A+ A-

Vera a közösben 1. rész

Körülbelül egy éve ismertem meg a jelenlegi páromat, Veronikát. Vera 30 éves, duci lány. Nem olyan borzalmasan kövér, mondjuk nőiesen teltnek. Gyakran viccelődöm azzal, hogy úgy néz ki, mint Kelly Clarkson teltebb kiadásban. Formás arc, vastag ajkak, mindig kiengedett szőkésbarna haj. A női formái nagyon a helyükön vannak, nagy, puha mellei, vastag combjai, húsos puncija között el lehet veszni, és nem bánja meg az ember. Vera imádja a szexet, szeret kefélni és élvezni, lelkes, szóval igazi hús-vér nő. Azt viszont hamar megtudtam, hogy nyitottsága, fantáziája itt nem feltétlenül áll meg, és akár még vadabb vizekre is evezhetünk.
Már kapcsolatunk első hónapjaiban is szóba kerültek a szexuális fantáziák, a többes szex, azt imádom benne, hogy mindenről őszintén, tabuk nélkül lehet beszélni. A beszélgetést aztán tett követte. Kíváncsiságból regisztráltunk egy népszerű oldalon, és gyakorlatilag órákon belül férfiak és párok jelentkeztek, és ajánlgattak kalandokat. Eleinte csak puhatolóztunk, és nem rohantunk fejjel a falnak, de nagyon izgalmas volt szinte minden este az új üzeneteket, képcseréket, esetenként telefonbeszélgetéseket bonyolítgatni. Kettőnk rostáján persze hullottak az emberek, de megismertünk egy párt, akik szimpatikusnak tűntek, és látszólag nagyon otthon voltak ebben a témában. Végül egy este megkérdezték, volna-e kedvünk beleugrani a mély vízbe, mi pedig igent mondtunk, és ez mérhetetlen izgalommal töltött el bennünket. Nem sejtettük, hogy amire készülünk, az nem is mély víz, hanem az óceán közepe.
A másik pár Laci és Erika voltak, mindketten 40 felettiek, tehát jó tíz évvel idősebbek nálunk. Elhívtak egy amolyan "partira", ahol, mint mondták, "nem egyedül leszünk". A Laciék által megadott címre koraeste érkeztünk kedvesemmel, egyszerre voltunk nagyon idegesek és izgatottak is. Hiába volt kép, telefon, élőben minden teljesen más, főleg így, hogy még mások is várhatóak. Erika nyitott ajtót, széles mosollyal az arcán, és nagyon kedvesen beinvitált minket. Egy igen nagy lakást kell elképzelni, már a nappali is hatalmas volt, hát még a meglepetésünk, amikor megláttuk, hogy velünk együtt összesen nyolcan vagyunk! Rajtunk és a házigazda házaspáron kívül ott volt még a harmincas éveik közepén járó Péter és Sári, valamint a szintén 40 felett járó Attila, az ő feleségét is Erikának hívták. A nevek innentől nem is érdekesek, mi is félóránként elfelejtettük, ki kicsoda, igaz, nem is tudtunk teljesen tisztán gondolkodni. Mindenki ismert már mindenkit, Vera és én voltunk csak "újoncok", minden szempontból.
Nagyon furcsa és izgalmas egy ilyen helyzet. Vacsorával és itallal vártak minket, és az este kellemes beszélgetéssel kezdődött, de az ember már az első pillantásokban is érzi, mire gondol mindenki. A három férfi azonnal méregetni kezdte a barátnőmet, nézték a mellét, minden reakcióját, szemükkel szinte levetkőztették, és minden mosolyuk, gesztusuk mögött ott volt a gondolat, hogy őt ma este meg fogják dugni. Párjaként ez nagyon intenzív érzéseket kavart bennem, a féltékenység és az izgalom megfoghatatlan keverékét, de én se tudtam másképp nézni a körben ülő hölgyekre, hogy ne azon járjon az eszem, mit csinálnék velük. Mégis jobban érdekelt, mit fognak tenni az én nőmmel.
