A+ A-

Apa segít rajta

Fordítás
Eredeti író: tmt
Eredeti történet
A mai egy szar nap volt. Elnézést a szókimondásért, de az volt. Az első órai spanyolóra borzalmasan telt, és az a rohadt tanár, Mrs. Guttierez, aki utálja a pofámat, az egészet azzal töltötte, hogy az osztály előtt szívatott. Ráadásul vizes lett a fehér iskola egyenruhám blúza, pont a jobb mellbimbóm fölött. Tudnotok kell, hogy a melleim igazán nagyot nőttek az elmúlt egy évben, és úgy tűnik, hogy szóbeszéd tárgyai lettek az iskolában. Az összes fiú szeretett miattuk, az összes lány utált értük. Na, szóval, valahogy vizes lett a blúzom, ahogy ittam a csapnál, és amikor felegyenesedtem, mindenki láthatta a bal cicimet, a duzzadt bimbómat, ami tisztán látható volt az áttetsző melltartó alatt, amit viseltem. Annyira szégyenkeztem, hogy a mosdóban rejtőzködtem a negyedik óra végéig, amíg meg nem száradt a blúzom.
Iskola után hazafelé menet, pár srác hazáig követett, cukkoltak, kis kukucskálásért könyörögve. Nem törődtem velük, úgyhogy végül lekoptak. Nem mintha soha nem hagytam volna, hogy egy srác megnézze a melleimet. De minden egyes alkalommal, amikor hagytam magam rábeszélni, később megbántam. Egy pillantást vetettek a nagy, gyönyörű melleimre, és az izéjük, a farkuk, máris keményedni kezdett. Pár srác megfogta őket, és azonnal elmentek a nadrágjukba. Pár srác könyörgött, hogy játsszak a farkukkal. Megtettem. Nagyon tetszett. Főleg mikor elmentek, és a forró, ragadós gecijük ellepte a kezemet. De ezután mindig vége volt. Úgy tűnt, hogy mind csak annyit akartak, hogy megnézhessék és megfoghassák a melleimet. Én többet akartam ennél.
Ne érts félre. Nem vagyok prűd. Valójában amiatt aggódok, hogy esetleg nimfó vagyok (Épp most tanultam ezt a szót.) Mindig csak a szexre gondolok, és naponta általában több, mint egyszer maszturbálok is. Szegény puncikám szinte mindig nedves. De én egy fiút - nem is, egy férfit - akartam, aki úgy bánna velem, ahogy megérdemlem, hogy bánjon. Valakit, aki kényeztetne, aki úgy bánna velem, mint egy hercegnővel, nem mint egy lábakon járó mellel.
Tehát vissza oda, hogy mentem hazafele. Késő szeptember volt, de még mindig nagyon meleg. izzadni kezdtem. Kb. két kilométerre lakom az iskolától, de szeretek gyalogolni. A mai hőségben viszont azt kívántam, hogy bárcsak busszal mentem volna. Alig vártam, hogy hazaérjek és levetkőzhessek. A blúzom nedves volt az izzadtságomtól. Még a combjaim között is verejtékeztem, és biztos voltam benne, hogy a bugyim is átázik.
Három háznyira a házunktól, Mr. Allen, aki épp nyugdíjba ment az irodai munkájából, az utcán mosta a kocsiját. Ő elég kövér és undorító, de legalább kedves. Ahogy közelebb értem, felnézett és integetett, abbahagyva a kocsimosást, hogy rám köszönjön. Megálltam, és beszélgettünk egy kicsit. De, ahogy észrevettem, amíg beszélgettünk, a melleimet bámulta. Biztos voltam benne, hogy látja a mellbimbóin udvarának sötétebb udvarát a nedves blúzomon és csipkemelltartómon keresztül. A mellbimbóim megkeményedtek a hipnotikus tekintetétől. Jó centit szoktak ágaskodni, ha fázom vagy fel vagyok izgulva, sőt, a fenébe is, néha minden ok nélkül megmerevednek. Szegény Mr. Allen nem is tudta levenni róluk a szemét.
