Anya fétise 2. rész

Szavazás átlaga: 8.26 pont (93 szavazat)
Megjelenés: 2023. április 23.
Hossz: 19 316 karakter
Elolvasva: 6 049 alkalommal
Fordítás
Eredeti történet: A naked submissive mother (Literotica; 2019)
Szerző: HeyAll
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
– Egy héttel később.

Délután 3 óra körül ért haza, a szokásosnál jóval korábban. Abban az órában ez csak egy dolgot jelenthetett.
– Milyen volt? – kérdeztem az ajtóban köszönve.
Elpirult, és az arca majdnem vörös lett.
– Azt hiszem, azt mondtam, hogy soha többé ne említsd!
– Nem tudtam ellenállni.
– Én sem tudtam, a főnökömnek.
Nyilvánvalóan ismét szexelt Alejandrával. A haja enyhén kócos volt, a sminkje pedig olyan volt, mintha nemrég lett volna lemosva. Kipirult arcán kis fintor volt, amikor megkérdeztem.
– Kicsit elkenődött a rúzsod – mutattam rá szuggesztíven.
– Foglalt volt a szám.
– Ez minden?
– Gyerünk, mutatok neked egy igazi rendetlenséget.
Anya lazán ledobta a nadrágját, miközben a nappali felé tartott. Nem volt rajta bugyi. Bizonyára Alejandra kapta meg a szokásos szuvenírként.
Leült a kanapéra, és szélesre tárta a lábát. Betérdeltem anya lábai közé.
– Nem vicceltél, amikor azt mondtad, hogy rendetlen – mondtam neki, és ujjaimmal széthúztam a szeméremajkait.
– Várok.
Szavai sokat sejtetőek voltak, én pedig lehajoltam, hogy kinyaljam a szeméremszőrzetéből a kiszáradt spriccét. Vergődött, amikor utána a szeméremajkait is megszopogattam. Különleges íze volt.
– Megint meztelen szolga voltam – mondta anya halk nyögéssel. – Ezúttal Alejandra irodájában történt. Én voltam a meztelen titkárnője, miközben telefonált és egyéb dolgokat csinált. Aztán rávett, hogy az íróasztala alá bújjak, és kinyaljam a punciját, amíg megbeszélést tartott. A másik személy tudta, mi történik. De nem látott engem. Amikor a találkozó véget ért, Alejandra megbaszott, miközben az íróasztala fölé hajoltam.
Anya lábai összeszorultak, teste megrándult. Egy kis folyadék szivárgott ki a puncijából. Elélvezett.
Megsimogatta a hajamat, hogy megállítson.
– Köszönöm. Nagyon édes vagy.
Miután rám mosolygott, felkelt, felkapta a nadrágját, és felment a lépcsőn a hálószobája felé, csak úgy, deréktól lefelé meztelenül.

Néhány pillanattal később felmentem a lépcsőn, és anya ajtaja tárva-nyitva volt. Teljesen meztelen volt, miközben levette a fülbevalóját. Meg sem próbálta takargatni magát, miközben beléptem a szobájába.
– Illetlenség engem bámulni – mondta, miközben játékosan csípőre tette a kezét, teljesen meztelenül.
– Mit tehetek önért, uram?
– Meztelen szolga vagy minden alkalommal, amikor levetkőzöl?
– Igen.
– Lüktetek.
Anya érzelmileg megtörtnek tűnt.
– Ülj le az ágyamra. Használni fogom rajtad a kezem.
Meztelen voltam, ledobtam a rövidnadrágomat és a pólómat, mohón ültem a szüleim ágyán, és engedtem, hogy anyám először lássa a hímtagomat. Anyám egy pillanatig ott állt, és az ágyékomat nézte.
Leült mellém, és gyorsan hozzáfogott a munkához, az erekcióm köré fonta a kezét, és simogatni kezdte. Hihetetlen érzés volt meztelenül az anyukámmal lenni, és először éreztem az ujjai lágy szorítását, amint szakszerűen fel-le csúszott a tengelyemen. Kevés érzelem látszott az arcán, miközben a farkamon tartotta a szemét, és rángatta a kezével.
– Maga elég fiatal. – mondta, és a feladatára összpontosított.
– Az vagyok. Ráadásul lüktetek, a látványodtól.
– Köszönöm.
