A+ A-

Nem vagyok normális!

A kilométerek alig fogytak, az út ennél vacakabb nem is lehetne. Egyik kezemmel a kormányt fogom, a másikkal a faszomat nyomom. Nem mintha ez segítene merevedésemen, csak valahogy ez látszik a legcélszerűbbnek. Az Uccsó barátnémat épp három hete dobtam. Már fél éve laktunk együtt, de nem főzött, nem vásárolt, csak ruhát magának, és a végén már a kefélés is ajándéknak számított tőle. Úgy dobtam ki, ahogy egy nőt ritkán szokás. Repültek a bugyik és a szoknyák az emeletről. Kapja be! Amíg csak szórakozni jártunk, meg vacsizni, addig minden volt, most, hogy úgy érezte véglegesítettem, csak meresztette a dugnivaló kis alfelét a bőrkanapén. Belilult az agyam, oszt már röpült is. Na mind egy, ez csak azért lényeg, hogy tudjátok miért áll fel a farkam csak úgy itt a semmi közepén. Útszéli cafkák alkalmi használatáról már többször elgondolkoztam, de idáig: "na ezt azért már még sem" kategóriában maradtak. Most megint aktuálissá vált a kérdés, de erősen vívódtam magammal. Egészségügyileg abszolúte indokolt lenne, persze egy jó vastag gumi bevetésével, de nem tudtam határozni. A sorsra bíztam a döntést. Azt mondtam, hogy ha ezen az ördög füle mögötti úton akad egy rosszlány, akkor megdugom. Persze nem hittem benne, hogy kiáll itt valaki, de ezzel is előítéleteimnek adtam nagyobb esélyt. Rácsesztem! Csinosnak látszó lányka áll az útszélen. Lassítok, ha ocsmány továbbmegyek, francba a sors döntésével. Ahogy közelítek, egyre csinosabb. No, nem venném feleségül, de a bárban meghívnám egy koktélra. Magamon is meglepődök, de megállok.
- Szia! Hkröm, hkröm! - köszörülöm torkomat. - Mennyi?
- Hagyjál már! Én csak egy stoppos vagyok, nem látod? - hű bakker, ezt elbasztam. Hiába, minden kezdet nehéz!
- Bocsi, bocsi, ne haragudj! - mentsük, ami menthető: - Merre mész?
- Se merre! Veled sehová! Te perverz állat!
- Biztos? - zavarom alig oldódik.
- Biztos! Menj a francba! - erre már bepöccenek, eszembe jut, a nem rég kidobott csajom stílusa, de ez csak józanságom visszanyerésére elég.
- Nem jár erre senki! Na gyere, elviszlek! - hangomat mézédessé változtatom. Nem lehet, hogy ne az legyen, amit én akarok! Látom, hogy a lányka oldódik, még egy kis fűzés, és beül.
- Még más is azt hiszi, hogy magadat árulod! Na, gyere! - mondom teljesen bűnbánóan.
- Rendben! De tudjad, hogy csak ezért megyek, mert itt állok két órája és nem vett fel senki!
Beszáll. Lelkem megnyugszik. Helyreállt a világ rendje, megint én, a férfi diktáltam. Nagyon szarul lennék most, ha nem sikerül kijavítanom ezt az affért. Elviszem egy-két falun át, kiszáll, és elfelejtem majd az egészet.
- Tudod! - szólal meg, alig, hogy elindultunk.
- Már ketten is felvettek ma, hogy idáig eljussak, de mind a ketten kurvának néztek. Arra kell gondolnom, hogy biztos bennem van a hiba. Ezért igazán nem is haragudtam rád, pláne, hogy te voltál az első jóképű pasi, aki ma felvett.
Azt a mindenit! Jó képű is vagyok, és nem is hibáztam akkorát, mint hittem! Még a végén összebarátkozunk, vagy mi!
- ...És még valami! De ugye nem raksz ki majd, ha elmondom?
- Nem! Nem! - mondom nagyon meggyőzően, pedig nem vagyok még gondolatolvasó.
- Szóval... tudod .. annyit beszéltek nekem itt ma a sex-ről, hogy...
- Hogy mi? - türelmetlenkedek.
- Hogy... nagyon beizgultam!
- Gratulálok! Egészségedre! - eszembe jut ugyan, a figyelmem elterelődése miatt, már csak félkemény faszom, de az ismeretlen kihívás várakozásra int.
- Nem érted?! Megdughatnál, ha akarod! - ennél egyértelműben már nem is fogalmazhatott volna. Döntök! Dupla, vagy semmi. Tövig nyomom a féket, csikorogva megállunk.
- Figyelj! Én szívesen megdugnálak. - fordulok felé, és a szemébe nézek. Ha nem gondolta komolyan, most biztos hebegni-habogni kezd.
- Megtennéd? - bazzeg, erre most mit lehet mondani?
- Meg!
- Tényleg?
- Tényleg!
- De rendi vagy! - a nyakamba ugrik és megcsókol.
Már ismét kő kemény vagyok, és a hódítás izgalma tölt el. Hiába, én egy ilyen dögös fickó vagyok, bocsánat, jó képű, és akad csaj nekem bárhol.
- Na, gyere! - mondom már kissé machosabban.
Lekanyarodok a legközelebbi földúton, azután vissza a fás rész mögé. Az úttól egy erdőcske választ el, mögöttünk, pedig a végtelen szántóföldek. Meglátni az útról nem fog senki, ha pedig a földeken közeledik valaki, azt mi látjuk meg előbb. Kiszállunk. A Lányka megint a nyakamba fonódik, és már alul markolász a gatyán keresztül.
- Na - na! Várj egy kicsit!
Hátra megyek, előveszek egy takarót, és ráterítem a motorházra. Ahogy látja mi a helyzi, ledob alulról mindent, és a pólóját feltűri, hogy mellei kibuggyanjanak. A nemjóját! Nincs is rossz melle ennek a csajnak! Elég nagy, a nagyságához képest álló, és akkora udvara van a bimbajának, hogy már ránézésre is csiklandja a tenyerem. Felhelyezkedik a meleg motorházra széttett lábakkal, és egy érzékinek szánt csókocskát dob felém.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 04. 23. szombat 21:14
Jólmegszífta a csávó.
#6 zsuzsika 2014. 12. 30. kedd 09:18
Nem tetszett.
#5 listike 2014. 03. 2. vasárnap 07:56
Megérdemelted.
#4 Chris 2004. 02. 5. csütörtök 10:20
és a betegségek? különben is a legtöbb kurva csak gumival hajlandó kefélni.
#3 Kamatoskamat 2004. 01. 15. csütörtök 20:34
Ez egy igazi story! Vazzeg, ezután másként pillogok az aszfalt szélire!
Valaki, vagy Töröcsik uram, van még efféle störténet?
#2 Aszi 2004. 01. 13. kedd 07:51
Ez nagyon jó! "Meglepő és mulatságos" is, de magam előtt látom az egészet.
El tudom hinni, hogy így történt! 10p.!
#1 Törté-Net 2004. 01. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?