A+ A-

A lányom fiúja 4. rész

Dórika a következő hétvégi szexpartinkon bedobta, hogy mi lenne, ha legközelebb a barátnője is eljönne. A fiúk, Zoli és Zsolti persze azonnal benne voltak.
Kérdeztem a lányomat, hogy ki lenne az a csajszi. Azt felelte, hogy Rebeka, akiről már mesélt nekem.
- Tudod ő az, akivel versenyt szoptunk és leszbizni is szoktunk! - súgta oda nekem, hogy nehogy Zsolti meghallja. Még mindig titok volt a szopóverseny.
Kiderült, hogy Dórika minden elmesélt Rebekának, így a négyesben töltött hétvégeinkről is és a kiscsaj teljesen felizgult.
Ezek után persze nyaggatta Dórikát, hogy ő is szeretne részt venni a mi kis szex játékunkon. Ő volt az a barátnő, aki sokáig csak a fenekét engedte megdugni, mert nem akarta elveszíteni a szüzességét. Egy pár hónapja persze már ő is dug rendesen, és ez alatt volt már egy pár pasija, ahogy a lányom mesélte. Szóval nem volt már kezdő a lány, de még gruppi bulin nem vett részt és mivel faszimádó volt a kiscsaj, nagyon izgatta a dolog.
Szóval a következő hétvégére bővül a csapat.
Ezek után persze megbeszéltem a férjemmel is, ha akar, jöhet. Erről senkinek sem szóltam, gondoltam lesz egy kis meglepetés.
Szóval eljött a szombat este és én a barátommal szendvicseket készítettünk. Iszogattunk rendesen és vártuk a gyerekeket. Zoli teljesen fel volt pörögve, imádta a kislányokat és az új punci lehetősége teljesen felvillanyozta. Már azon gondolkodtam, hogy szólok Zsoltikának, hogy hívja el valamelyik klassz barátját, hogy én is élvezhessek újabb fiatal kanokat.
Végre megjöttek a fiatalok, Zsolti a két lánnyal. Biztosan ittak és elszívtak egy füves cigit, mert nagyon jó kedvük volt. Mind a két lányon miniszoknya és feszes póló volt. Zsoltika kétoldalról ölelgette őket, azok meg viháncolva hagyták magukat fogdosni. Mind a kettőnek a mellbimbói meredeztek, majd kilukasztották a pólójukat. Rebeka is karcsú, hosszúcombú kiscsaj volt, szép barna hajjal, kicsit kreolos bőrrel. Úgy nézett ki, mint egy olasz filmsztár. A barátomnak egyből felcsillan a szeme, amikor meglátta őket. Bejöttek a nappaliba, felnyomták a zenét és nekiestek az italoknak. Pillanatok alatt a fejükbe szállt és már rázták is magukat a zenére. Dórika nagyon játszotta az eszét a barátnője előtt, hol Zsoltihoz, hol Zolihoz dörgölőzött. A fiúk persze össze-vissza fogdosták a kis seggét, úgyhogy a miniszoknyája már a dereka körül volt. Rebeka nézte egy ideig, majd mivel ő sem akart lemaradni, amikor őt is elkapták a fiúk, felváltva csókolózott velük és ő is hagyta magát taperolni. Látszott rajta, hogy tetszik neki a dolog. Amikor a barátommal csókolózott, és az előszedte a melleit, rámnézett, hogy mit szólok hozzá. Én közben Zsoltikával nyelveztem, aki felhajtva a szoknyámat, a fenekemet fogdosta közben. Bíztatóan ránevettem, mire közölte, hogy tök jó fej vagyok. Zoli hátulról benyúlt és a kemény kis popsiját markolászta. Láttam rajta, hogy már áll a farka a nadrágjában. Rebeka gátlástalanul nyomta oda a hasát és riszálta a csípőjét. Na, gondoltam magamban, ez is egy rutinos kis ribanc! Látszott, hogy nem lesz vele gond, benne van mindenben!
Ezek után a barátom betett egy pornó filmet a lejátszóba a hangulat kedvéért, amin persze egy nagy grupi parti zajlott éppen. A lányok vihorászva kommentálták az eseményeket és főleg a hapsik farkát elemezték. Amikor aztán a filmen két csaj egymással szórakozott, Zoli beszólt:
- Azt hallottam, hogy ti is szoktatok leszbizni egymással. Nincs kedvetek bemutatózni nekünk egy kicsit?
- Miért is ne - válaszolt a lányom és becsókolt a barátnője szájába. Pillanatok alatt a szőnyegpadlón henteregtek egymást vetkőztetve. Mikor aztán mind a kettő már meztelen lett, elkezdték egymás testét nyalogatni. Rebeka is gyönyörű lány volt, csodaszép alakkal. A mellei nagyobbak voltak, mint Dórikáé, de a segge pont olyan kemény és gömbölyű. A puncikáját ő is teljesen leborotválta. A fiúk guvadt szemmel nézték a két lány hancúrozását. Elővették a mereven álló farkukat és azt dörzsölték. Én is most láttam először a lányomat, ilyesmit művelni. Tényleg szép és izgató volt, a két fiatal meztelen test látványa, ahogy összegabalyodtak. Én is leszbiztem már egyszer-kétszer, de általában a pasik kedvéért. Nem tudom miért, de a férfiakat izgatja, ha két egymásnak nyalakodó nőt látnak.
Gondoltam felpörgetem az eseményeket, ledobtam magamról a ruhát és a két fiút magam mellé húztam a kanapéra. Ők kétoldalról átöleltek, míg én a faszukat vertem, ők a lányokat nézték. A két kiscsaj már 69-es helyzetben, egymás csiklóját nyalta és a punciját ujjazta.
Közben a srácok is levetkőztek. A fiúk a meztelen testemet fogdostak kétoldalról, az egyik a melleimet a másik a puncikámat kényeztette. Nem bírtam tovább, eléjük térdeltem és felváltva szopni kezdtem a farkukat. Hallottam közben, hogy a lányok elélveztek a fiúk bíztatása közepette, majd odajöttek hozzánk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.85 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2015. 10. 3. szombat 07:03
Egész jó!
#10 A57L 2013. 11. 12. kedd 05:48
Egész jó.
#9 papi 2013. 11. 6. szerda 15:17
Kezd tulbonyolódni
#8 veteran 2013. 11. 5. kedd 21:36
Jól körbe értek.
#7 sztbali 2013. 11. 5. kedd 18:42
Kezdi elveszíteni a varázsát.
#6 zsuzsika 2013. 11. 5. kedd 09:22
Andreas6-tal értek egyet
#5 Rinaldo 2013. 11. 5. kedd 07:44
Nagyon jó.
#4 Andreas6 2013. 11. 5. kedd 07:37
Szimpla pornó forgatókönyv, nem több és nem kevesebb. A végére már untam. Nálam 5 pont.
#3 hairy_pussy 2013. 11. 5. kedd 05:07
10p
#2 genius33 2013. 11. 5. kedd 04:52
Szuper smile
#1 Törté-Net 2013. 11. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?