Szemeim a hatalmas barna mellbimbóira vándoroltak, amelyek csak pár centire voltak az arcomtól. Egyik kezemmel odanyúltam, hogy megsimogassam mindegyik puha mellét, mielőtt ujjaimmal megszorítottam.
– Apádra emlékeztetsz, amikor fiatalabb volt – mondta, miközben továbbra is kézimunkázott nekem. – Korábban nem tudott betelni a mellbimbóimmal, most már alig figyel rájuk. Tudom, hogy meg fogom bánni, hogy ezt elmondtam, de azért hagytam, hogy kinyald puncimat, mert apád is nagyon szerette csinálni. Nagyon sok kedves emléket idézett fel bennem. Igazán olyan vagy, mint ő.
Egész idő alatt a péniszemen tartotta a szemét, amikor megosztotta szerelmi életük intim részleteit. Nem tudtam mást tenni, mint lehajolni és szájára puszit adni.
– Mindjárt elélvezek – nyögtem.
Még gyorsabban simogatott, és lehajtotta a fejét, hogy a farkam hegye köré tehesse a száját. Intenzív érzés kerített hatalmába, éreztem nedves ajkait a makkomon, és elkezdtem belőni egy hatalmas mennyiségű spermát anyám szájába. Szorosan körém zárta ajkait, és minden alkalommal nyelt egyet, amikor a szájába lőttem, és lenyelte az összes magomat.
Gyengéden megsimogattam a nyakát, miközben néztem, ahogy megnyalja a péniszem hegyét, hogy ne maradjon benne maradék.
– Ez hihetetlen volt, anya. Köszönöm, hogy megtetted értem.
– Alejandra kiképzett – mosolygott, és megtörölte a száját, mintha most fejezte volna be az étkezést. – Mindig is titkos ribanc voltam. De amikor meztelen vagyok, nagyon nehéz ellenállnom a szexuális kielégülés bármilyen formájának, az adásnak vagy a fogadásnak.
Megragadtam a testét, ahogy felállt, és megszívtam az egyik hatalmas mellbimbót. Megereszkedett mellei megremegtek, ahogy a fejemet mozgattam a mellbimbójával a számban, a nyelvem pedig végig csúszott rajta.
Megcsókolta a homlokomat.
– Szeretek együtt lenni veled.

Péntek

Anya megint korán jött haza, ami azt jelentette, hogy a főnökével játszott. Amikor megláttam a nappaliban, határozottan ernyedt léptekkel sétált.
– Jól vagy?
Egyszerre mosolygott és grimaszolt.
– Voltam már jobban is.
– Megint lefeküdtél vele? Vagy bántottad magad?
Ezt viccnek szántam.
– Alejandra a fenekembe tette – mondta határozottan. – A konferenciateremben szexeltünk. Megfordított, és benyomta magát. Hagytam, hogy megtörténjen. Nem akartam visszautasítani. A pántot már eláztatta a puncim, így bőven volt kenőanyag.
Anya egy kicsit nehezebben kezdett lélegezni, mintha izgalmas lett volna számára elmondani ezt a tabutémát. El tudtam képzelni, mit érzett anyu azzal a hosszú fasszal az apró lyukában. Alejandra durva volt, mint általában? Csak csodálkozni tudtam.
– Jól vagy?
– Spricceltem, amikor megdugta a puncimat. Utána rávettem, hogy ő is spricceljen. Rendben leszek.
– Még mindig fáj?
– Olyasmi.
Anyám vállára tettem a kezem, hogy megpróbáljam megvigasztalni. Aztán szinte gondolkodás nélkül elkezdtem kibontani a nadrágját.
– Látni akarom – mondtam.
Nem tett erőfeszítést, hogy ellenálljon, miközben lehúztam a nadrágját és megfordítottam. Lehajolt és megragadta a közeli asztalt, és az arcát széttárva jól meg tudtam nézni. Meglepett, amit láttam: barna végbélnyílása többnyire a rászáradt folyadéktól csillogott. Legsajátabb területének belsejét éppen a szexuálisan domináns főnöke ragadta el.
– Adj egy puszit, kérlek – mondta anya. – Tudom, hogy ettől jobb lesz a közérzetem. Csak kívülről.
Anya feneke hihetetlenül puha és zamatos volt. Ilyen volt a nyílása is. A fenekén minden nőies és puha volt. Több puszit is adtam rá, és megnyaltam a kiszáradt spriccet is.
Megállított.
– Apád üzent nekem, és azt mondta, hogy ma korán hazaér. Abba kéne hagynunk. Talán később... Majd meglátjuk...
