A+ A-

A Pad

Biztos vagyok benne, hogy közületek sokan járnak a Margit- Szigetre. Valamikor én is rendszeres látogató voltam, általában reggelente, futni pár kört, vagy csak sétálni egyet barátokkal, barátnőkkel. Pár évvel ezelőtt történt, nem sokkal azután, hogy szakítottunk barátnőmmel, nem tudtam magammal mit kezdeni, keresetem a helyem a világban. Nappal, mint egy zombi tettem a dolgom, éjjelenként pedig vagy forgolódtam az ágyban, vagy nekiindultam a városnak és mászkáltam hajnalig. Hiányzott Móni, nem tudtam mit kezdeni nélküle.
Egyik éjjel, szokásos álmatlanságomban nekiindultam a városnak. Szinte fel sem néztem, csak menetem, amerre a lábam vitt. Nem tudom, mennyi idő telt el, egyszer csak a Margit- Szigeten találtam magam, azon a kis úton, ahol sokat sétáltunk. Mónival négy évet voltunk együtt, együtt laktunk, aztán úgy döntött, hogy egyik ismerőse a munkahelyéről stabilabb életkörülményeket tud biztosítani neki, így otthagyott. Ahogy ott sétáltam végig a kis úton, eszembe jutott, hogy egy közeli padnál, nem bírtunk magunkkal és ott keféltünk egy hatalmasat. A pad egy bokor teljes takarásában volt egy lépcső alján, és egyenesen az elfolyó Dunára nézett. Gondoltam, ha már itt vagyok, lemegyek és leülök egy kicsit. Ahogy közeledtem, egyre több emlék jutott eszembe együttléteinkről, amitől kezdett a farkam keményedni. Mire odaértem, már kőkeményen álltam. Gondoltam lemegyek, leülök és kiverem, már csak a régi idők emlékére. Ahogy mentem lefelé a lépcsőn, látom, hogy a pad foglalt. Kicsit csalódott lettem, hogy nem tudok recskázni egy nagyot, de majd máshol. Abban a pillanatban, hogy megfordultam, valaki utánam szólt.
- Hé! Ne menj el. Gyere ide nyugodtan.
Fiatal srác hangja volt, gondoltam, miért ne. Maximum lesz társaságom búskomorságomban. Odamentem hozzá, egy fiatal, 18 körüli srác volt. Szókés haj, vékony, magas testalkat. Egyedül volt, mint mondta, randit beszélt meg egy lánnyal a Nyugatiba, de nem jött el, nem is írt rá, hogy mi van, nem hívta fel. Felültették szegényt. Kicsit elkenődött, kijött ide pár órája, azóta itt van. Elmondta, hogy Zolinak hívják, a közelben lakik, tizennyolc éves múlt.
Megkínált sörrel, amit el is fogadtam, aztán elmeséltem az én történetemet Móniról, rólam, arról, hogy éjjel kóborlok, nem találom a helyem.
- Legalább neked volt nőd. Nekem semmi.
Úgy megsajnáltam a Zolit, olyan elkeseredettnek tűnt. Nekem meg majd lepattant a gomb a nadrágomról, úgy állt a farkam. Gondoltam, ha már nem is konkrét kielégülés, de terelgessük a témát a szex irányába.
Évekkel ezelőtt volt egy barátom, még javában általánosba jártunk, akivel rendszeresen összejártunk és kivertük együtt. Nem történ semmi, csak elvonultunk, beraktunk egy filmet, elővettük a lompost és kivertük. Azok az idők sajnos elmúltak, de a napokban újra eszembe jutott, és furamód egyre jobban izgatta a fantáziámat. Vajon mi lehet vele, illetve ha találkozunk, hogyan lehetne huszonhat évesen előjönni egy ilyen témával. Ilyen, és ehhez hasonló gondolatok kavarogtak a fejemben közben éreztem, hogy rettenetesen áll a farkam.
Ahogy egyre jobban kanyarodtunk a szex felé, kérte, hogy meséljek történeteket a barátnőmről. Gondoltam, nem lehet belőle semmi baj, nekikezdtem hát.