Először undorított. De aztán, ahogy többet beszélgettünk, ahogy még többet bámulta őket, annál jobban beindultam. Nyújtózkodni kezdtem, ívbe görbítettem a hátamat, a melleimet kitoltam. Mr. Allen következő mondata közepén köhögni kezdett. Közelebb léptem, hátba veregettem, megkérdeztem, hogy jól van-e, miközben a bal mellemet nekinyomtam. A merev bimbóm pettyüdt karját bökdöste. Azt hiszem az ájulás határán járhatott. Csak egy laza rövidnadrág volt rajta, és láthattam a merevedését megnőni. Mr. Allen elhúzódott, dünnyögött valamit arról, hogy a házba hagyott valamit.
Rendben, mondtam neki, elköszöntem, majd tovább siettem hazafele. A puncim égetett, és tudtam, hogy segítenem kell magamon. Szerencsére a ház üres volt. Mindkét szülőm dolgozott, az anyám, akivel nem jövök ki túl jól, sokáig dolgozik, a legtöbb este hétig is. Az apám általában hat körül érkezik, néha korábban.
Akárhogy is, egyedül voltam. Örömteli módon egyedül. Felrohantam a lépcsőkön és levetkőztem. Egy pillanatot szántam rá, hogy megcsodáljam magam a tükörben. Nem vagyok szuper vékony, de nem vagyok dagadt sem. Szeretek úgy gondolni magamra, hogy húsos vagyok. Tudom, hogy ez a szó rosszul hangozhat, de számomra szexinek hangzik.
Sötét hajam a vállamig ért, és kiemelte a világoskék szememet. Van pár kósza szeplő az orrom körül, de úgy gondoltam, hogy épp csak segítettek a csinos összképhez. Az ajkaim természetesen dundik voltak, azt hiszem a helyes kifejezés a teltek, épp úgy, ahogy Drew Barrymore-é is.
Mint ahogy korábban is mondtam, a melleim nagyok voltak - reméltem, hogy 38D méretig is megnőnek- nagy, sötétrózsaszín bimbóudvarral. A csípőm egy kicsit széles volt, és a fenekem szélesebb, de kemény és selymes. Szerettem végigfuttatni a kezemet a seggemen, és reméltem, hogy egyszer találok egy férfit, aki szintén szeretné.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.97 pont (188 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 vakon54 2018. 01. 1. hétfő 02:53
Az uborka meg fonnyadozott magába.
#13 A57L 2016. 09. 3. szombat 06:12
Jól megírt írás.
#12 feherfabia 2016. 03. 26. szombat 06:39
Nagyon jó!
#11 fingerlis 2015. 06. 16. kedd 16:50
...,aki pedig kb.5 napja nem verte ki ,annak ez már indíték lehetett.....
10*
#10 papi 2015. 03. 8. vasárnap 12:53
Egész jó
#9 listike 2014. 09. 8. hétfő 11:46
Közepes.
#8 papi2007 2013. 05. 19. vasárnap 15:22
elélveztem
#7 tenzin 2012. 04. 29. vasárnap 19:23
gyors volt. vagy gyorsan olvastam?
#6 v-ir-a 2012. 04. 2. hétfő 23:21
maga a történet jó, de a párbeszédek olyan mesterkéltnek tűnnek...
#5 x124 2012. 04. 2. hétfő 20:54
Jó!
#4 sztbali 2012. 04. 2. hétfő 19:23
Nrm rossz.
#3 Rinaldo 2012. 04. 2. hétfő 07:47
Nem semmi ahogy a kis kurva a nagy uborka helyet rá cuppant az apja nagy farkára.
#2 genius33 2012. 04. 2. hétfő 07:41
Hmmm ez szép történet smile Csóró uborka meg kimaradt a jóból nyes
#1 Törté-Net 2012. 04. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?