Amikor ez véget ért, ismét felment a lépcsőn, deréktól lefelé meztelenül.

Még aznap este kinyitottam a hálószobám ajtaját, miután kopogást hallottam. Anyám volt. A szokásos hálóruháját viselte, és komoly arckifejezéséből nem tudtam megmondani, mit akar. Apa még mindig lent volt és tévét nézett.
– Bejöhetek? – kérdezte halkan.
– Hát persze, mi az? – válaszoltam abban a reményben, hogy eljátszhatunk.
Amikor belépett, becsukta az ajtót, és így szólt:
– Apád nézi a híreket. Csak meg akartam köszönni, hogy korábban hogyan intézted az egészet. Igazi úriember voltál, és tényleg segítettél nekem összeszedni magam. És én Örülök, hogy nem használtad ki ezt a lehetőséget, miközben olyan sebezhető voltam. Szóval... Köszönöm.
– Nem kell megköszönnöd. Mindig vigyázni fogok rád. Ráadásul egy olyan fenékkel, mint a tiéd, csak rá kellett néznem. Tudod, hogy nagyszerű segged van, igaz?
Elmosolyodott, amikor a hangulat enyhült.
– Igen, de valami más jár a fejemben – mondta fanyar mosollyal az arcán. – Az együttérzés, a megértés és a bizalom mind fontos része egy szilárd dom/sub kapcsolat alapjának. Megbízom Alejandrában, és kezdek megbízni benned is.
A szívem hevesebben vert.
Előrehajolt és lágy puszit adott az arcomra. Aztán a nyakam mögé fonta a karját, és szájoncsókolt. Mióta elkezdtük ezt együtt csinálni, ez volt az első alkalom, hogy ilyen mély csókot kezdeményezett. Ez volt a legnagyobb erőfeszítés, amivel valaha megcsókolt, miközben a száját és a nyelvét erősen az enyémre szorította.
Anya megállt, és egy pillanatra egymás szemébe néztünk.
– Ez elképesztő volt – mondtam.
– Van még valami, ami tetszhet.
Tekintetem a teste felé fordult, ahogy elkezdte kigombolni a felsőjét. És nem sokkal később, mindkét kezével szétnyitotta, hogy felfedje csupasz melleit.
– Ez a kettő a tied, megérdemled – mondta kéjesen. – Bármikor játszani akarsz a melleimmel vagy szopni a vastag mellbimbóimat, nem kell kérned. Csak vedd ki őket, ahogy akarod, de csak privátban. Ezek most a tiéid.
Ez volt az első alkalom, hogy felajánlotta magát nekem a délutáni találkozásainkon kívül, amikor hazajön a főnökétől. És ez minden bizonnyal egy lehetőség volt, amit nem hagyhattam elveszni, miközben lehajoltam, és elkezdtem szopni a nagy barna mellbimbóit. A kezeimmel masszíroztam mindkét mellét, miközben tovább szoptam, mindkettő mellbimbót körbeforgattam a számban, mind az ő, mind az én örömömre.
Röviden végigsimított a hajamon, és felnyögött, mielőtt megveregette a hátam, jelezve, hogy ideje abbahagynom.
– Még mindig tartozom neked ezért a délutánért – nyögte. – Mondd meg, mit akarsz. Az alázatos oldalam igazán a kedvedben akar járni.
Mélyeket lélegeztem.
– Légy jó anya és szopogasd a farkam.
– Remek anya vagyok – bólintott. – Feküdj az ágyra. Vedd le a rövidnadrágod.
Egyetlen mozdulattal lehúztam a rövidnadrágomat és a fehérneműmet. Lefeküdtem az ágyamra, izgatottan vártam, hogy mit tartogat számomra. Nyilvánvalóan messzebbre akarta vinni a dolgokat, mint ahogyan eddig valaha is mentünk.
Négykézlábra mászott az ágyamra, és a lábaim közé helyezkedett. Azonnal észrevettem, hogy puha mellei egyenesen lelógnak a mellkasáról. A kissé megereszkedett mellei és nagy mellbimbói voltak a kedvenc testrészeim.
Aztán megtette; kidugta a nyelvét és szépen megnyalta a farkam. Kis érintésekkel nyalogatni kezdett. Aztán fokozatosan növelte a nyelve ütéseit a farkam tövétől a hegyéig.
