A+ A-

Az új barinőm

A történetem 2010-ban kezdődőt, ami nem egyszeri alkalom volt. Akkor 30 éves voltam.1 évvel voltam túl egy szakításon, ami eléggé megviselt. Ekkor úgy gondoltam itt az ideje ismerkedni, kapcsolatot keresni.
Úgy gondoltam, hogy a net világa lesz a megfelelő. Regisztráltam több oldalra is. Elkezdtem irkálni csajoknak. Első hónapokban nem nagyon írtak vissza vagy pár üzenet után eltűntek. Tehát sok sikerem nem volt.
Egy szeptemberi napon viszont sikerrel jártam. Ráírtam egy nagyon csinos csajra, akit Viviennek hívtak, az adatlapja szerint 25 éves, 170 cm magas,60kg, félhosszú barna haj és barna szem. Az egy szem képe alapján semmi különöset nem lehetett látni rajta. Mivel nagyon csinos volt, nem is számítottam rá, hogy válaszolni fog. De meglepetésemre, másnap jött egy üzenet tőle és elkezdtünk beszélgetni. Kb. 2 hetes beszélgetés után, megbeszéltünk egy találkozót és októberben találkoztunk. Ő Budapestről költözött le a megyémbe, egy nagyvárosba.
Eljött a találkozás napja. A város plázájában találkoztunk. Élőben még szebb volt, mint a képeken Még jobban tetszett. Mint írtam, barna haj és gyönyörű barna szemek. Alkatán nem lehetett semmit sem kifogásolni. Mellei közepes méretűek voltak, de feszesek. Ekkor még csak sejtettem, hogy szilikonosak. Szolid smink. Első találkozásnál csak beszélgettünk. Nem volt semmi különös. Második talinál vacsiztunk és sétáltunk. Harmadiknál moziztunk és vacsoráztunk. Viszont itt pörögtek fel az események.
Vacsora után már búcsúzkodni akartam mikor megkérdezi Vivien:
-Nem akarsz feljönni hozzám egy kávéra?
-Szívesen felmegyek, de csak teára, mert a kávét nem szeretem. Válaszoltam.
Négyemeletes tömbház második emeletén lakott. Igényesen berendezve. Két szobás volt. Egyik hálószoba, másik nappalinak kialakítva. Meg konyha és fürdő szoba, és egy kisebb előszoba.
Megérkezvén beinvitált a nappaliba és leültetett. Ő kiment a konyhába elkészíteni magának a kávét és nekem a teát. Nappaliban beszélgettünk, miközben szürcsöltök az italokat. Beszélgetés közben, azt éreztem, hogy egyre forrósodik a hangulat. Hirtelen ötlettől vezérelve elkezdtem felé hajolni, hogy megcsókoljam. Erre ő elhúzta magát.
-Valami baj van? Kérdezem.
-Nincsen semmi. Válaszolta.
-De akkor miért húzódtál el tőlem? Talán nem jövök be?
-De nagyon is. De mielőtt bármi is történik, tudnod kell valamit rólam. Jött a válasz.
Egy kicsit megijedtem a válaszán, de kíváncsi voltam mi lehet az.
-Oké, mondjad mi az.
-Inkább megmutatom, mint elmondom. Jött a válasz.
Erre felállt a kanapéról és elkezdte az övcsatját kioldani és nadrág cipzárját lehúzni.
-Mit csinálsz? Kérdezem
-Nyugi, nem kell félned. Nem lesz semmi baj. Mondtam, hogy tudnod kell valamit és meg kell mutatnom.
És már tolta is le a nadrágot. És a nadrág alatt csak egy fekete tanga bugyi volt. Ezt is elkezdte letolni. Mikor felegyenesedett és kicsit terpeszben állt, akkor láttam, hogy farok volt a lábai között.
Egy kicsit meglepődtem. Nem a farok láttán. Mivel sexeltem már előtte pasival. De ez másik történet. Hanem azon, hogy egy ilyen gyönyörű lánynak nem puncija van. Alakján egyáltalán nem látszott, hogy pasi volt. Teljesen nőies volt.
Meglepődésemet látva megkérdezi:
-Minden rendbe?
-Mondom minden rendbe, csak meglepődtem kicsit.
-Nyugodtan kérdezhetek bármit. Mondja. De közben öltözik fel.
Jó sok kérdésem volt hozzá és ő mindenre válaszolt. Elmesélt mindent. Hosszúra nyúlt beszélgetés után puszikkal váltunk el.
3 nap után írtam neki, hogy találkozzunk. A lakására mentem fel és ekkor történt meg az, aminek meg kellett történnie. Vittem piát és a nappaliban elkezdtünk piálni. Mikor már éreztük a pia hatását és megcsókoltam. Elkezdtünk smárolni. Meg kell hagyni, nagyon jól csókolt. Majd puszilgattam a nyakát, a füle tövét miközben a melleit simogattam, masszíroztam ruhán keresztül. Kemények és feszesek voltak a mű mellei. Ezután levettem a felsőjét és a melltartóját. Csak úgy ugráltak feszes mellek. Mellbimbók olyan kemények lettek, amivel még nem találkoztam. Egyik mellet a számba vettem és elkezdtem nyalogatni, miközben a kezemmel a másikat izgattam. Simogatta, gyűrtem, bimbókat morzsolgattam. Aztán váltottam a melleken. Miközben szívogattam a melleket a kezem lecsúsztattam a lábai közé és simogatni kezdtem a farkát. Ami már duzzadt volt. A simogatástól még keményebb lett.
Felállt és levette a nadrágját és a bugyit. Én a kanapénak dőltem, ő felállt a kanapéra velem szembe miközben a kemény farkát húzogatta. Farka nem volt nagy,14/4 cm. teljesen csupasz, kicsit felfelé kanyarodó.
Ahogy felállt a kanapéra felém szembe, a farka az arcommal szembe. Megéreztem a parfümje illatát, amivel befújta a hímvesszőjét. Az illattól még jobban beindultam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.23 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 RAVETRAIN 2016. 08. 30. kedd 12:46
De miért nem élveztetek egymás fenekébe?
Amúgy hát igen. A fogalmazás miatt élvezhetetlen.
#7 AlexHun 2016. 08. 30. kedd 11:55
Ilyen helyesírással inkább NE MESÉLJ!!!!
#6 ethylen 2016. 08. 30. kedd 09:07
Pongyola írás, pongyola fogalmazás. Rengeteg nyelvtani hibával.Legalább annyit tegyél meg hogy bekapcsolod a szövegszerkesztőben a helyesírás ellenőrzést.
#5 veteran 2016. 08. 30. kedd 07:50
Már megint.
#4 feherfabia 2016. 08. 30. kedd 06:53
Közepes!
#3 zsuzsika 2016. 08. 30. kedd 05:56
A57L
És egyre gyengébbek.
#2 A57L 2016. 08. 30. kedd 05:11
Eggyel több írás az oldalon.
#1 Törté-Net 2016. 08. 30. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?