- Tudod...Móni nagyon szeretett dugni. Egyszer egy gyorsétteremben voltunk a Blahán, mikor ránk jött. Kimentünk a wc-be, persze nem a férfiba, hanem a nőibe, behúzódtunk egy fülkébe és hozzákezdtünk. Elég kényelmetlen volt, de megoldottunk végül. Móni letolta a nadrágját, és bepucsított. Odahajoltam és kinyaltam a punciját, fenekét, mindenét. Ettől nagyon beindult. Tiszta szaft lett minden. Amikor betettem a farkam a puncijába, annyira lucskos volt, szinte nem is éreztem, hogy benne van. Mikor éreztem, hogy el fogok durranni, kivettem belőle és a falra irányítottam. Móni megfordult és kiverte belőlem az utolsó cseppet is.
Egy másik alkalommal egy sportáruházban voltunk vásárolni. Elég nagy épület volt, sok próbafülkével. Bementünk az egyikbe ketten, leültem az ülő részre és elkezdtem felállítani a farkamat. Az külön izgatott, hogy csak egy függöny választott el a többi embertől minket. Hallottuk, hogy jönnek-mennek az eladók, sokan próbálgatják a ruhákat. Nekem meg Móni izomból szopta a farkamat. Akkorát élveztem, a csaj meg lenyelte az utolsó cseppet is. Utána fordultunk. Elhiheted, nadrágot sem vettem föl, a farkam még csöpögött és nyaltam a nőmet, ahogy bírtam. Nyaltam és ujjaztam. Mikor elélvezett, verte a kabin falát, levegőért kapkodott...
Figyeltem a srácot, ahogy egyre jobban beleéli magát a történetbe. Észrevettem, hogy egyre többet csúszik a keze a nadrágjába. Persze én is olyan kemény voltam már, hogy alig bírtam magammal. A saját történeteim egyre jobban felizgattak. Mikor már nem bírtam idegekkel, Zolira néztem, abbahagytam a történetet és lesz ami lesz, belekezdtem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 04. 3. csütörtök 05:26
Nem tetszik
#7 A57L 2014. 02. 15. szombat 04:51
Elmegy.
#6 gaborthefirst 2013. 04. 23. kedd 16:42
értem hogy mit akartál, de éppen ez a baj is, hogy néha gondolkodni kell azon, hogy akkor most mi van? Ez hogy van? Kicsit kesze-kusza, és valószerűtlen: sörözgetnek, dumálnak együttérzően, sajnálják magukat, de persze még mindíg áll a cerka ... nem hiszem. Szerelmi bánat közepén, álló fasszal persze, megkíván egy férfit. Aha. Még el nem felejtem nagyon tetszik a szóhasználatod és a stílusod, csakhát a sztori lehetne átgondoltabb, kidolgozottabb és akkor nem szédülnék...
A hetero-szex leírása jól sikerült, már kicsit jobban vagyok.
Tedd meg ne ábrándozz, és akkor ráadásul élvezhető lesz az írásod, mert akkor jól le is tudnád írni. wink
Az elképzelés jó, a kivitelezés pocsék...
#5 Partysun 2013. 04. 23. kedd 13:21
Igen meglepődtem, mikor reggel itt láttam ezt az írást. Nem azért, mert mégis kikerült, hanem azért mert valójában a legelső feltöltött történet volt. Aztán idővel már-már el is felejtettem, hogy feltöltöttem, sőt kicsit reméltem is, hogy nem.
#4 genius33 2013. 04. 23. kedd 10:00
Hát elég ergya nyes
#3 Rinaldo 2013. 04. 23. kedd 07:17
Ha nincs ló jó a szamár is.
#2 author04 2013. 04. 23. kedd 00:41
Kedves Partysun!
Nem szavazok, mert jó szerzőnek tartalak, de a véleményemet elmondom, mert jó szerzőnek tartalak. Nem a te műfajod. Neked a Hódítás, meg a Rövid nyaralás áll jól. De az piszkosul.
#1 Törté-Net 2013. 04. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?