Felfelé tartotta kemény farkam, kis ujjaival a szája felé emelte, és az ajkai közé vezette. Tényleg ki kellett nyitnia az állkapcsát, hogy minden beleférjen. Ajkai a határukig megfeszültek, ahogy megpróbált annyit bevenni egyszerre, amennyit csak tudott. Ide-oda mozgatta a fejét, fel-alá, billegve. Eleinte lassú volt, de elkezdett felgyorsulni, ahogy egyre kényelmesebben csinálta. És értem tette, a fiáért!
Szájának vákuumszerű szívása közben hihetetlenül szűknek tűnt az arca, ahogy az a farkam köré feszült. Sőt, szinte láttam a farkam alakját anya behorpadó orcái körül. Ami még szürreálisabbá tette az egészet, az az, ahogy egymás szemébe néztünk, miközben ő fokozta a szívás erejét, amitől az arca soványnak és megszenteltnek tűnt.
Szédületes látvány és érzés volt nézni, ahogy anyám kiszolgálja a farkamat a szájával. Továbbra is gyorsan mozgatta a fejét, miközben szorosan tartotta a rudamat a szájával.
Miután néhány percig szívott, kivette a farkam a szájából, és egy már ismerős kézimunkát végzett rajtam, miközben elkezdte szívni, és nyalogatni a golyóimat. Oda-vissza járt, nyelvével cikázott a golyóim között, és néha szájába szívta őket.
– Mindjárt kivégzel – figyelmeztettem anyámat.
Folyamatosan simogatott a kezével, visszavette a péniszemet a szájába, és folytatta a szopást. Nem kellett sok idő, hogy elérjem az orgazmust. És szokás szerint minden egyes cseppet eltüntetett a vákuumszerű szájával és mohó nyelvével. Tudtam, hogy édesanyám torkát többször is eltaláltam, de kérlelhetetlen volt, és meg sem rezzent.
Miután megszerzett mindent, amit jött belőlem, anyám felkelt az ágyból, és visszagombolta a felsőjét. Még mindig az ágyban feküdtem, és élveztem, amit az imént tett értem. Egész idő alatt rám mosolygott, amikor begombolta a felsőjét, és játékosan a lábamra csapott.
– Ó, ne már! – mondta tréfásan. – Úgy viselkedsz, mintha életedben ez lenne az első szopás.
– Tényleg szolgálatkész leszel velem?
– Azt hiszem, eljutunk majd odáig is. Soha életemben nem hittem volna, hogy valaha bármi szexuálisat fogok veled csinálni. Ez most olyan rossz érzés. De elboldogulok vele. Nem baj, ha máskor is szopnom kell a farkad. Az sem, ha gyakran. És nyilvánvaló, hogy neked most csak a melleim lesznek szolgálatodra. Meglátjuk, hogyan megy. Egyelőre ez minden.
– Azt hiszem, egyszer, nem is sokára, dugni fogunk – mosolyodtam el.
Anyám visszamosolygott:
– Ilyen ütemben, ki tudja?
Ezzel kacsintott, és elhagyta a szobámat, hogy ismét tökéletes háziasszony és anya legyen.

Szombat reggel.

Apa elment egy sportmeccsre a barátaival, anya pedig otthon készült főzni.
A szokásos házi ruhája helyett teljesen meztelen volt. Nagyon szexinek nézett ki, amikor a modell háziasszonyt és anyát alakította. Haja lófarokba volt kötve. Érzéki feneke teljesen lenyűgözött. A mellbimbói olyan finomnak tűntek, mint még soha. Összességében a meztelenség megnyugtatta. Ez lehetővé tette, hogy felszabaduljon a munkahelyén fennálló megerőltető munkabeosztás alól.
Édesanyám mögé mentem, miközben ő zöldséget aprított, és erősen megöleltem, átkaroltam a derekát, és megcsókoltam a nyakán.
Anyám nem reagált arra amit tettem, miközben néhány házzal lejjebb az utcában egy házaspárt nézett ahogy azok beszálltak az autójukba.
– Kíváncsi vagyok, mit gondolnának a szomszédok, ha tudnák – tűnődött anya hangosan, miközben a mellbimbóit simogattam. – Néha azon tűnődöm, mit gondolnának a barátaim és a családom, ha tudnának a deviáns oldalamról, és mindarról, amit veled tettem. Biztos vagyok benne, hogy a családom kitagadna. És a barátaim, nos, biztos vagyok benne, hogy ha megtudnák, úgy tennének, mintha soha nem ismertek volna. Én lennék a nevetség, és megvetés tárgya a munkahelyemen, feltéve, hogy még lenne munkám.
