál egyet - mondtam és a testemnek feszített karomat felengedve hagytam, hogy a plédek a földre hulljanak. Letettem a flakont is, hogy tölteni tudjak italt a poharakba.
- Te egy gondolat olvasó vagy - ült fel és nyúlt a poharáért.
Mint akik épp ki akartak volna száradni, úgy hajtottuk fel egy húzásra a kellemesen hűs fröccseinket és miután letettük a poharainkat a földre már kezdtük is szétteríteni a plédeket, hogy áttelepedhessünk azokra.
- Marha meleg van... - ereszkedett le a térdeire és előre hajolva, négykézláb, nyúlt a naptejes flakonért.
- Bekenem magam - folytatta már ismét feltérdelve és egy adag naptejet nyomott a flakonból a jobb tenyerébe, s kezdte a melleire masszírozni.
- Hagyd csak! - nyúltam a flakonért, vele szemben térdre ereszkedve én is - Majd én bekenlek.
- Micsoda önzetlenség... - szólt és mindkét kezével még szétkente a mellein és a hasán a maradék krémet, amíg én is nyomtam egy adagot a tenyerembe. Majd a flakont letéve, közelebb araszoltam hozzá, hogy a tenyereim összedörzsölése után kezdhessem el a vállait és karjait masszírozva, bekrémezni. A sarkaira ült, maga mögött a kezein is támaszkodva kicsit előretolta csípőjét, hogy testének két oldalán szinkronban haladhassak le, a combjai felé.
Valamivel később felegyenesedett és máris babrálni kezdte nadrágom gombját. Majd, míg hasalva elhelyezkedett a pléden, én lekaptam a lehúzott zippzáros gatyám, hogy már meztelenül folytathassam a hátán a benaptejezését.
- Idejét sem tudom mikor keféltem utoljára ennyit - emelte fel oldalra fordítva egy kicsit a fejét.
- De ugye most sem lenne ellenedre? - leheltem kéjesen a fülébe költői kérdésemet, ahogy végig siklottak kezeim a teste két oldalán, a csipőjétől a válláig és a hátára simulva ráfeküdtem.
Érezhetően nem volt ellenére, mert már-már észrevétlenül megnövelte terpeszét, meg a fenekét is megemelte, hogy mihelyst akarok majd, beléhatolhassak. Egy halk "áhhh"-t hallatott, mikor a makkom felpattintva hüvelyének bejáratát, lassan utat nyitott forró barlangjának mélyébe. Alig értem célba, már emelkedtem is fel térdelésbe, hogy a síkossá vált makkom peremét puncijának bejárata dörzsölhesse ismét. Újra és újra gyengéden végig masszírozva a hátát, ismét ráhasaltam, hogy komótosan, megint a pinájába nyomuljon a faszom. Ilyenkor mindig hosszan előre nyújtva kezeit, csipőjét is magasabbra emelte, hogy egészen mélyre hatolhassak belé. Mikor újfennt felegyenesedtem végig simítva testét, most a vállaitól a csípőjéig, kicsit ő is visszahúzta kezeit és felemelkedett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.32 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 01. 10. szombat 06:44
Egész jó!8P
#7 A57L 2014. 04. 14. hétfő 05:41
Nem lett rossz.
#6 papi 2014. 04. 1. kedd 04:52
Nagyon jó
#5 Rinaldo 2013. 03. 26. kedd 09:48
Jó.
#4 rockycellar 2013. 03. 26. kedd 08:35
Nagyon jó, sőt izgató!
#3 genius33 2013. 03. 25. hétfő 20:29
Zsííír nyes
#2 Fuck89 2013. 03. 25. hétfő 18:33
Tetszik wink smile
#1 Törté-Net 2013. 03. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?