A+ A-

Elveszített csata, megnyert háború

Fordítás
Eredeti író: tmt
Eredeti történet
A bőrkanapén fekszem a nappaliban, az 500.000 dolláros kertvárosi házamban. Az óra a komódon minden múló másodpercet halk precizitással adta tudtomra. A hatalmas TV, a hifi és a házimozi rendszer, amit múlt márciusban vettem, meglapultak, a szokásos helyükön vártak a falnál. A bútorzat komoly, drága, jól jellemzi az embereket, akik itt élnek. Minden tárgy ugyanazt mondta: itt a család,
Egy családi kép, feleség, lánya és én, egy elegáns cseresznyefa keretben (ami gyönyörűen harmonizál a „Kentucky Derby zöld” színével a falnak), nézett le erre a felsőosztálybeli idillre. Igen, minden tökéletes lenne, ha nem feküdnék itt, bal kezemmel a fejem mögött, a jobbal átkarolva a félmeztelen lányomat.
A nevem Henry. A lányom neve Finnula, egy remek ír név. Mindenki csak Finn-nek szólítja. Ő az életem értelme, a hercegnőm, csak őt babusgatom. És épp most éltem át vele életem legizgatóbb szeretkezését.
Istenem! Úgy értem a francba, mit gondoltam? Ezen a reggelen az életem, hát nem volt remek, de ez... basszameg!
Rendben van, álmodoztam arról, hogy megdugom. Ez kifogásnak hangozhat, vagy valami béna önigazolásnak, de a feleségem, Cynthia és az én kapcsolatom legjobb esetben is feszült volt, úgyhogy a fantáziám eléggé fejlett volt. De kb. tizenöt perccel ezelőttiig megtartottam eskümet. tizenöt perccel ezelőttiig csak kivertem párszor az érzéki lányommal való szeretkezésre gondolva.
Mi a francot fogok csinálni?
Ölelkeztünk, kanál pózban a hűvös kanapén. A lélegzetéből ítélve elaludt. Csukva tartottam a szemem. Az agyam szédült, mint egy kiskutya a farkát kergetve, próbálva kiutat találni a zűrből.
Összepakolok és elfutok, ez fordult meg a fejemben, ez volt az egyetlen eredménye a próbálkozásomnak, hogy valami gyors megoldást találjak.
Tudtam, hogy soha, soha nem történhet meg megint.
Vicces, hogy hogyan működik az elme. Ahogy egyik felem esküdözött, hogy levágja a karomat, mielőtt újra bűnbe eshetnék, és az egóm kritikusabbik fele durva véleményt fejezett ki a gonosz természetemmel kapcsolatban, addig az agyam másik felének feltűnt, hogy milyen puha és csodálatos a lányom nagy, fiatal mellei a pólója anyagán keresztül is.
Úgy értem, nem tehettem róla, de megtörtént.
A farkam újra meredezni kezdett.
Ki kellett volna mentsem magam a kínos szituációból, de a meleg, puha, meztelen feneke olyan jól simult hozzám.
Úgy értem, valószínűleg felkeltem volna, de Finny ezt a pillanatot választotta, hogy közelebb csússzon, nekidörgölve szép, kerek fenekét a sebesen duzzadó farkamnak.
- Mmm! - nyögte Finn lágyan.
Még mindig nem tudtam, hogy szendereg-e vagy nem. És habár a riasztók megszólaltak a fejemben, nem tudtam megállni, hogy hozzá ne dörgöljem magamat.
A jobb kezem a bal mellét takarta, és hagytam, hogy a hüvelykujjam a keményedő mellbimbójával játsszon. Lenéztem kettőnk közé, és láttam, ahogy a nagy, lila fejű farkam a selymes fenekének rózsaszín farpofái közül kandikál ki.
- Annyira dögös vagy, bébi! - súgtam.
Finn hátrafordította a fejét. A világoskék szemeit elhomályosította a kéj.
- Ó apa, akárcsak te.
Előrehajoltam és ajkaink találkoztak. És még egyszer újra. Finn felemelte a jobb kezét, és átkarolta fejem. Lágyan csókolóztunk, mint a félénk szüzek.
A kezem izgett-mozgott a pólója alatt, újra felfedezve a melleit, lágy köröket rajzolva a mellbimbója köré. Finn az alsó ajkamat szopta, finoman végighúzva rajta a nyelvét, miközben gyorsabban izgett-mozgott a merev férfiasságomon.
Az ellenállás összes gondolatát elmosta az ínség és a vágy. Bal kezemmel arra bátorítottam Finnt, hogy felsőtestével előredőljön. Rögtön megértette. Derékból csak egy picit előrehajolt, hátranyúlt jobb kezével hátranyúlt, megragadta a farkamat, és szűk, kis puncijának nedves és vágyakozó nyílásához igazította.
- Gyerünk, apa, csináld!
Egy pillanatig azt terveztem, hogy gyengéd leszek, hogy szeretkezni fogunk, nem pedig baszni. De ezekkel a szavakkal, a terv elszállt, és farkamat egyenesen lányom pinájába vágtam.
- Ugh! - nyögött fel a behatolástól. - Ezaz, Apa, olyan nagyon nagy vagy!
Francba is, kurvás volt. Mi mást tehettem volna, minthogy nagyon megbaszom? Mindkét kézzel megragadtam a csípőjét és dugni kezdtem.
- Ó, igen! - sikította - Ó, ne hagyd abba! Ne, várj... állj!
Megdöbbentem. Megálltam.
- Mi van? - kérdeztem döbbenten.
- Várj. - mondta Finn kiszabadítva magát, megpróbálva felállni.
- Bébi, bántottalak...
- Nem, butus. - Előttem állva lerángatta a pólóját magáról és a sarokba dobta.
Most először pillantottam meg testét teljesen kitárulkozva. Pompás volt, hibátlan. Azonban mégsem élvezhettem a látványt sokáig.
- Ez nem volt a legjobb pozíció.
Finn megfordult, és négykézlábra ereszkedett, a seggét és kitágult punciját fordítva felém.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.31 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L 2014. 11. 7. péntek 07:05
Nem rossz történet.
#13 sanyi0227 2013. 08. 18. vasárnap 07:01
nekem tetszett ,10. de hol az eleje amikor is össze jönnek .
#12 Bikmakkocska 2013. 02. 6. szerda 20:49
Nem ezt vártam a cím után, közepesen gyenge.
#11 morthop 2012. 05. 3. csütörtök 09:11
erős közepes
#10 fatality1 2012. 04. 26. csütörtök 21:02
fura hogy embereknek ilyen tetszik. édes tiltott gyümölcs esete?
#9 boyka92 2012. 04. 19. csütörtök 23:01
A pedofilt kiherélni!!
#8 v-ir-a 2012. 04. 10. kedd 22:53
ez élvezetes, lendületes volt..naná h újra és újra együtt lesznek, mert a kiscsaj rácuppant apucira, és ő " soha semmit nem tagad meg tőle" nyes
#7 x124 2012. 04. 10. kedd 19:36
Jó!
#6 tomjoe 2012. 04. 10. kedd 13:26
folytasd
#5 JoeMiller 2012. 04. 10. kedd 12:30
Persze, hogy megteszi, Én is megtenném.. :-P
#4 Kaszkadör 2012. 04. 10. kedd 09:23
Meg fogja tenni újra és újra mert már rá érzett a fiatal test ízére nyes
#3 Rinaldo 2012. 04. 10. kedd 07:26
Soha többé fogadkozik de újra megteszi.
#2 genius33 2012. 04. 10. kedd 05:28
Hmm...
#1 Törté-Net 2012. 04. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?