Újra megcsókoltam a nyakát.
– Ez az izgalom része, nem igaz? Nem ettől lesz olyan szórakoztató egy meztelenül alávetett ember?
Kicsit hevesebben lélegzett. – Igen, igazad van.
Anya mellbimbói megmerevedtek. Éreztem őket. Éreztem, hogy a mellei is megduzzadtak.
– Jó kezekben vagy – mondtam.
Továbbra is kinézett az ablakon.
– Az igazat megvallva, szeretem, ha a saját fiam csinálja ezt velem. Ha így birtokol engem. Ez egy hatalmas érzés.
– Akkora szajha vagy...
Óvatosan megfogta a csuklómat, ami hozzáért, és lenyomta a puncijához. Bedugtam az ujjaimat, és azonnal éreztem a nedvességét. Az a kombináció, hogy megérintettem őt, és közben ő beszélt ezekről a személyes dolgokról, felizgatta.
– Most én vagyok a titkos ribancod – kuncogott, és oldalra fordította a fejét, hogy egy lágy puszit adjon az ajkaimra. – Az te alázatos anyád.
Csókolóztunk, ő pedig a számba csúsztatta a nyelvét, és még egy hosszú pillanatig folytattuk a randevúzást, miközben a másik kezemmel erősebben simogattam a csiklóját, és ujjazgattam átázott hüvelyét. Megtörte a csókot, miközben az ujjaim jóvoltából érzéki nyögést hallatott.
Aztán megszorítottam a nagy fenekét.
– Szóval hogy érzi magát a segged? Jobban?
– Egy kicsit. Legyél jó fiú, és nézd meg az anyádat!
Nem volt szükségem további meghívásra, azonnal letérdeltem. Mindkét kezét a konyhapulton pihentette, és a lehető legjobban széttárta a lábait. Szélesre nyitottam mindkét farpofáját, hogy élvezhessem mielőtt emlékeznénk mindezek eredeti rendeltetésére.
Néhány másodpercig bámultam a kis barna végbélnyílását. Apró lyuka sokkal kisebbnek tűnt, mint tegnap, miután egy főnöki műpénisz könyörtelenül megbaszta. Ettől függetlenül szép rálátásom volt a végbelére, miközben az ujjaimmal szétnyitottam.
– Gyönyörűen néz ki, anya. Úgy értem... Sokkal jobban néz ki, mint tegnap. De biztos vagyok benne, hogy ezt már tudtad.
– Persze, hogy tudtam. – Elfordította a fejét, és ártatlan, mégis érzéki tekintettel nézett rám. – Emlékszel, mit mondtál, amikor először elkezdtük ezt együtt csinálni, arról, hogy ott csókolsz meg, ahol fáj? Nos... Még most is fáj egy kicsit. Rajta, csinálj, amit akarsz.
Hirtelen elöntött a vágy, mert világossá vált, hogy anyám mire utalt, és mit akar tőlem. Egy olyan határt akartunk átlépni az előjátékban, amiről nem is gondoltam, hogy megtörténik.
Ujjaimmal még mindig széttártam a seggét, előrehajoltam, és megcsókoltam hátuljának puha húsát, mielőtt a nyílása külső pereméhez értem. Adtam neki egy hosszú csókot, ráültettem az ajkaimat, majd lassan kinyújtottam a nyelvem, hogy megnyaljam. Ez volt az első alkalom, hogy ezt csináltam, és azt hiszem, neki is az első alkalom volt, hogy ő ilyen kényeztetést kapott, mert remegett már abban a pillanatban, amikor a nyelvem hozzáért a teste legintimebb területéhez. De a remegése csak felbátorított, hogy még többet adjak neki, ahogy a nyelvem körözni kezdett a kis lyukon, és érezni véltem minden egyes ráncot, ami ott lent van.
Megtettem az utolsó ugrást, miközben nyelvemmel mélyen átnyomtam a kis nyílásán és máris belül voltam. Abban a pillanatban, amikor beléptem az apró nyílásába, azonnal felsikított. Nyelvemet az izomgyűrű körül mozgattam, szondáztam, kóstolgattam, ameddig a nyelvem megengedte. Valahányszor új helyet talált ambenne, mocorogni kezdett. Még azt is éreztem, hogy a lábai remegni kezdenek, ahogy kapaszkodtam.
