A+ A-

Lányommal Kenyában 4. (Befejezö) rész

Másnap megint délig aludtunk, aztán délután a lányommal taxival bementünk a közeli városba vásárolni szuveníreket. Írhatnék a hatalmas ellentétekről a gazdagság és a mélynyomor közt, melyek lépten-nyomon elénk kerültek, de ez nem útleírás, sem szociológiai tanulmány. Mi ide nyaralni és élvezkedni jöttünk és különben is ez egy szex történet.
Úgyhogy maradjunk csak ennél a témánál! Ha valakit más is érdekel, az nézze a Discovery csatornát, vagy olvasson útikönyveket.
Késő délután, mikor visszatértünk a szállodába kimentünk a partra még egy kicsit napozni. Már csoki barnák voltunk, de már csak egy nap volt hátra a nyaralásból. Másnap este indult vissza repülőgép.
Edit és Ági is odahevert mellénk. Ági nagy vigyorogva elmesélte, hogy a férje panaszkodott, hogy sokat alszik, és vele alig törődik. Ági gyorsan leszopta, úgyhogy a pasi nyugton volt. Edit viszont teljesen fel volt dúlva, amikor elmeséltük neki az éjszakát.
Azt mondta, hogy nem akar úgy elutazni, hogy még egy hatalmasat ne kúrna a néger srácokkal. Kitalálta, hogy csináljunk egy búcsúpartit, és Ági adjon neki is altatót, mert ő is részt akar venni rajta. Erre már mi is gondoltunk, sőt Dórika már meg is beszélte Obuval a bulit. A Főnök visszaüzent, hogy éjfél felé várnak minket.
A probléma ott volt, hogy a csoportnak is szerveztek egy búcsúpartit, amin részt kellett vennünk, és csak amikor már mindenki jó részeg lett, akkor tudtunk lelépni. Megdumáltuk, hogy mi előre megyünk a lányommal és Ági meg Edit utánunk jön, amikor a férjeiket elaltatták. Már mindenki eléggé berúgott és végül is Ági is és Edit is be tudta csempészni az altatót a férjeik italába, úgyhogy azok szépen ki is dőltek még éjfél előtt. A két csaj eltámogatta a férjeiket aludni, mi meg előrementünk Dórikával.
Csak egy lenge kis ruha volt rajtunk és bugyit sem vettünk fel.
Amikor beléptünk a tetőlakosztályba, meglepetéssel láttuk, hogy nyolc pasi vár minket. A lányom oda is súgta vigyorogva: ha Ágiék nem jönnek, ezek szerteszét kúrnak minket!
A pasikon nem volt más csak bermuda gatya. Fekete, izmos testük olajosan csillogott a félhomályban. Természetesen pornó filmet néztek, amitől már mindegyiknek állt a farka. Obu odalépett hozzánk és kérdezte, hogy hol a többi csaj. Mondtuk, hogy mindjárt jönnek. Megfogta a kezünket és a szoba közepére vezetett. Bemutatott azoknak, akik még nem ismertek minket. A pasik vigyorogva néztek minket, és gátlástalanul markolászták a farkukat. Majd kaptunk egy pohár jeges pezsgőt és engem a Főnök magához intett. Odaléptem és ő az ölébe ültetett, Dórika meg a fia mellé penderült. Kortyolgattuk az italunkat és zenét hallgatva dumálgattunk. A Főnök benyúlt a ruhám alá. A csípőmet és a fenekemet simogatta és azt mondta, hogy nagyon szomorú, hogy másnap elutazunk, mert ilyen szuper csajokkal még nem volt dolga. Mondtuk, hogy mi is szomorúak vagyunk, mert nagyon jól éreztük magunkat. Mikor benyúlt a popsim partjai közé éreztem, hogy a bimbóim megkeményednek. Megmarkoltam a farkát és a nyelvemet a szájába nyomtam.
Közben Dórika Jimmyvel egymást fogdosva csókolózott, majd a lányom kitalálta, hogy őt is kenjék be olajjal, mert nagyon tetszik neki, ahogy a fiúk teste csillog az olajtól. Jimmy hozta a flakont, a lányom meg kibújt a ruhájából. Egyből meztelen lett. Ez persze nagyon tetszett a pasiknak. Enyhe terpeszben odaállt a fiú elé. Szép bronzbarna testén csak a tanga által takart háromszög világított. Láttam, hogy a fiúk guvadt szemmel nézik, ahogy Jimmy elkezdte olajozni. Obu is odalépett és már négy kéz simogatta a testét. Dórika viháncolva élvezte, ahogyan a melleit, a popsiját és a punciját is bekenik. Kis rózsaszín mellbimbói hegyesen meredeztek. A Főnök nézte őket, majd maga elé állított és intett, hogy dobjam le a ruhám. Kibújtam belőle és ő is elkezdte a testemet olajozni. Majd megfordított, előredöntött és a popsimmal kezdett el foglalkozni. Közben odaszólt a többi fiúnak, hogy ők is segíthetnek. Na, ezek után nyolc olajos kéz simogatott engem és nyolc a lányomat. A Főnök ujjai a fenekembe és a puncikámba is becsusszantak. Mellbimbóim meredeztek, ahogy a srácok kenegették. Nem kellett volna sok, hogy ettől elélvezzek! Nagyon finoman csinálták. Dórika sikongatva élvezte a kényeztetést és elkezdte lerángatni a fiúk nadrágját. Kőkemény fekete faszok pattantak elő, ő meg olajos kézzel markolászta őket.
Na, ekkor nyílt az ajtó és belépett Ági és Edit.
- Hé, mi folyik itt nélkülünk? - kiáltotta Ági és azonnal ledobta magáról a ruhát. Edit követte a példát.
- Most velünk is foglalkozzatok!
A pasik vigyorogva fordultak feléjük és már olajozták is őket. Ők is ugyanúgy viháncoltak a kezeik között, mint mi. Mikor mindegyikünk teste sikamlós lett, felerősítették a zenét és táncolni kezdtünk. Csak a Főnök maradt ülve és nézett minket. Közben a farkát hegyezte. Olajos testek simultak össze táncnak nevezett ritmikus összedörgölőzés közben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 veteran 2013. 12. 18. szerda 10:31
nagyon jó.
#6 papi 2013. 12. 18. szerda 07:44
Szép lezárása a nyaralásnak
#5 Rinaldo 2013. 12. 18. szerda 07:36
Jó nagy kurvák.
#4 tiborg 2013. 12. 18. szerda 06:35
ez a fejezet elmarafdhatott volna, ez ismetlese az elozo 2 fejezetnek.
#3 A57L 2013. 12. 18. szerda 06:13
Nagyon jó.
#2 feherfabia 2013. 12. 18. szerda 05:31
#1 Törté-Net 2013. 12. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?