Elköltöttük a kellemes vacsorát, iszogattunk módjával, ismerkedtünk. Ki mivel foglalkozik, hogyan ismerkedtek meg. A hangulat egyre lazult, mindenki egyre kényelmesebben helyezkedett a kanapékon, szép lassan kezek csúsztak egyre privátabb helyekre. Nem tudtam nem észrevenni, hogy Laci már Vera combját simogatja lassan, Péter és Attila is egymás feleségével van egyre közelebbi viszonyban. Érdekes, de nem volt egy adott pillanat, amikor eldöntöttük, hogy "na most akkor szexeljünk". De a beszélgetések lassan elhalkultak, és minél nyíltabban fogdosták egymást a felek, annál jobban vadult be a többi. Verával mi voltunk a legkonzervatívabbak, de már nem sokáig. Én Erika dekoltázsával ismerkedtem pár percig, de mire visszafordultam, a barátnőm már félmeztelenül ült, Laci pedig gátlástalanul fogdosta, nyalogatta a melleit. Mindhárom férfi Verát nézte, ahogy megszabadul a ruháitól, és elsőként vált anyaszült meztelenné a pillantások kereszttüzében.
- Ő a friss hús, be kell mutatkozni - kacsintott rám Laci. Egyre vadabbul mászott a barátnőmre, és innentől már mindenki vetkőztetni kezdte egymást. Egyre-másra kerültek le rólunk a ruhák, fél szemmel azért egymást is néztük.
- A meztelenek vonuljanak át a hálószobába - mosolygott az én Erikám, és kézen fogva elindultunk a másik szoba felé, követtek minket a többiek is. Az a bizonyos hálószoba elég meglepő volt, tulajdonképpen csoportszexre lett berendezve. A nagyméretű szoba kétharmada egy hatalmas ágy volt, végig puha matraccal, lepedővel, a sarkokban törlőkendők, óvszeres zacskók, síkosítók, törölközők, mindenhol párnák, a mennyezetből halvány hangulatvilágítás koronázta meg a vörösre festett falakat. Ebben a szobában melegebb is volt, egyértelműen egy szex-szoba volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.96 pont (113 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 Ulysses 2017. 03. 28. kedd 18:28
Ez is olyan sztori, amit érdemes időnként újra elolvasni.
#17 sikamika 2016. 10. 2. vasárnap 19:31
nem rossz.jo
#16 zsuzsika 2014. 10. 7. kedd 20:12
Jó.
#15 Tattissa 2014. 02. 22. szombat 22:17
Tényleg átélted és jól írtad meg,valóban én is így éltem meg az első partimat a feleségemmel.Szuper.
#14 listike 2013. 11. 8. péntek 07:40
Ilyen az igazi grupi.
#13 A57L 2013. 10. 17. csütörtök 04:33
Nem rossz.
#12 tiborg 2013. 06. 7. péntek 05:36
megprobalom megprobalni!!!!
#11 genius33 2013. 05. 11. szombat 19:24
Kellemes nyes
#10 v-ir-a 2013. 05. 7. kedd 21:33
ilyenre vágyom én is, jó lenne egy ilyet átélni a párommal smile
8 pont
#9 sipospista 2013. 05. 7. kedd 20:44
nagyon joo
#8 sztbali 2013. 05. 7. kedd 19:45
Jobb mint az átlag.
#7 Bikmakkocska 2013. 05. 7. kedd 18:21
Ez tényleg grupi.
#6 Rinaldo 2013. 05. 7. kedd 09:06
Jól megbaszták Verácskát.
#5 veteran 2013. 05. 7. kedd 08:25
10p jöhet a folytatás
#4 papi 2013. 05. 7. kedd 08:18
Ez aztán egy igazi grupi
#3 hairy_pussy 2013. 05. 7. kedd 06:22
10p
#2 Driver72 2013. 05. 7. kedd 00:30
Nekem tetszett!
#1 Törté-Net 2013. 05. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?