A+ A-

Meleg nyári utazás... 3. rész

... Néhány hete tartott a kapcsolatunk, rengeteg nevetéssel, mókával volt tarkítva, s még több szexxel.
Megtanítottuk egymásnak, hogyan okozzunk örömet, felfedeztük egymás testét. Ha csak lehetett együtt voltunk. Egy nap arra jártunk ahol a Gábor dolgozott, gondoltam beköszönök neki, megnézem mi van vele. Be is mentünk. Dolgozott éppen. Meglepődött, hogy egy lány van az oldalamon. Bemutattam Szilvit és Gábort egymásnak. Ekkor leesett, hogy én nem meséltem még Szilvinek, hogyan ismerkedtem meg Gáborral, de akkor már ott voltunk, s csak remélni mertem, hogy nem kerülök kellemetlen helyzetbe. Gábor nem mondott semmi különöset, érdeklődött hogy vagyok, meg ilyenek, s megbeszéltük, hogy másnap összefutunk valahol és dumálunk. Eljöttünk, majd hazafelé elkezdtem mesélni a történetünket Gáborral. Felkészültem rá, hogy Szilvi kiakad vagy ilyesmi, de úgy gondoltam, így a korrekt. Szilvi erre elmosolyodott és csak annyit mondott, hogy "A barátom biszex. Ez tök izgi." Mosolygott tovább és egy csókot adott. Beszélgettünk tovább, s kiderült, hogy ő is volt már lánnyal, bár az számára nem kellemes emlék, mert egy fogadás miatt került az aktusra sor.
Konkrétan ki kellett nyalnia 3 lányt, akik közül az egyik őt is kinyalta. Azt mesélte, hogy jó volt végül is, csak a kényszer miatt nem élvezte igazán. Amikor hozzájuk értünk, felkísértem a lakásba, főzött teát, leültünk és beszélgettünk erről a témáról. Kérdezgetett milyen volt, hogyan csináltuk, mik fordultak meg a fejemben. Teljesen komolyan vette a dolgot. Megbeszéltük, ki mit gondol erről, s a végén oda lyukadtunk ki, hogy ő szeretne egyszer olyat látni, amikor egy srác dug egy másikat. Meg filmen látott már olyat, amikor lányok csinálják egymás között, s felcsatolható farokkal dugnak. Ezt ő is kipróbálná, csak sráccal. Megkérdezte, hogy nincs-e kedvem hozzá. Mondtam, hogy érte bármit, meg hát igazából a sráccal is nagyon élveztem, hátha ez is jól lesz alapon belementem. A feladat az volt, hogy szerezzünk egy felcsatolható műfaszt. Ez eléggé megoldhatatlannak tűnt, de a Szilvinek volt pár ismerőse, akik közül akadt, aki segített ebben. Másnap, amikor találkoztunk Gáborral hármasban, Szilvi egy pillanatban, amikor már jó ideje folyt a társalgás és kicsit megrekedni látszott a csevej, egy meglepő dolgot művelt. Felhozta a történetünket Gáborral és elmondta a vágyát. Gábor és én is borzasztóan meglepődtünk.
Én szólni sem tudtam, de Gábor hamar vette a lapot és annyit mondott, hogy ő szívesen benne van. Erre már csak annyit tudtam mondani, hogy az jó lesz. Meg is beszéltük hogy két nap múlva Gábor szabad és akkor átjön Szilviékhez. Eljött a nagy nap, amire már mindenki izgatottan várt, s annyira jól lett időzítve, hogy amikor odaértem a Szilvihez, akkor ment le valaki a lépcsőházban, s ahogy Sziszi ajtót nyitott nekem, akkor a műfarokkal fogadott, meg azzal, hogy ezt is majd kipróbálhatnánk. Gábor is hamar megérkezett. Először picit beszélgettünk, üdítőztünk, majd bementünk Sziszi szobájába, ahol Sziszi nekem ugrott, Gábor addig csak nézett minket, míg kihámoztuk egymást a ruhákból, majd ő is nekivetkőzött. Egy ideig csak ült meztelenül és a farkát verte, miközben mi nyaltuk egymást Sziszivel, majd Sziszi lemászott rólam és odament Gáborhoz, elé térdelt és szopni kezdte. Fura volt látni, de nagyon izgató is. Nem azt éreztem, hogy mit csinál ez a lány, hanem pont hogy izgatott a látvány, ahogy másnak csinálja. Odamentem hozzájuk. Gábor megfogta a fenekem és odahúzott, ő is szopni kezdett engem. Sziszi abba hagyta a szopást és odahúzott minket az ágyra. Nyalni kezdtem Sziszit, Gábor nyalni kezdte az én segglyukam, Sziszi meg szopta Gábort. Majd Sziszi átvette az ánuszom kényeztetését, s közben Gábor szopott engem. Sziszi finom kis ujjai sorra megjárták a fenekem, majd éreztem, ahogy már kettő, s végül 3 is becsusszan. Azt hittem elájulok annyira jó volt, de akkor Gábor abba hagyta a szopásomat, Sziszi ujjazott tovább és közben Gábor Sziszi fejét megfogta és szopatni kezdte. Majd amikor Gábor farka már kőkeményen meredt, Sziszi abba hagyta a tágításom és Gábor farkának átadta a helyet. Iszonyúan feszített, amikor bedugta a farkát, de hamar megszoktam. Ezt ő is észrevette, mert hamar elkezdett egyre növekvő tempóban kefélni. Eközben Sziszi ráült a fejemre és a punciját meg a popsiját nyalatta velem. Nagyon izgató volt az egész. Egy kevés nyalás után Sziszi odadugta a fenekét az ágaskodó farkamhoz és beleült, miközben Gábor rendületlenül dugott engem. Csináltuk így egy darabig, amikor Sziszi leszállt rólam, odament a bugyis fiókjához és elővette a felcsatolható műfarkat. Felvette és kérte Gábort, hogy most ő szeretne engem megdugni. A műfarok sem volt kicsi, sőt nagyobb majdnem mint Gábor farka. Könnyen berakta Sziszi nekem, ki voltam tágítva már alaposan, de még így is feszített picit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.98 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 11. 22. szombat 06:04
Ez sem rossz.
#6 gaborthefirst 2013. 04. 20. szombat 17:42
Nekem is hasonlóan élénk és piszkos a fantáziám, bele is éltem magam rendesen! nyes
Nem volt zavaró, de egy sz@ros f@sz leszopásához tényleg gyomor kell ... smile

Erős a gyanúm, hogy sammy79 Te lány vagy. Így vagy úgy, nagyon bírlak! wink
#5 genius33 2013. 04. 19. péntek 07:08
Szerintem elég jó nyes
#4 v-ir-a 2012. 10. 27. szombat 22:47
a sza..s farok leszopásától eltekintve nagyon jó
#3 Rinaldo 2012. 10. 26. péntek 08:00
Csaj jól meg dugta a pasikat és forditva.
#2 cervelo 2012. 10. 26. péntek 07:43
Pocsék.
#1 Törté-Net 2012. 10. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?