– Csinálj velem, amit akarsz – suttogta.
– Meg akarom dugni a segged.
– Akkor tedd meg – suttogta újra – Bármit, amit akarsz. Ha meztelen vagyok, birtokolj engem.
Könnyű volt megbaszni anya seggét. Legalábbis könnyebb, mint kellett volna. A segglyuka fel volt készítve és készen állt a játékra, amelyben részt vettünk. Terpeszben tartotta a lábát, és a feneke kidomborodott. Csak annyit kellett tennem, hogy olyan szélesre tárjam a feneke párnáit, amennyire csak tudtam, és lassan, finoman hatoljak be, időt hagyva a testének, hogy alkalmazkodjon. Sikoltása és kiáltása ezúttal más volt. Úgy tűnt, hogy seggbe dugáskor a hangja magasabb volt.
Egyre gyorsabban kezdtem mozogni, minden alkalommal majdnem teljesen kihúzódva belőle, mielőtt ismét szép, lassú lökést küldtem a fenekébe. Anya vékony teste mindent elbírt. A teste megrándult és vibrált. Láttam, hogy a hátán is megrándulnak az izmok. Néztem a nyakát, ahogy megmozdította a fejét. Pofozkodó hangok töltötték be a konyhát, ahogy a fenekéhez csapódtam. Igen, anya minden porcikáját nekem adta.
Anya teljes mértékben kimutatta az alázatos oldalát. Időnként megkért, hogy csináljam keményebben, nevezzem őt a szajha anyámnak, vagy azt nyögte felém, hogy most már a fiáé a segge is. Hogy a melle és a segge is a fia tulajdona. Nem telt el sok idő, amíg spriccelnem kellett.
– Töltsd tele a segglyukam – kiáltotta. – Azt csinálhatsz velem, amit akarsz.
És így is tettem. Benyomultam anyu fenekébe, és ő sírva fakadt örömében és fájdalmában. Kiakadt azon, hogy a fia ezt tette vele. Szeretett az anyja lenni valakinek, aki valóban törődött az ő nagyon alázatos szükségleteivel is.
Amikor elélveztünk, anya a vágódeszkán a zöldségek fölött hempergett. Sikerült összeszednie magát, amikor kihúztam a farkam a fenekéből. Újra fel tudott állni.
– Egy óra múlva elkészül az ebéded – mondta, és minden tőle telhetőt megtett, hogy újra tökéletes anyának tűnjön, noha meztelen volt egy frissen megbaszott seggel.
– Jó. És amikor eszünk, hagyd a ruháidat. Apa még egy ideig nem lesz itthon, szóval még mindig ilyennek akarlak.
Elpirult, ahogy a vastag, fehér spermám nyoma kiszivárgott a feneke halmai közül, és lefelé gördült a combjain. Az ajkán boldog mosoly jelent meg.

Vége
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.26 pont (93 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
j
joco610920
2023. május 5. 21:37
#10
Remek 🙂 , kár hogy nincs folytatása :(
1
genius33
2023. április 25. 12:18
#9
Remélem lesz 3. része is mert nagyon tetszik! 
1
forgacspal
2023. április 25. 11:15
#8
Érdemes lenne folytatni!
1
kivancsifancsi
2023. április 24. 17:34
#7
Jó a történet e része is, de folytatható lett volna. Amint írtad a válaszodban tényleg egészen másként működik az agyuk és talán a nevelés hatása is. Meglepődtem amikor 1997-ben Chicago-ban meglátogattuk, innen 1978-ban kiment barátainkat és az első dolog amire felhívták a figyelmünket, hogy egyáltalán ne használjuk a ,,néger,, megnevezést.   
1
A
Attila84
2023. április 23. 13:14
#5
Remélem lesz még folytatása
1
didide
2023. április 23. 11:48
#4
Eleinte nem volt tiszta, hogy a nő e a főnők.
1
papi2007
2023. április 23. 10:58
#3
Nagyon jól megvan írva, hatalmasat élveztem , folytasd!
1
sportyman (alttpg)
2023. április 23. 10:57
#2
Nagyon kiváló, érzelmes befejezése egy családi szextörténetnek. Felingerelt és nagyon tetszik. Ritkán születik ilyen anya, aki a leszbikus munkahelyi kapcsolata mellett az ánuszát felkínálja a fiának, de lelkileg érthető!
1
T
Törté-Net
2023. április 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1