A+ A-

Édes sokas 3. rész

Eljött a várt buli szombat estéje, amire néhány napja gyönyörű hennafestés emlékeztet a testemen. Természetesen elmeséltem otthon, hogy mi történt Carlaék házában, először csak úgy nagyvonalakban, aztán...miután csokifiú hosszasan diskurált telefonon életem párjával, egészen részletesen is beszámoltam az eseményekről. Férjuram jókat mosolygott a bajúsza alatt, és időnként megjegyezte, lám, lám, miből lesz a cserebogár.
Szombat este egy kiadós vacsorát ettünk a kedvenc éttermünkben, hogy egész biztosan ne haljunk éhen az éjszakában. Vacsora közben, kihasználva, hogy az általunk beszélt anyanyelvet egészen biztos, hogy senki nem beszéli rajtunk kívül, pikáns témákról folyt a társalgás. Részletekbe menően kérdezte, hogy miért izgatott a kiszolgáltatottság érzése, és hogy miért szeretem nézni, ha ő egy másik nővel van együtt. Különös....hosszú évek házassága alatt ennyire kivesézve valahogy nem beszéltünk ilyenekről! Amikor elkezdtünk swingerezni, egyszerűen egy kis változatosságra vágytunk, legálisan, és miután kipróbáltunk, megegyeztünk abban, hogy ez jó és kész. De most alaposan kibeszéltük a témát, no és az új tapasztalataimat, amiket a minap szereztem. Hogy mi az izgató abban, hogy korlátozzák a mozgásszabadságomat? Nem egyszerű megmondani...először is csak akkor lehet jó, ha ezt olyan ember teszi, akiben bízom, és tudom, hogy soha nem tenne olyat, ami nekem nem jó. Ha pedig így van...izgalmas, hogy fogalmam sincs, hogy a következő pillanatban mi fog történni, és semmiféle befolyásom nincsen rá. Egyedül az a biztos, hogy jó lesz. Miért jó nézni őt mással? Hát mert... formás, imádom, tehát akár „kívülállóként“ is jó gyönyörködni benne, és nézni, ahogy élvezi. Szeretem nézni őt sport közben is, amikor az izmai pattanásig feszülnek, és egyszerűen szép.
Vacsora után megfelelő hangulatban indulunk a klub felé. Kicsit sajnálom, hogy az első két órát háziasszony szerepében kell töltenem, kedélyesen csevegve az újonnan érkezőkkel, és csak utána csatlakozhatok a társasághoz. Egyetlen előnye a dolognak, hogy így minden érkezőt megnézhetek magamnak. Bár meglepetésként érne, ha a lassan összeszokottnak mondható hatosunkba be tudna férkőzni bárki más. A klub tulajdonosa egy pohár pezsgővel fogad minket, és miután megszabadulunk a felesleges ruháktól, kedélyes csevegésbe kezdek vele, miközben fél szemmel látom, hogy korai vendégek lévén, a férjem a jacuzziban egyedül élvezi a langyos nyári éjszakát. Fotóra illő látvány, de tényleg.
Lassan érkeznek a vendégek, legtöbben tudják, hogy a mai éjszaka különleges, és a gátlásaikon kívül a ruhájuk nagy részétől is meg kell válniuk néhány órára. A nem meghívott vendégek viszont csodálkoznak, de csak egy-két pár fordul vissza, a többiek elveszik a welcome pezsgőt és engedelmesen indulnak az öltöző felé. Megérkezik Rodrigo is a mindig tökéletesen kinéző szöszi feleségével. Buja csókkal köszöntenek, és ígéretemet veszik, hogy hamarosan találkozunk. Befut Csokifiú is Csokilánnyal, talányosan mosolyognak és miközben a pasi szorosan magához húz és a nyakamba csókol, figyelmeztet, hogy különös élmények várhatnak ma rám. Hogy mifélék? Majd ha szabadulok, meglátom! Jóleső borzongás fut végig az érintése nyomán. Nagy kedvem volna átkulcsolni a derekát és hagyni, hogy a falnak döntsön...
Lassan megtelik a ház, zárják is a kapukat, elkerülve a túl nagy tömeget, így a tulaj a fenekemre csapva utamra enged. Épp itt az ideje! A csaknem meztelen emberek látványa jó hatással van a libidómra, és mintha az élet is megindult volna már, egyre több szeretkező párt, csoportot látok, a hanyagul lefüggönyözött pavilonokban, és a gyepre terített matracokon. Tanácstalanul bolyongok, nem lelem a páromat, s bár itt-ott kedvesen invitálnak a társaságba, visszautasítom őket, mert erősen kívánós vagyok...s ez a kívánás egyetlen emberre korlátozódik. Valahonnan előkerül a keresett, mosolyogva sétál felém, egyszál boxerben.
- Szia kedves Idegenem. - kezdi, és a meglepett arcom láttán egy kis magyarázattal szolgál. - A héten egy új arcodra csodálkoztam rá 15 év után, de egyenlőre csak közvetetten. Szégyenld magad, hogy nem nekem mutattad meg először. Ezért ma büntetésben vagy. Mostantól fogva csakis azt teheted, amire utasítalak. Ha kiengesztelsz, elnyered jutalmadat. Majd...sokára...
- Rendben kedves, legyen óhajod szerint - sóhajtom a fülébe, miközben belesimulok a karjaiba.
Szó nélkül vezet az egyik sátor felé, út közben kiveszi a kezemből az ott felejtett pezsgős poharat. Enyhén zsong tőle a fejem, de épp csak annyira, hogy mindenféle zavaró gondolat nélkül bele tudjak feledkezni ebbe a különös játékba. A függönyök mögött a hatosunk négy tagja erősen egymásba gabalyodva szeretkezik, ügyet se vetve a megérkezésünkre. Leheveredünk melléjük, olyan távolságban, hogy ne zavarjuk meg őket, és néhány percig legeltetjük a szemeinket. El bírnám nézni őket még egy ideig, de uram és parancsolóm másképp dönt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.45 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Sierra 2014. 03. 23. vasárnap 22:23
Köszi Pavlov. A benne maradt helyesírási hibákért mindig pironkodom! Alapból jó a helyesírásom, de van néhány típushiba, ami mindig becsúszik! A folytatáson még gondolkozom. A társasjáték party elég jó volt élőben, de...bevallom elég homályosak a részletek, sokat kell majd improvizálnom nyes
#9 Pavlov 2014. 03. 23. vasárnap 14:25
Határozottan fejlődtél az első történet óta. Jobb a helyesírás, mintha többször át is nézted volna a szöveget, gördülékenyebb lett. Hardcore és mégis ötletes, egyéni fogalmazás. Várom a következőt!
#8 genius33 2014. 03. 19. szerda 19:29
Nekem nem jött be.
#7 Sierra 2014. 03. 18. kedd 14:38
Köszönöm a szűkszavú véleményeket.
#6 rockycellar 2014. 03. 17. hétfő 19:54
jobb mint az előző rész..
#5 veteran 2014. 03. 17. hétfő 08:06
elmegy
#4 Rinaldo 2014. 03. 17. hétfő 07:54
Szuper jó.
#3 zsuzsika 2014. 03. 17. hétfő 07:11
7 pont.
#2 papi 2014. 03. 17. hétfő 04:54
Nem rossz
#1 Törté-Net 2014. 03. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?